Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.390
DPS vlada u Andrijevici gde 73 posto Srba kao i u skoro svim opstinama na severu. Vise su opoziciono nastrojeni oni u HN i primorju generalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota.DPS vlada u Andrijevici gde 73 posto Srba kao i u skoro svim opstinama na severu. Vise su opoziciono nastrojeni ovi u HN i primorju generalno.
Ni Sloba nije morao da zakazuje izbore za oktobar 2000, a zakazao ih je jer su ga saradnici ložili da je 99' odradio pravu stvar i da mu to u narodu omogućava komotan izborni trijunf.Nemoguce.
Ne bi raspisao unapred izbore da bi sam sebi skocio u stomak. Nemoj se praviti naivan.
Raspiso ih je u doba korone kada nema kampanje. Raspiso je unapred jer zna da ce porasti. Drugacije ne bi unapred iso na izbore.
Pa ce da lazni prikaze kako je toboz narod glasao za njega i njegov kriminalni zakon...
Na to u Andrejevici više ne računaj! Sad je i SPC u igri.DPS vlada u Andrijevici gde 73 posto Srba kao i u skoro svim opstinama na severu. Vise su opoziciono nastrojeni oni u HN i primorju generalno.
Ако си ти ка прави црногорац гласао за Мила, е онда да **бе оца у пркно неможе изгубити.Neće da pukne bruka: Trebinjci blokirali put ka graničnom prelazu sa Crnom Gorom
"Ja ne znam šta će danas biti u Crnoj Gori, ali znamo da nećemo dozvoliti da bruka ide iz Hercegovine", poručuje jedan iz grupe koja je blokirala prilaze prelazu "Klobuk".
Republika Srpska 30.08.2020 | 13:41
![]()
Trebinjci blokirali prilaze prelazu "Klobuk", da ne ode bruka iz Hercegovine.
Grupa od nekoliko Hercegovaca nalazi se na putu koji vodi prema GP Klobuk sa Crnom Gorom, piše Trebinjelive.com.
https://www.rtvbn.com/3990997/nece-...irali-put-ka-granicnom-prelazu-sa-crnom-gorom
Srbi opet bacaju balvane na put. Sta ce biti tokom noci kada objave rezultate i kazu da je milova opcija odnela pobedu?
Kamo srece... Ovo je drugo. Ovde se radi o brisanju identiteta jednog naroda i sve do sad ucinjeno je nista dok ne izbrise rec srpsku sa tla cg... Crkvu mora da unisti i ove ce izbore porasti...Ni Sloba nije morao da zakazuje izbore za oktobar 2000, a zakazao ih je jer su ga saradnici ložili da je 99' odradio pravu stvar i da mu to u narodu omogućava komotan izborni trijunf.
Nakon tri decenije apsolutizma sasvim je realno očekivati da Milo isto tako promaši u procjeni. Teško je takvom držati kontakt sa realnošću. Da sam u pravu najbolje ukazuje iracionalan (bespotreban) Milov sukob sa Crkvom koji će ga na kraju koštati svega.
Pričekaj malo s tim!Neće da pukne bruka: Trebinjci blokirali put ka graničnom prelazu sa Crnom Gorom
"Ja ne znam šta će danas biti u Crnoj Gori, ali znamo da nećemo dozvoliti da bruka ide iz Hercegovine", poručuje jedan iz grupe koja je blokirala prilaze prelazu "Klobuk".
Republika Srpska 30.08.2020 | 13:41
![]()
Trebinjci blokirali prilaze prelazu "Klobuk", da ne ode bruka iz Hercegovine.
Grupa od nekoliko Hercegovaca nalazi se na putu koji vodi prema GP Klobuk sa Crnom Gorom, piše Trebinjelive.com.
https://www.rtvbn.com/3990997/nece-...irali-put-ka-granicnom-prelazu-sa-crnom-gorom
Srbi opet bacaju balvane na put. Sta ce biti tokom noci kada objave rezultate i kazu da je milova opcija odnela pobedu?
Ni Sloba nije morao da zakazuje izbore za oktobar 2000, a zakazao ih je jer su ga saradnici ložili da je 99' odradio pravu stvar i da mu to u narodu omogućava komotan izborni trijunf.
Nakon tri decenije apsolutizma sasvim je realno očekivati da Milo isto tako promaši u procjeni. Teško je takvom držati kontakt sa realnošću. Da sam u pravu najbolje ukazuje iracionalan (bespotreban) Milov sukob sa Crkvom koji će ga na kraju koštati svega.
Eto...13:09
![]()
Milo Đukanović glasao i poručio da ga raduje velika izlaznost /video/
13:08 30.08.2020
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović glasao je na današnjim izborima u toj zemlji.
DALJE
![]()
Масни, ти и суперхик, и још пар њих из свемријежне бојне сте мозгоње-тајновидци. Никад не оманете. Чуди ме као вас служба није ангажовала, па да згрнете лову. Дај комбинацију за седмицу на Лотоу.Crkvu koja je 97 pozivala da se glasa za Mila da ne pobedi komunista Bulatovic. Vidi se koliko su dalekovidi.
Isto kao i iza kampanje SNSa na ovogodišnjim izborima u Srbiji.Ne znam da li ste upoznati da iza izborne kampanje i marketinga koalicije "Za budućnost Crne Gore" stoje Izraelci.
Nastavlja se trend...svakih sat vremena izlazi po 9-10%54% izlaznost do 13h!![]()
Nastavlja se trend...svakih sat vremena izlazi po 9-10%![]()
Opoziciji.Ne znam sta znaci ovako velika izlaznost ? Kome vise odgovara?
Razmisli...kako to zamišljaš da je moguće lakše tek tako neprimjetno pokrasti na ogromnoj izlaznosti?Eto...
Laziraju i izlaznost
Ispasce ogromna izlaznost nikad veca i ubedljiva pobeda mila...
Pokrasce!!!!