- Poruka
- 92.192
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad je bio referendum moja sestra i zet glasali, iako zive oduvek u nemackoj, a zet nije ni drzavljanin CG, nego republike srpske. platili im avionske karte. ps glasali za milaПИШЕ да - "ЛИЦЕ НЕ МОЖЕ гласати у Црној Гори уклико му је стално место боравка БЕОГРАД"
ja mu rekao da promeni avatar, a on neće...kaže, nije pederskiTihi kakav ti je ovo avatar? Biciklista sa duginim bojama? Jel te dugine boje imaju neku poruku? Nacionalista sa zastavom duginih boja,Marko Djuric .
Odkad je počeo da provodi više vremena sa Sizifom promene su evidentne.Tihi kakav ti je ovo avatar? Biciklista sa duginim bojama? Jel te dugine boje imaju neku poruku? Nacionalista sa zastavom duginih boja,Marko Djuric .
Кад је Додик гласао у Србији?Gde to piše ? Eno Dodick glasa i u BG i Laktašima
To je po crnogorskom zakonu možda , a zakoni Srbije ne regulišu glasanje u drugim državama koliko znam, a ukoliko krši CG zakon to nije nadležnost srpskog pravosudja .
Адвокатица из Новог Пазара у бирачком списку Србије и Црне Горе: Вриједан глас из Рожаја од Агић Друштинацkad je bio referendum moja sestra i zet glasali, iako zive oduvek u nemackoj, a zet nije ni drzavljanin CG, nego republike srpske. platili im avionske karte. ps glasali za mila
Ne spamuj temu.Кад је Додик гласао у Србији?
Неки снимак?
VATROGASCI ISPRED VLADE CG!!!
Dakle, posle kradje izbora koja je neminovana, krasce naveliko zbog izlaznosti, ocekuje velike proteste, i za svaki slucaj...
Sve je jasno unaprijed...

VATROGASCI ISPRED VLADE CG!!!
Dakle, posle kradje izbora koja je neminovana, krasce naveliko zbog izlaznosti, ocekuje velike proteste, i za svaki slucaj...
Sve je jasno unaprijed...
Kaže se preśjednikMilo je predsednik još 3 godine.
Ma ne ljutim se ja zbog sitnica. Opušteno.Ajde dobro sta se ljutis.

šta kaže vukan jel trebinje srpsko....Vanlinijski prevoz
Sarajevo krenulo na more da se kupa na pljevljanskim plažama
Vukan ih je raskrinkao,zaveru bre ustaško džihadsku![]()