Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hebale vas te "svetinje",Muka mi je kada se pomenu "svetinje" i ti debeli evnusi monasi.Srbi nikada nisu bili religiozni,nisu isli u crkve.
Ја нисам религиозан али подржавам митрополита Амфилохија и вернике СПЦ у борби против покушаја једног корумпираног антинародног режима да им отме цркве и манастире.

Попови возе добра аута и воле паре, али они нису уништили привреду у Ц.Гори, нису распродавали ресурсе страном капиталу, нису истерали људе са посла.То је урадио Мило, и сада треба да куса оно што је замесио.

Ima vise od toga. No ok. Pobeda litijasa znaci rat u CG
Ма палиш се не знаш ти пуно о Црној Гори...
c055dba6a170b50614a85a1e1341f36c.jpg

Dobio je 20% glasova manje nego na prošlim predsedničkim izborima.
Udario je na crkvu i to ga je skupo koštalo. Amfilohije mu je došao glave. Oni koji imaju pare i političku moć često su suštinski slabiji od duhovnih lidera, iako na prvu izgledaju jači. Imaš jevrejske multimilijardere koji drmaju planetom, a drhte i kleče pred pojedinim rabinima.

За Мила, његове присталице и Ц.Гору је много боље што су СПЦ и Амфилохије предводили литије и антирежимске протесте и били покровитељи опозиције.Све је то рађено врло сталожено, без инцидената, без мржње и уз позивање на помирење са "браћом".Амфилохије није фаворизовао ДФ него је бираче позвао да не гласају за Мила и његове сателите, дакле позвао је вернике да гласају и за остатак опозиције.

Амфилохије се показао као већи демократа од свих политичара, и стекао је још већи углед него што је имао.

Велико је питање да ли би неко други могао све то да организује на такав начин, у Ц.Гори је и даље присутан племенски менталитет и жеља за осветом.

Ма дај не булазни, знаш ли ти уопште због чега те све силне литије?
Све су биле мирне без инцидента,углавном вјеран народ у колони.
Ви иза сваког жбуна видите Ћетнике.Тек сада видим коликe су ваше трауме од Срба, некада ми вас буде жао...:D

Cak su i Dritana Abazovica prozvali - albanski cetnik

Ovako mu nista nisu mogli nac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back