Човек је сваштојед - превара од малих ногу?

једем?

• месо

glasova: 7 8,8%
  • биљке

glasova: 14 17,5%
  • и месом и биљке

glasova: 59 73,8%

• Ukupno glasova
    80
Nisam neki mesojed. Lagano bih mogao i bez mesa u prehrani. No dovoljno je vidjeti slike žena koje su 2 godine bile na hrani pojacanom mesom ili s druge strane na veganskoj ishrani, da se vidi velika razlika u izgledu lica. Ljudi koji jedu meso ipak imaju objektivno ljepsi i svjeziji izgled.
Takodjer dokazana je poveznica izmedju mesne prehrane i razvitka inteligencije.

No, takodjer treba istaci da mesna prehrana znatno povisuje rizik od razvitka ateroskleroze i srcanih bolesti.

Po meni treba jesti sve, ali uravnotezeno.

Ljudi koji jedu meso ipak imaju objektivno ljepsi i svjeziji izgled.
ја изгледам млађе и то ми сви потврђују
da je covek svastojed vidite po tome sto ljudi jedu svasta....vrlo je prosto..... nema krajnosti niti ce je ikad biti ae cao
то јесте, само не мора да значи да је човек направљен да једе свашта
Po meni treba jesti sve, ali uravnotezeno.
по мени месо не јер једењем меса се блокира телепатија, емпатија, магија, моћ управљања својом судбином, гледање у будуће, комуникација са оним светом....

по мени месо не јер једењем меса се блокира телепатија, емпатија, магија, моћ управљања својом судбином, гледање у будуће, комуникација са оним светом....
ozbiljno pričam jer sam oči otvorio, tužno je što ostatak kada vidi pljesku i ćevape ne vidi mnoge stvari
tako je i ova zena dobila "poziv", ti prijatelju haluciniras vec

Living on light: woman attempts to prove humans can live without food

Shine contends that "a doctor can't see living on light because he looks through different lenses" and has said she is not undergoing medical tests as during the experiment. She said she had experienced a "calling" which inspired her to stop eating.

ljudi nemaju sličnosti sa biljojedima - ljudi su biljojedi

nisam trol

ozbiljno pričam jer sam oči otvorio, tužno je što ostatak kada vidi pljesku i ćevape ne vidi mnoge stvari
Ljudi nisu biljoljedi, prestali da se sramotis...
Ako su a vidim da nisi bas pametan, snimi sebe kako zvaces kukuruz, svez pasulj, grasak, pirinac - bez obrade pa dokazi.
Kada budes imao zube kao ds si svakako petarde prestaces ds lueptas

Nisi trol al nemas pojma o cemu pricas

Tuzno je to sto osoba matora kao ti misli da su ljudi biljoljedi...

Ljudi nisu biljoljedi
у принципу су воћеједи, ту нема кувања сољења...
Ja jedem meso I skoro nista od osim toga 20+ godina....
и не осећаш будуће, нема телепатије, снова, нема магије, не управљаш својом судбином тј. животом...?

у принципу су воћеједи, ту нема кувања сољења...

и не осећаш будуће, нема телепатије, снова, нема магије, не управљаш својом судбином тј. животом...?

U principu nisu....

Ne oswcas ni ti, da oswcas imao bi svaku put ne samo sedmicu na lotoo, vec bi osvojio I svaki power ball, nemas ni ti telepatiju, da imas bio bi milione, snova? Sta snova? Upravljam snovima od kada znam za sebe, Upravljam I svojim zivotom daleko vise nego sto ces ti ikada moci...

Upravljam I svojim zivotom daleko vise nego sto ces ti ikada moci...
drago mi je za tebe
Ne oswcas ni ti, da oswcas imao bi svaku put ne samo sedmicu na lotoo
не функционише то тако, лото намешта држава и то себи а не играчима и то се не добија.
али опасности осетим унапред, и нарав људи (и животиња)
nemas ni ti telepatiju, da imas bio bi milione
итекако имам, то могу и да осете људи око мене јер емоције су заправо те које се преносе на даљину, а могу и ја да осетим људе.

што се тиче милиона, нисам га још узео али ускоро.

drago mi je za teb

не функционише то тако, лото намешта држава и то себи а не играчима и то се не добија.
али опасности осетим унапред, и нарав људи (и животиња)

итекако имам, то могу и да осете људи око мене јер емоције су заправо те које се преносе на даљину, а могу и ја да осетим људе.

што се тиче милиона, нисам га још узео али ускоро.

I meni je drago za mene....

Da vidis buducnost drzava ne bi mogla da namestio, your spider senses are tingling....

Itekakako nemas... Emocije imamo svi, to sto si ti sebe ubedio da imas jace razvijene jer ne jedes meso.... zestoko si se zajebao.

Dzaba, diskreditovao si sebe izjavom da vidis buducnost. Da je vidis imao bi milijarde...

Poslednja izmena od moderatora:
I meni je drago za mene....
niko niko kao ja! :hahaha:
Itekakako nemas... Emocije imamo svi, to sto si ti sebe ubedio da imas jace razvijene jer ne jedes meso.... zestoko si se zajebao.
imaš ti neko dokaz ili trala baba la jer "jer niko kao ja"?
Dzaba, diskreditovao si sebe izjavom da vidis buducnost. Da je vidis imao bi milijarde...
ne vidim ja kad hoću i šta hoću već max pola sata unapred i to uglavnom kada mi treba neka skretnica u životu
+ imam telepatiju već dokazano sa par ljudi iz moje okoline
+ imam više životne energije (ne moram da spavam preko dana niti sam umoran...)
+ osećam raspoloženje drugih ljudi i životinja
+ imam više empatije - to znači ne pada mi na pamet da lišavam druge života, i saosećam se sa životinjama
jer ih čovek drži u svinjcu ceo život i posle ih ritualno liši života uz vriske i puštanje krvi... ako to nije satanizam?

pa se to puštanje krvi i vriska posle projektuje na druge oblasti, evo primera: treba ukraince tamaniti, amere, ruse, albance šipce... i eto haosa i pakla...
dosta je da izađete u noćne klubove da vidite te projekcije: natetovirani, drogirani, nabildovani mesojeti.. pokazuju "niko niko kao ja"...??!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back