Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Кад већ радиш за сендвич, реци ми, за почетак, где је тај зубар "професор"? На ком факултету, средњој школи, где год?Браво за логику.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад већ радиш за сендвич, реци ми, за почетак, где је тај зубар "професор"? На ком факултету, средњој школи, где год?Браво за логику.![]()
Кад већ радиш за сендвич, реци ми, за почетак, где је тај зубар "професор"? На ком факултету, средњој школи, где год?![]()
Не тупи, одговари на питање, како је један обичан зубар постао "професор" и велики " стручњак" за респираторне инфекције?Ахам радим за сендвич. Данас ме вучићева наци полиција легитимисала.
![]()
Не тупи, одговари на питање, колико је један обичан зубар постао "професор" и велики " стручњак" за респираторне инфекције?
Ког факултета? Управо вучићева БИА таквим будалама као што си ти подмеће преваранте, "корисне" идиоте. За твоју информацију, члан је Шешељеве странке.Оно што је он рекао се учи на првој години факултета. Ниси ми погледао клип а већ си човека осудио.
Ma ti serološki testovi iz krvi daju svima isti rezultat : Negativan!.Ne znam ni zašto se rade uopšte?Da bi na tom testu bio pozitivan,morao bi da imaš koronu jedno 3 nedelje,pa da ti se razviju antitela.Kako je moguce da neko nema miris i ukus i testiraju ga negativno, kakvi su to kurcevi testovi?!
Ког факултета? Управо вучићева БИА таквим будалама као што си ти подмеће преваранте, "корисне" идиоте. За твоју информацију, члан је Шешељеве странке.
Само настави да тролујеш...а ја сам ти поставио задатак за ђачића првачића - Дај линк (а сви га факултети имају) где је зубар "професор универзитета".Какве то има везе са науком и основним стварима из микробиологије... СУЈЕТА СИНЕ МОЈ.![]()
![]()
![]()
![]()
Само настави да тролујеш...а ја сам ти поставио задатак за ђачића првачића - Дај линк (а сви га факултети имају) где је зубар "професор универзитета".
Ma ti serološki testovi iz krvi daju svima isti rezultat : Negativan!.Ne znam ni zašto se rade uopšte?Da bi na tom testu bio pozitivan,morao bi da imaš koronu jedno 3 nedelje,pa da ti se razviju antitela.
Onaj bris je već ozbiljniji test,ali to ne daju svakom da radi.Ortak mi disao samo na jednom plućnom krilu.Imao preko 12 dana temperaturu koju nije mogao da skine.Bio pregažen i na svakm testu negativan.Doktorica mu je rlepo rekla : "Test je negativan,ali je i virus u tebi.Lezi kući i javi se ako se stanje pogorša.Za nedelju dana radi novi test"
Довела СНС, СПС секта своје чланове на тестирање и развукла их ''дистанцирањем''...Cesto gledam ovakve snimke !
Sta je u pitanju ?
Paranoja ?
Ili laganje vlasti o broju zarazenih ?
I meni je moja koleginica,koja sedi na pola metra od mene i provodi generalno dosta vremena sa mnom,prenela virus.Samo što meni nije bilo ništa naročito.Tanki neki simptomi,a nije ni njoj,osim što je duže vremena imala temperaturu i izgubila je čulo mirisa i ukusa.Kaže da su joj istog ukusa bili sirov brokoli i roštiljJa sedim sa koleginicom koja ima ili je imala koronu, krasno.
Isto sranje drugo pakovanje .Ког факултета? Управо вучићева БИА таквим будалама као што си ти подмеће преваранте, "корисне" идиоте. За твоју информацију, члан је Шешељеве странке.
Mitke, sta ima novo u vezi sa vakcinacijom, 'ce mremo li il' jok jos?ж11.08.2020. • Srbija Danas
RUSI POČELI SA VAKCINACIJOM, A ŠTA JE SA SRBIMA? Naši epidemiolozi otkrili kada ruski spas stiže za naše građane
- Imamo više kontakta sa više kompanija - rekla je dr Kisić Tepavčević.
U poslednja 24 sata na korona virus je testirano 8.086 osoba, njih 235 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo šest lica.
Prema poslednjim zvaničnim podacima Ministarstva zdravlja, na respiratorima se u bolnicama širom Srbije nalazi 91 pacijent, što je najmanji broj još od 5. jula (81).
Na pitanje našeg portala da li smo u pregovorima sa kompanijom u Rusiji koja je prva registrovala vakcinu protiv korona virusa, epidemiolog Predrag Kon odgovara.
- Ne znam odogovor, da je govora o tome bilo sasvim je jasno, ali videćemo u bliskoj budućnosti - rekao je dr Kon.
- Imamo više kontakta sa više kompanija, činimo sve napore da čim se pojavi vakcina, koja je efikasna, bićemo među prvima koji ćemo uzeti vakcinu. Sigurno da se to nalazi u završnoj fazi - dodala je na pitanje našeg portala dr Darija Kisić Tepavčević.
Prva na svetu registrovana vakcina protiv virusa korona nazvana je "Sputnjik V" po analogiji sa lansiranjem prvog veštačkog Zemljinog satelita 1957, navodi se na zvaničnom sajtu vakcine.
- "Sputnik I" je intenzivirao svemirska istraživanja u celom svetu. Nova ruska vakcina protiv kovida 19 stvorila je takozvani "trenutak Sputnjika" za svetsku zajednicu. Zahvaljujući ovom poređenju, vakcina je dobila naziv "Sputnjik V" - navodi se u objašnjenju naziva vakcine.
Takođe se dodaje da je Ministarstvo zdravlja Rusije 11. avgusta registrovalo rusku vakcinu na bazi adenovirusa i tako postalo prva registrovana vakcina protiv novog virusa korona SARS-COV-2 na tržištu.
Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je danas i da je ministarstvo zdravlja odobrilo vakcinu koju je primila i njegova ćerka.
Podsećanja radi, u Srbiji je uvedena vanredna situacija zbog epidemije korona virusa koja je sa sobom donela niz novih mera u cilju suzbijanja epidemije. Ove mere pokazale su rezultate statističkim podacima i padom broja zaraženih u Srbiji.
Kako su mediji preneli, danas je zbog nepoštovanja epidemioloških mera u Crkvi Svete Petke u Rudaru kraj Leskovca inspekcija je podnela prijavu.
Kako je ustanovljeno, bilo je više od 10 ljudi, koliko je prema novim merama dozvoljeno u zatvorenom prostoru, a većina vernika nije nosila maske.
Na drugoj strani, inspektori su iz istog razloga zatvorili većinu kafića u Ivanjici.
Velika promena u rusobuljašima preko noći.Vidi sad ovo...jedva čekaju vaxine![]()
Vidi sad ovo...jedva čekaju vaxine![]()