Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У емисији код Ирене Татар гостовали су Невенка Ћировић и Славен Радуновић, а јавио се у емисији уживо и Владо Георгијев.
Пажњу је привукла скандалозна најава одмазде и терора над неистомишљеницима од сттане Душка Марковића (од заустављеног дијела у прилогу). Славен и Невенка су то прилично умјерено прокоментарисали, иако таква изјава заслужује пуно оштрију реакцију. И та међу нормалним људима непојмљива пријетећа најава говори да режим губи нерве али може значити и да припремају терен за постизборне пасјалуке и покушаје изазивања инцидената и сукоба.

У емисији код Ирене Татар гостовали су Невенка Ћировић и Славен Радуновић, а јавио се у емисији уживо и Владо Георгијев.
Пажњу је привукла скандалозна најава одмазде и терора над неистомишљеницима од сттане Душка Марковића (од заустављеног дијела у прилогу). Славен и Невенка су то прилично умјерено прокоментарисали, иако таква изјава заслужује пуно оштрију реакцију. И та међу нормалним људима непојмљива пријетећа најава говори да режим губи нерве али може значити и да припремају терен за постизборне пасјалуке и покушаје изазивања инцидената и сукоба.

Mislim da ce Milo zlikovac ici na izazivanje rata 30tog. Zato je bitno da gradjani mirno i dostojanstveno kod kuca proslave pobedu i da ne dozvole izbornu pljacku....

Ja sam neizmerno srecan,sto je Crna Gora,pod mudrim rukovodstvom Gospodina Mila Djukanovica,izvojevala svoju slobodnu drzavu.Crna Gora je izgubila
svoju drzavnost,nepriznata kao nacija,izgubila svoju Crkvu,1918 godine,kada je Kralj Petar I Karadjordjevic ukinuo njenu drzavnost.Crnogorci su morali
da se izjasnjavaju kao Srbi,jer im je dekretom,ukinuta Crnogorska nacija. Smatram da je G.Djukanovic,postao zaista Otac novo priznate drzave.
Sto se tice pretstojecih izbora,siguran sam,da ce crnogorci znati,da izdvoje zito od kukolja,i da ce stranka na vlasti,odneti ubedljivu pobedu.
Nis to svaku sastavio...

20200828_210719.jpg

Ako se malo analizira broj ljudi na Milovim skupovima primećuje sa da i ne smeju da prkažu svoj ljudski potencijal već prave samo kolone automobila kojima skrivaju svoju nemoć, Onde gde su to učinili, gde su napravili svoj skup kao u Kotoru okupilo se grdilo ljudi :mrgreen:
Milo ima neke glasače medju dedama i babama, povećao je penzije nedavno pa čak i u spotovima mu samo neke dede. Malo je omladine kod njega koja je većinom kod opozicije. U suštini to se prikriva ovim kolonama auta jer matori nisu u stanju da mitinguju i mlataraju zastavom ali su zato prvi ujutru na izborima i sve odrade do 12 sati kao i u Srbiji za AV.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back