Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. Samo sto tome postenjacini mogu da sprase kuglu medu rogove. I ne samu njemu vec celoj njegovoj uzoj i siroj rodbini

Najvece gomno ikada su pojeli tvoji Bosnjaci u Crnoj Gori

Mogli su trajno da uspostave bratske i komsijske odnose sa Srbima i postenim Crnogorcima ali su oni izabrali Milove pare na prosle izbore 2016. Tako da ce ako opozicija pobedi , i jedna od lista BS SD ne predje cenzus oni biti najveci gubitnici....

]Opoziciji

Milo ima 5 lesinarskih lista koje ga drze na vlasti i imaju jako mali broj biraca

Hrvatsku listu, SD listu, bosnjacku listu , albansku listu

Albanski glasovi su podeljeni na 3 liste, lider pokreta URA je albanac Dritan Abazovic. Tako da su svi sada oni na ivici cenzusa. Ako ne predju cenzus milo nema sa kim da pravi koaliciju za vlast

Ako su predizborna istrazivanja javnog mnjenja tacna

Jedino sto vadi mila je da uvede vojnu upravu preki sud ili da ukrade 100.000 glasova
vojnu upravu.....crnogorci vole uniforme.

Господе СИЛО највећа: Кад су монахиње ушле на бирачко мјесто, са зида пала застава, а осванула слика Жупског манастира

Испод заставе појавила се слика Жупског манастира и сестринства. Господе сило највећа

Mанастир Жупа

Када су монахиње манастира Светог Луке у никшићкој Жупи ушле на Бирачко мјесто Царине да би обавиле своје бирачко право, како је објављено на Инстаграм страници Бунт ЦГ, застава која је висила на зиду је пала.

Испод заставе појавила се слика Жупског манастира и сестринства. Господе сило највећа, написано је на овој ИГ страници.

Испроваљиване Милове ЛОПОВСКЕ "комбинације! ЛОВЕ му муљаторе на сваком ћошку!
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

CG: Došao iz inostranstva na glasanje i priznao da mu je nuđeno 200 evra
30.08.2020. Sputnjik

Predsednik biračkog odbora u Gubavču Veljko Jelić (Demokrate) kazao je da je danas nakratko prekinuo glasanje. U izjavi policiji on je rekao da je u blizini biračkog mesta primetio vozilo, njemu nepoznate marke, registarskih oznaka BP BD 048, kojem su nakon glasanja prišle dve devojke i predale lične karte licima u vozilu.
– Sve ove radnje su gledali posmatrači CEMI-ja, kao i posmatrači iz drugih partija, te članovi komisije pomenutom mesta – kazao je Jelić.
Istakao je da je glasanje prekinuo kada mu je prišla nepoznata osoba i saopštila mu je da mu je nepoznata partija ponudila 200 evra za glasanje na ime putnih troškova da dođe iz inostranstva, kako bi glasao za tu partiju.
– Pošto su u tom momentu službenici Uprave policije obilazili biračko mesto, zamolili smo ih da ga legitimišu – kazao je Jelić u izjavi policiji.
Predsednik biračkog odbora DPS-a Gubavač Ferid Destanović je kazao za „Vijesti“ da on nije video niti čuo da neko priča o novcu ili da nekom nudi novac.

FRAPANTNO: INTERNISTA-KARDIOLOG ZAPOSLEN U MINISTARSTVU ODBRANE SRBIJE RADI NA VMA, A REDOVNO GLASA ZA DPS U CRNOJ GORI!
Major Vojske Srbije Ognjen Gudelj unazad mesec dana intenzivno na području R Srbije kod svojih zemljaka iz Podgorice i drugih crnogorskih gradova, koji su uglavnom nastanjeni u Beogradu, lobira za njihov što masovniji odlazak za Crnu Goru kako bi na sutrašnjim izborima pružili podršku kriminalnom režimu Mila Đukanovića.

https://www.glas-javnosti.rs/crna-g...-vma-a-redovno-glasa-za-dps-u-crnoj-gori-2818

odgovor leži u činjenici da su crnogorski vlastodršci zbog velike panike i realnog straha od gubitka izbora, prisiljeni da probude sve svoje spavače u Beogradu i angažuju ih neskriveno u punom kapacitetu kako bi bili saučesnici u sprovođenju izbornih malverzacija i krađa na izborima.

FRAPANTNO: INTERNISTA-KARDIOLOG ZAPOSLEN U MINISTARSTVU ODBRANE SRBIJE RADI NA VMA, A REDOVNO GLASA ZA DPS U CRNOJ GORI!
Major Vojske Srbije Ognjen Gudelj unazad mesec dana intenzivno na području R Srbije kod svojih zemljaka iz Podgorice i drugih crnogorskih gradova, koji su uglavnom nastanjeni u Beogradu, lobira za njihov što masovniji odlazak za Crnu Goru kako bi na sutrašnjim izborima pružili podršku kriminalnom režimu Mila Đukanovića.

https://www.glas-javnosti.rs/crna-g...-vma-a-redovno-glasa-za-dps-u-crnoj-gori-2818

odgovor leži u činjenici da su crnogorski vlastodršci zbog velike panike i realnog straha od gubitka izbora, prisiljeni da probude sve svoje spavače u Beogradu i angažuju ih neskriveno u punom kapacitetu kako bi bili saučesnici u sprovođenju izbornih malverzacija i krađa na izborima.
ЕВО ПОСЛА ЗА ПРАВОСУДНИ СИСТЕМ СРБИЈЕ И КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ
ПРОТИВ МИЛОГОРСКОГ ГОВЕДА ГУДЕЉА УШАНЧЕНОГ НА ВМА!
851261_major-dr-ognjen-gudelj-monitor-srcane-funkcije-vma_ls.jpg

ОВО је тај Милов МАГАРАЦ

Шта раде и за шта плату примају "господа" из ВОА?????
Ognjen Gudelj Opšti podaci
Rođen 25.01.1979. u Podgorici
Obrazovanje
2015. Upisane doktorske studije u Kragujevcu 2014.
Upisana supspecijalizacija iz kardiologije 2013.
Specijalizacija iz interne medicine 2009.
Specijalističke akademske studije, u Beogradu 2006. Medicinski fakultet Univerziteta
u Beogradu

...и тако Србија школује и ПЛАЋА МИЛОВЕ "КРТИЦЕ"?

A jel piše u KZ da uopšte ne može da glasa u CG , ili može al samo za opoziciju ?Po kom osnovu da se krivično goni ?
ПИШЕ да - "ЛИЦЕ НЕ МОЖЕ гласати у Црној Гори уклико му је стално место боравка БЕОГРАД"

A jel piše u KZ da uopšte ne može da glasa u CG , ili može al samo za opoziciju ?Po kom osnovu da se krivično goni ?
По истом основу по коме АДВОКАТИЦА из Новог Пазара је "попила" пријаву АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ
која је настањена у Новом Пазару, гласа у Србији, али иде на гласање код Мила у РОЖАЈЕ!
То Изборни закон не дозвољава!

Poslednja izmena:
ПИШЕ да - "ЛИЦЕ НЕ МОЖЕ гласати у Црној Гори уклико му је стално место боравка БЕОГРАД"
Gde to piše ? Eno Dodick glasa i u BG i Laktašima
To je po crnogorskom zakonu možda , a zakoni Srbije ne regulišu glasanje u drugim državama koliko znam, a ukoliko krši CG zakon to nije nadležnost srpskog pravosudja .

Gde to piše ? Eno Dodick glasa i u BG i Laktašima
To je po crnogorskom zakonu možda , a zakoni Srbije ne regulišu glasanje u drugim državama koliko znam, a ukoliko krši CG zakon to nije nadležnost srpskog pravosudja .
ДА! Тако мило "филтрира" гласаче - онима који бораве у Србији,
био је чак ЗАБРАЊЕН улазак у ЦГ у време референдума, само су
"проверени" могли ући у ЦГ.

Prvi put sam bio na izborima i obavio kako se to kaže građansku dužnost.

Zaokružio omiljeni Teslin broj.

Mala anegdota sa izbora ako je upošte anegdota kad sam predao lične dokumente stavili su ispred mene neku knjigu da se upišem i krenem da se potpišem latinicom i stanem rekoh neću i upišem se ćirilicom ali ne bih pogriješio da sam se upisao i latinicom.

Prvi put sam bio na izborima i obavio kako se to kaže građansku dužnost.

Zaokružio omiljeni Teslin broj.

Mala anegdota sa izbora ako je upošte anegdota kad sam predao lične dokumente stavili su ispred mene neku knjigu da se upišem i krenem da se potpišem latinicom i stanem rekoh neću i upišem se ćirilicom ali ne bih pogriješio da sam se upisao i latinicom.

Kakva je situacija na biralištu, ima li ljudi, koliko si čekao da glasaš

ДА! Тако мило "филтрира" гласаче - онима који бораве у Србији,
био је чак ЗАБРАЊЕН улазак у ЦГ у време референдума, само су
"проверени" могли ући у ЦГ.
Znači tužilaštvo u Srbiji nema NIKAKVOG osnova da goni tog Gudelja jer ne krši nijedan zakon RS .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back