Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo teško je Djukanovic uporediv sa Lukijem. Mada bi mnogu voleli.

Prvo Djukanovic ima izbore i opoziciju koja evo vidimo ima šanse i da ga pobedi. Nezamislivo u BR. To sto je opozicija nesposobna ne znaci da je Milo bas totalni diktator mada svakako mulja maksimalno.

Vucic je npr po tim parametrima neuporedivo bliži Lukasenku.
ma cela milova ekipa podseca na one stare iz proslog veka koji su i zapoceli rat u bivsoj sfrj..

Ovo je definitivno najbolja ilustracija u kakvoj je agoniji Milova hunta.

Georgiev za Direktno: Ne daju mi da obiđem bolesnu majku jer tvrdim da su Milo i Vučić diktatori!
Pošao sam za Herceg Novi posle šest meseci, nakon svih ovih zabrana, da obiđem majku koja je u bolnici, trenutno nepokretna i u vrlo lošem stanju nakon operacije kuka i teške upale pluća. Radovao sam se da ću danas da joj dođem u posetu, ali me je na graničnom prelazu Sitnica, iznad samog Herceg Novog zaustavila policija, držali su mi dokumenta skoro dva sata. Pozvali su me i uručili rešenje o zabrani ulaska u zemlju - rekao je za Direktno.rs popularni kantautor Vlado Georgiev, koji je danas vraćen sa crnogorsko-bosanske granice, pošto mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog "nacionalne i unutrašnje bezbednosti", kako piše u obrazloženju.
sta rece ne moze ni u srbiju..

Литије су једна величанствена прича гдје су људу стали у одбрану не само светиња, него и оних истинских вриједности, гдје знају да су на правом путу и чине праву ствар.
Избор су скроз нешто друго, избори су део политичке игре, а ту увијек има кварних игара, трулих компромиса, флертовања са неким политичким опцијама са којима није природно, није разумно, и ту ако ћеш тражити неукаљане, брзо ћеш се разочарати, посебно ако "претресеш"све изјаве из прошлости, заокрете, подршку коју би дали или са ким су кокетирали.
Не требаш бити разочаран ако након избора онај који је зарадио твој глас не испуни твоја очекивања, некад је то због постизборне комбинаторике, некад се гледа шира слика коју они који прате срце не могу разумјети, и то су ствари које су у политици и нормалне и неизбјежне.

Нисам бирач у Црној Гори, па и немам право било коме наметати за кога гласати, али лично мислим сви они који су дио величанствене приче са литијама ако дају глас листи на чијем је челу Здравко Кривокапић неће погријешити, ако дају глас листи гдје су Бечић, Невена Ћировић и ини, неће погријешити. Срећно.

Lijepo si opisao litije, koje su bile veličanstvene gdje se okupio i ujedinio narod. Narodu je ostalo da kroz izbore prenese energiju naroda gdje je iskazana želja za promjenama.

Hehehe e nije tako bilo već si dao link gde kaže da je on Srbin i Inka i još sto šta drugo.

A ja sam tražio link gde on eksplicitno kaže da Je ON Srbin i ništa drugo.

Nema tog linka burazeru mogu i milion dolara da ti ponudim, AMA linka nema

Nogo i Damnjan opet rovare haha.
Za Noga ne bih rekao da rovari protiv opozicije već naprotiv da podržava promjene na izborima ... dok za Damjana Kneževića ne znam šta da mislim.

Nogo otkrio: Prvi put se poklopile karte na srpsku stranu - o Crnoj Gori i Kosovu
СРБИН.инфо
29 хиљ. приказа
пре 1 дана

Djeluje mi kao neko ko je dobar i iskren momak sa kojim neko manipuliše ...
Na Srbin info kanalu je emitovan snimak njihovog privođenja u Pirotu zbog onih MHE i u dijelu video snimka kroz razgovor o Crnoj Gori dao je jednu nepromišljene izjave koje ne idu u korist opozicije ...

Na prelistavanju štampe voditelj emisije kritikovao je Aleksandra Rakovića za neku izjavu koja je poslužila propagandi Mila Đukanovića ... napisao sam u komentarima da ste dobro primijetili da takve izjave štete opoziciji i koriste režimu i skrenuo sam pažnju na jednu izjavu koju je dao Damjan Knežević koja može da koristi režimu .... komentar nisu objavili ... da bi nakon gostovanja Damjana Kneževića na Srbin info ili Centru istu ili sličnu izjavu ponovio ... ponovo sam poslao komentar koji je ovaj put objavljen ... i drugi su ga kritikovali zbog date izjave...

Podgorica - Knežević za Srbin.info: U nedelju opozicija pobeđuje DPS, a Milo će morati ...
СРБИН.инфо
1 хиљ. приказа
пре 28 минута

Povodom predstojećih izbora u Crnoj Gori, za SRBIN.info govori Milan Knežević, ispred liste ''Za budućnost CG'', čiji je nosilac profesor Zdravko Krivokapić. Zanimalo nas je kako ćese opozicija u Crnoj Gori boriti sa malverzacija poput ''bugarskog voza''. Knežević nam je otkrio da će lista čiji je kandidat imati otprilike 5000 ljudi na svim biračkim mestima, uz ostale opozicione liste, te da će ti ljudi dobiti upustva da svako sumnjivo glasanje evidentiraju i upišu u zapisnik, kao i svakog sumnjivog glasača koji bi mogao da ima nekoliko prebivališta i da tako više puta glasa na više mesta. ''Đukanović sa dosadašnjim koalicionim partnerima nema parlamentarnu većinu, koju čini 41 poslanik. Ubeđen sam da koalicija ''Za budućnost CG'' zajedno sa kolegama iz ostalih opozicionim kolona Dritanom Abazovićem i Aleksom Bečićem može da formira većinu, a spremni smo da koaliciju ponudimo i listama manjina.'' - navodi Knežević, te dodaje da je pre nekoliko dana jedan od lidera albanske manjine optužio DPS i Mila Đukanovića da kupovinom glasom pokušavaju da prekroje izborne volju. Za Kneževića to predstavlja dokaz panike Mila Đukanovića jer svoje dosadašnje partnere označava kao ''izbornu lovinu''. ''30. avgusta se neće desiti ništa revolucionarno, neće biti prolivena ni kap suze, ni kap krvi.'' - jasno ističe Knežević, te dodaje da u izborni dan ulaze poptuno relaksirano. Smatra da bi da je bilo ko iz zvaničnog Beograda podržao neku opozicionu listu u Crnoj Gori u Crnoj Gori bilo vanredno stanje, kao što se trenutno blati auto-litija u Srbiji u organizaciji Saveza Srba iz CG, dok sa druge strane isti ti mediji nemaju ništa protiv poziva Edija Rame, predsednika Albanije, da Albanci glasaju za Mila Đukanović. Takođe, smatra da će svaka krađa izbora biti osuđena od strane građana. Dodaje, da opozicija ne planira nikakve nemire, te da im je jedini plan da olovkom u ruci pobede Mila Đukanović i da svaki vid malverzacije na izbornim mestima ne dozvole. Knežević je apelovao na sve one koji planiraju da prisustvuju beogradskom skupu podrške srpskom narodu u Crnoj Gori (subota 20h, Saborna Crkva) da ne urade ništa što bi Milo Đukanović mogao da iskoristi protiv opozicije, jer bi napad na ambasadu ili paljenje zastave moglo da znači samo hiljade glasova manje za opozicione liste. СРБИН.инфо ©

Hehehe e nije tako bilo već si dao link gde kaže da je on Srbin i Inka i još sto šta drugo.

A ja sam tražio link gde on eksplicitno kaže da Je ON Srbin i ništa drugo.

Nema tog linka burazeru mogu i milion dolara da ti ponudim, AMA linka nema
Prvo sam ti postavio link gde kaže da je Srbin, Crnogorac (praveći tačnu gradaciju) ali i Ink i bilo koja druga nacionalnost , govoreći kako je on predstavnik vaseljenske crkve. A onda sam ti postavio link gde jasno i glasno kaže da je Srbin ; 6:31 "Na ove dve izreke se gradi i gradi će se budućnost svih slovenskih naroda a među njima našeg srpskog naroda", Takođe ; 7:00 " Prelamajući se preko Kosova , preko nas , ovoga naroda, srpskog naroda... ". .Za debile ; kad neko kaže da je naš ili našeg srpskog naroda to znači da je i on Srbin.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back