Crna Gora ili Bugarska?

Бугaрску са својим пешчаним плажама, чистим морем, новим хотелима и приступачним ценама не треба заобићи.
Свима топло препоручујем Сунчев Брег, Златне Пјасце, Приморско, Кранево, Албену...

A okolo kukuruz i vrbe. Bez mediteranskog smeka, a more hladno i nikakvo. To je za pubertetlije, jeftin alkohol i slicno.

Izmedju letovanja u Bugarskoj ili letovanja u Crnoj Gori, sta bi ste izabrali i zasto?

...izabrala bih obe varijante iz jednostavnog ralozga sto se moze dobro proci nezavisno od ukusa...U Bugarsku cesto idem zbog opere jer mi je deset puta jeftinije nego kod nas, znam sta da ocekujem, nije Pariz svakako ali je sasvim u redu cena spram usluge koju nude...jeftino je, jede se po restoranima bez pogleda na meni, sjajna hrana za neverovatno sitan novac, moze se otici do Plovdiva koji je prelep, Nesebar je zasticen UNESKO-vom odlukom, moze da se seta sto je meni veoma vazno, plaze jesu pescane ali voda nije posebno lepa...pa dobro pored pobrojanih prednosti kada covek nije pri parama prolazi, jos uvek nisam letovala u Bugarskoj ali ne kazem da necu,...CG ima finu prirodu, skuplja je ali se moze naci lepsa voda, do Kotora zbog setnje, do Ostroga, mozda do Dubrovnika sve u svemu nije toliko lose...misljenja sam da je bolje promeniti klimu nego sedeti u gradu na plus milion...gde god covek da se makne godi dusi i telu.

A okolo kukuruz i vrbe. Bez mediteranskog smeka, a more hladno i nikakvo. To je za pubertetlije, jeftin alkohol i slicno.

То о чему ти причаш је чиста навика, ако волиш Црну Гору, а никад ниси била у Бугарској не вреди да се убеђујемо. Нити је около кукуруз, нити је море хладно, а још мање никакво, чисто је и прозирно.
Ноћу је хладније него у Грчкој (заборавио сам како је у Црној Гори), и јако је пријатно шетати увече јер нема оморине, за спавање ти не треба клима...

А не знам ни зашто би имала нешто против јефтине ванпаснионске понуде, па и јефтинијег алкохола, тј. пива, вина, итд.?

То о чему ти причаш је чиста навика, ако волиш Црну Гору, а никад ниси била у Бугарској не вреди да се убеђујемо. Нити је около кукуруз, нити је море хладно, а још мање никакво, чисто је и прозирно.
Ноћу је хладније него у Грчкој (заборавио сам како је у Црној Гори), и јако је пријатно шетати увече јер нема оморине, за спавање ти не треба клима...

А не знам ни зашто би имала нешто против јефтине ванпаснионске понуде, па и јефтинијег алкохола, тј. пива, вина, итд.?

Nisam bila u Bugarskoj, mozda su predrasude. Moja prijateljica je zadovoljna uslugom, ali meni je veoma vazan mediteranski ambijent. Nije da obozavam Crnu Goru, samo sam rekla da bih je izabrala izmedju te dve solucije.

Bugarska, bez dvoumljenja!!! :cool:
Odličan provod, party 24/7, više nego ljubazni i kulturni domaćini, prelepe Bugarke (:per:), vanpansionska potrošnja više nego jeftina..... Hiljadu je razloga!!!
Bugarska je kao destinacija daleeeko ispred CG.
Nekoliko puta sam tamo letovao i uvek se fantastično proveo! Prošle godine sam bio u Nesebru, ove palim za Sozopol, grad je divan!
Pozzz

CRNA GORA:dash::hahaha1::rotf: JA SAM TO DAVNO URADIO delete izbrisao iz memorije da uopste i postoji .Nemojte se zavaravati svi vi koji ste culi nesto lose o bugarskoj,jer treba se uveriti pa onda pricati i komentarisati.Odnosno lakse je otici jedniu godinu pa probati sve cari bugaskog mora i reci sta je za cnogorsko more ,pa to nemoze da se poredi nisacim ,to je kao nebo i zemlja pocev od usluge,klope,cistoce i sveg osatalog,a ono sto te crnogorac pita posle pola sata A STA SI SCEO,u restoranu kad odes da popijes ladno pivo to necemo ni pominjati.Drugo pogledajte na netu SLOVENSKA PLAZA u budvi usluga all inkluziv 650 evra po osobi a ja idem 13 dana u mestasce pokraj suncevog brega ELENITE HOTEL ANDALUZIJA 4 ZVEZDICE (IMA GA NA NETU) NA SAMOJ OBALI SA AKVA PARKOM I SVIM OSTALIM ATRAKTIVNOSTIMA,na isto al .inkluziv koji nemoze da se poredi sa crnogorskim za 890 evra i to od 9.jula do 21 jula u spicu sezone,nas cetvoro,odnoso supruga ja i dvoje malo dece.Naravno kolima.
A vec i da nepomenjim tursku gde sam bio prosle godine u sarimsakliju hotel berk,znaci ono je jos veca perverzija,jer turcima u regionu sto se tice turizma nemoze niko ni prici.Jednostavno dolazio sam u situaciju da pomislim da me neko zajebava koliko je ljubazan,a to je samo kultura i zelja da bi mu dosao i sledece godine.I mogu vam reci da je malo biti 10 dana u turskoj ove godine smo planirali da idemo 20 dana u isti hotel i u isto mesto ali prijatelji iz bugarske koje smo prosle godine upoznali u turskoj nadjose ovaj smestaj i ove godine idemo u bugarsku.U bugarskoj sam bio dosada tri pua i sad idem cetvrti.INACE PROSLE GODINE SAM ISAO KOLIMA U TURSKU i mogu vam reci da onih 1150 kilometara je lepse preci nego onih 400 kilometara kroz onu vukojebinu do crne gore.MOJA PREPORUKA ZABORAVITE DA POSTOJI CRNA GORA .:worth:I na kraju preporuka za lepo letovanje TURSKA ILI BUGARSKA ,GRCKA NE (jer nas ni oni bas nevole toliko koliko samo zele dam uzmu pare) a crna gora N I K A K O. P A I NEBI SE DZABE ZVALA CRNA.

Poslednja izmena:
Ни једно ни друго.За мене и моју фамилију последњих 7 година само ГРЧКА.И лепа и близу и пријатељска,и повољна и много тога и...

mozda je bolje poredjenje albanija ili crna gora.

Haha, lepo rečeno! :lol:
Mada, albanski turizam se razvija, ipak su malo ispred njih.

CRNA GORA:dash::hahaha1::rotf:

MOJA PREPORUKA ZABORAVITE DA POSTOJI CRNA GORA .:worth:

Upravo tako. :D
Možemo mi da se volimo ili ne, ali zaista nema razloga da tamo više idemo. Skupo, usluga očajna, primitivizam i krajnja neljubaznost.... Za svoje pare ipak mogu da biram! :cool:

Smešno je uopšte porediti CG i Bugarsku kao moguće destinacije! Bugarska je daleko ispred! Ne samo po ljubaznosti, već i po kulturi, provodu, hrani ..... Bugarska je kulturno veoma bogata zemlja, toliko se toga ima videti i obići.... Odličan izbor i za zimovanje i za letovanje!
Nesebar je jedan od najstarijih gradova na teritoriji Evrope. Toliko je toga u Bugarskoj pod zaštitom UNESCO-a.
Bugarska je bogata znamenitostima koje datiraju još od VIII, IX veka. U to vreme su crnogorci skakali sa grane na granu. Mada, ni do danas nisu mnogo napredovali. :)

Back