- Poruka
- 29.300
Smaraš sa Lukašenkom.Zašto ti je cilj da unakaziš beloruski narod?Naravno to tvoje razmišljanje za Lukija ne važi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smaraš sa Lukašenkom.Zašto ti je cilj da unakaziš beloruski narod?Naravno to tvoje razmišljanje za Lukija ne važi.
U pitanju su nijanse ali je princip isti.Onda ce imati Mileta umesto Mila.
Sve je dobro dok ne krenu auto litije iz Republike Srpske u Crnu Goru.
Zar litija nije crkvena?Ništa bez Prage. Kalibar bilo koji.
Blagosiljaćemo je.Zar litija nije crkvena?
Zar litija nije crkvena?
Pa mogu stuke eventualno... zar to nije oruzje 41-45?Naopako sam se izrazio. Ne priželjkujem nikakve sukobe u CG. Daleko bilo...
Nisam mislio na situaciju u CG. Te Prage su mi sećanja iz 99 u Metohiji. Ubitačne za pešadiju ali ništa što leti ne mogu da utrefe.
Za litije ne znam. Agnostik sam.
Pa mogu stuke eventualno... zar to nije oruzje 41-45?
Mislim da je još i starija ali je kao modifikovana više puta. Ovo što sam ja viđao bilo je M-7x, ako se dobro sećam.
Sumnjam da bi i štuku mogla da skine ali je za pešadiju bila strah i užas kada se oglasi.
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, nakon što je 16. juna 2020. godine održao konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih partija i koalicija, koji su se odazvali njegovom pozivu, povodom određivanja datuma za održavanje parlamentarnih izbora, danas je shodno svojim nadležnostima i rokovima propisanim Ustavom Crne Gore, Zakonom o izboru odbornika i poslanika, kao i Zakonom o lokalnoj samoupravi kada je reč o izborima na lokalnom nivou, doneo Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, kao i Odluku o raspisivanju izbora za odbornike, i to u: Skupštini opštine Andrijevica, Skupštini opštine Budva, Skupštini opštine Gusinje i Skupštini opštine Kotor.
https://www.novosti.rs/vesti/crna_g...ka-Djukanovica-Izbori-u-Crnoj-Gori-30-avgusta
Dakle ovo će biti svakako ključni izbori nakon raznih dešavanja zadnjih nekoliko meseci.
Opozicija je ranije najavljivala bojkot ali moguće je da ipak izadju i pokušaju da pobede.
Kakva su vaša predvidjanja?