Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno bez izuzetka, mala deca veruju u postojanje deda mraza.Ono što je deda mraz za decu za odrasle je bajka o komunizmu.Ne postoje okolnosti za neki nagli korenit zaokret u spolnooj politici Crne Gore jer bi to izazvalo ogromne fiananisjko-ekonomske štete po tu našu oblast. a još uvek ne postoji ni nesumnjiva većina koja bi podržala takve promene.Na tome se radi.Gospodin Krivokapić je verovatno najpogodnija ličnost za taj prelazni period jer moramo se služiti i lukavstom iako je lukavstvo strano srpskom biću.U četništvo gospodina Zdravka Krivokapića ne treba sumnjati.
Прави Србин би размонтирао ДПС-ову машинерију, и онда би имао већину.Не би ДПС са сателитима добио 40 мандата, па да ти већина зависи од 4 посланика УРЕ.

Кривокапићев приоритет је био удаљавање ДФ-а од вршења власти, и ту је нашао савезника у ДПС-у.

... bajka o komunizmu...
За тебе то није била бајка, то си добио 2 стан, добру службу, и пензију у 40-тим годинама живота.Комунизам је био бајка за оне који нису то добили, а за тебе је то била стварност.

Твоју незаслужену пензију морају да одраде други Срби радећи до 65 године.

За тебе то није била бајка, то си добио 2 стан, добру службу, и пензију у 40-тим годинама живота.Комунизам је био бајка за оне који нису то добили, а за тебе је то била стварност.

Твоју незаслужену пензију морају да одраде други Срби радећи до 65 године.
Svaki pojedinac mojih sposobnosti naravno ako bi bio i ambiciozan dobro bi prošao i u demokratkom poretku.Partijska pripadnost i u to vreme kad je reč o državnim organima bila je mnogo više formalni uslov za napredovanje u sllužbi .U vreme kad sam ja primljen u članstvo broj članova SKS počeo je da se približava milionu a prema podacima iz 1990 godine taj broj je iznosio 1,1 milion.Po prirodi stvari ni onakav nakardni sistem nije mogao da za sve obezbedi privilegovan status jz članstvo tako masovne partije er se privilegja ostvaruje na ušrb ostalih.Zato ja stalo ukazujem da članstvo u partiji nije samo po sebi značilo privilegovanost.Uostalom članovi su plaćali i članarinu koja nije bila mala.

Najlepse je kenjati o losem komunizmu iz crvenog stancica, tradicionalna domaca ljigava disciplina. Trebalo to sve ostaviti u kucama od slame i balege.
У социјализму, Грубан када се разводи добије још један стан.У капитализму, ја када се разводим, морам да дам један стан, да ми не би жена делила преостале некретнине, које сам стекао својим радом (пре закључења брака), наслеђем и поклоном од рођака.Капиталистички судија каже, жена није учествовала у стицању те имовине, али је њено ангажовање допринело да се та имовина не умањи.

И онда не ваља социјализам.

Не верујем да је ДФ сада најјачи.Њихова узданица Кривокапић се приклонио Демократама, а и он носи известан број гласова.
Sudeći po anketama DF je mnogo jači od Krivokapića, Demokrata i URA. To pokazuje da ako nemaš partiju i infrastrukturu džabe ti ličnost i mesto predsednika ili premijera. To je bio Toma Nikolić.

Poslednja izmena:
Антена М је ДПС радио-станица позната по фејк вестима.

Мило и ДПС и даље контролишу МУП, који издаје личне карте и Општинску изборну комисију која уписује у бирачки списак.

Дакле, не може Вучић да доводи бираче из Србије у Никшић, ако нису већ уписани у бирачки списак у Никшићу.

Мило је 20 година доводио бираче из ЕУ, плаћао им путне трошкове и давао и 100-200 евра, реч је углавном о лицима албанске и муслиманске националности.

Антена М је ДПС радио-станица позната по фејк вестима.

Мило и ДПС и даље контролишу МУП, који издаје личне карте и Општинску изборну комисију која уписује у бирачки списак.

Дакле, не може Вучић да доводи бираче из Србије у Никшић, ако нису већ уписани у бирачки списак у Никшићу.

Мило је 20 година доводио бираче из ЕУ, плаћао им путне трошкове и давао и 100-200 евра, реч је углавном о лицима албанске и муслиманске националности.
Hoces da kazes da uvazena Rada Trajkovic laze ?
Navela je primer za Kosovo , mozda je preterala u vezi CG ko zna.

Hoces da kazes da uvazena Rada Trajkovic laze ?
Navela je primer za Kosovo , mozda je preterala u vezi CG ko zna.
Па она је цитирала вест радио станице из Подгорице, а није навела да она сама располаже неким непосредним сазнањима.Она не лаже, Антена М је заиста то објавила, али питање је да ли се може веровати тој радио станици.

Милови медији и МУП су стално ширили лажне вести, да је неки ЛБГТ момак нападнут и да му је урезан крст на груди, да су монаси СПЦ оболели од ковида(када још није било ковида у Ц.Гори), да су неки обрачуни између "жестоких момака" мотивисани мржњом Срба према Црногорцима итд.

Krivokapić je kao teddy bear.
То је један обичан шмокљан.Реално, он нема капацитета да размонтира ДПС-ову структуру моћи, а изгледа да то и не жели.Полиција, државна телевизија, правосуђе, лова, све је то и даље у рукама ДПС-а и Мила.

У једном моменту, Мило ће просто да смени Кривог и да именује неког свог премијера.Главни тужилац Катнић ће да похапси Кривог и његове министре и готова прича.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back