Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/465083/interaktivna-mapa-pogledajte-rezultate-po-gradovima

Мило је добио највише гласова у већем делу Ц.Горе, као појединачна листа.Опозиција га је разбила у Подгорици, Никшићу, Беранама, Б.Пољу, приморским општинама.

Мило је убедљиво добио на Цетињу, Улцињу, Рожајама, Плаву, Гусињу, дакле само у општинама где има врло мало Срба.

Opet rat na pomolu
А што рат на помолу?Шта је с вама муслиманима ,ви као да сте преспавали 20 година?
Ево шта кажу прозападне снаге?Пустили га низ воду...
Значи пад диктатора и криминалца за тебе је рат само зато што је на другој страни неки проСрбин?
https://www.dw.com/sr/milo-ima-dve-opcije-egzil-ili-razdor/a-54765092

Поједини западни медији уопште нису ни преносили изборе,ето колико им је Црна Гора битна.
Само се палите ви са Аваза и донекле по који хрватски медији и то је то.

А што рат на помолу?Шта је с вама муслиманима ,ви као да сте преспавали 20 година?
Ево шта кажу прозападне снаге?Пустили га низ воду...
Значи пад диктатора и криминалца за тебе је рат само зато што је на другој страни неки проСрбин?
https://www.dw.com/sr/milo-ima-dve-opcije-egzil-ili-razdor/a-54765092

Поједини западни медији уопште нису ни преносили изборе,ето колико им је Црна Гора битна.
Само се палите ви са Аваза и донекле по који хрватски медији и то је то.

Pa rat najavljuju ovi litijasi i u ovi u kolonama po BL, Trebinju i slicno. Vidi se da su zedni krvi i nasilja.

Њихови избори су сад испали такви јер су на претходним имали фингиран државни удар.
А сад се опозиција спаметила и добрано припремила.
У Србији готово и да не постоји опозиција. Већина је поткупљена.

Nije draga Sofija, to tako ispalo. Ako pogledas samo poslednjih 8 godina, Milo u parlamentu nema ubedljivu vecinu. Skoro pola parlamenta im redovno drze opozicione stranke. Izlaznost im je 2012. 68,8 posto, 2016. 73% a 2020. 75%.

To je ono sto sam ja tebi pisala pre nekog vremena, CG napreduje. Ljudi iz Srbije na sve gledaju sa visine, a onda se samo otrezne i vide da su nama poslednju deceniju pojeli skakavci, da ekonomski stagniramo, da ni jedno spoljnopolitcko pitanje i dilemu nismo resili i imamo parlament u kome nema opozicije u 2020. godini. Oni su kao drustvo u daleko boljoj poziciji, sto ti ovi izbori pokazuju.

BEz ozbiljne državotvorne ideje i stvarnosti u kojoj bi se mogla ostvariti, besmisleno je na silu vraćati Crnu Goru u zajednicu sa Srbijom.
Najbolje bi bilo da funkcionišemo kao Nemačka i Austrija.
I da imamo taj standard, pride :D

Sta to Srbija ima da ponudi Crnoj Gori? Malog, Vulina, Djurica i Brnabu da im kroje dole politiku? Nisu sisli sa uma.
Meni je zao sto smo mi takav raspad, ali sami smo sebe doveli do toga.
Mi sada samo mozemo da se nadamo da ce neka nova CG vlast lakse davati drzavljanstva pa da nasi gradjani imaju koristi od njihovog eventualnog ulaska u EU. Tada ce da nastane grabez :D

Mislim da ti nećemo verovati na reč, ali možeš da okačiš govore tih navodnih civila, pa ti možda i poverujemo...
bez zajebancije, u prostoru je ostalo nekih 20tak civila, jedna mlađa žena sa malim dječačićem, ostalo su bile starije žene i nekoliko starijih muškaraca. iako je u tom trenutku za nas bilo grdo svejedno smo te civile izvukli prema finelu i dalje su izvedeni prema mošćenici izvan zone borbenih djelovanja.... tako je bilo, nisi u obavezi povjerovati

Pa rat najavljuju ovi litijasi i u ovi u kolonama po BL, Trebinju i slicno. Vidi se da su zedni krvi i nasilja.
Неће бити никаквог рата.Мило иде у историју, а у новој власти ће учествовати Црногорци, Срби, Бошњаци,Албанци све уз благослов митрополита Амфилохија.

Мањине треба да се прикључе опозицији и формирају са њом стабилну већину, и да одјебу Мила, којег су се одрекли и западни господари.

Ма дај не булазни, знаш ли ти уопште због чега те све силне литије?
Све су биле мирне без инцидента,углавном вјеран народ у колони.
Ви иза сваког жбуна видите Ћетнике.Тек сада видим коликe су ваше трауме од Срба, некада ми вас буде жао...:D

Poslednja izmena:
bez zajebancije, u prostoru je ostalo nekih 20tak civila, jedna mlađa žena sa malim dječačićem, ostalo su bile starije žene i nekoliko starijih muškaraca. iako je u tom trenutku za nas bilo grdo svejedno smo te civile izvukli prema finelu i dalje su izvedeni prema mošćenici izvan zone borbenih djelovanja.... tako je bilo, nisi u obavezi povjerovati

Pa i nisam, jer uzimajući u obzir hrvatski pedigre po pitanju takmičenja u klanju, teško je poverovati u vaše dobre namere :kafa:

Нова парламентарна већина у Ц.Гори:

EgGHAU9XgAAGJos.jpg

Ма дај не булазни, знаш ли ти уопште због чега те све силне литије?
Све су биле мирне без инцидента,углавном вјеран народ у колони.
Ви иза сваког жбуна видите Ћетнике.Тек сада видим колико су ваше трауме од Срба, некада ми вас буде жао...:D

Ako hoda kao patka, ako kvace kao patka onda je to patka

Tako i ovi litijasi. Ako paradiraju kao cetnici, ako se oponasaju kao cetnici, ako govore kao cetnici, onda su to cetnici

https://kodex.me/clanak/202433/plje...-kuca-muslimana-i-bosnjaka-jos-nisu-uklonjeni

Hebale vas te "svetinje",Muka mi je kada se pomenu "svetinje" i ti debeli evnusi monasi.Srbi nikada nisu bili religiozni,nisu isli u crkve.
Само чујем неку вриску када пишеш, опусти се попиј Бромазепам. Биће боље.

Шалим се.Неће бити боље. :lol::D

(memory of YeOldeJagge)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back