blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.015
da je covek svastojed vidite po tome sto ljudi jedu svasta....vrlo je prosto..... nema krajnosti niti ce je ikad biti ae cao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко ти брани, пробај да једеш месец дана само месо да видимо јел си управу?Да је по вољи човека, био би 100% месојед.
ја изгледам млађе и то ми сви потврђујуLjudi koji jedu meso ipak imaju objektivno ljepsi i svjeziji izgled.
то јесте, само не мора да значи да је човек направљен да једе сваштаda je covek svastojed vidite po tome sto ljudi jedu svasta....vrlo je prosto..... nema krajnosti niti ce je ikad biti ae cao
по мени месо не јер једењем меса се блокира телепатија, емпатија, магија, моћ управљања својом судбином, гледање у будуће, комуникација са оним светом....Po meni treba jesti sve, ali uravnotezeno.
svaki covek svakog meseca i jede samo meso...ali ne i samo to!ко ти брани, пробај да једеш месец дана само месо да видимо јел си управу?
Ne ne ne, samo iskljucivo meso, Bez hleba salata I zacina... Videces da ne IDE. Dok ja mogu samo iskljucivo na jabukamasvaki covek svakog meseca i jede samo meso...ali ne i samo to!![]()
![]()
Prijatnooo..Ne ne ne, samo iskljucivo meso, Bez hleba salata I zacina... Videces da ne IDE. Dok ja mogu samo iskljucivo na jabukama
ljudi nemaju sličnosti sa biljojedima - ljudi su biljojediToliko o tvojoj teoriji da ljudi imaju neke sličnosti s biljojedima.
nisam trolAko si trol, loše troluješ
ozbiljno pričam jer sam oči otvorio, tužno je što ostatak kada vidi pljesku i ćevape ne vidi mnoge stvariako ozbiljno pričaš, onda je to tužno.
по мени месо не јер једењем меса се блокира телепатија, емпатија, магија, моћ управљања својом судбином, гледање у будуће, комуникација са оним светом....
tako je i ova zena dobila "poziv", ti prijatelju haluciniras vecozbiljno pričam jer sam oči otvorio, tužno je što ostatak kada vidi pljesku i ćevape ne vidi mnoge stvari
to je parodija da se ismeju ovi ljudi koji jedu sirovo voce i sirovo povrce...
ma, nije, nego je stvarni dogadjaj, i ta zena postoji Naveena Shineto je parodija da se ismeju ovi ljudi koji jedu sirovo voce i sirovo povrce...
Ja jedem meso I skoro nista od osim toga 20+ godina....ко ти брани, пробај да једеш месец дана само месо да видимо јел си управу?
Ljudi nisu biljoljedi, prestali da se sramotis...ljudi nemaju sličnosti sa biljojedima - ljudi su biljojedi
nisam trol
ozbiljno pričam jer sam oči otvorio, tužno je što ostatak kada vidi pljesku i ćevape ne vidi mnoge stvari
у принципу су воћеједи, ту нема кувања сољења...Ljudi nisu biljoljedi
и не осећаш будуће, нема телепатије, снова, нема магије, не управљаш својом судбином тј. животом...?Ja jedem meso I skoro nista od osim toga 20+ godina....
Cemu onda sluze ocnjaci? Koji to biljojedi imaju ocnjake?у принципу су воћеједи, ту нема кувања сољења...
у принципу су воћеједи, ту нема кувања сољења...
и не осећаш будуће, нема телепатије, снова, нема магије, не управљаш својом судбином тј. животом...?
drago mi je za tebeUpravljam I svojim zivotom daleko vise nego sto ces ti ikada moci...
не функционише то тако, лото намешта држава и то себи а не играчима и то се не добија.Ne oswcas ni ti, da oswcas imao bi svaku put ne samo sedmicu na lotoo
итекако имам, то могу и да осете људи око мене јер емоције су заправо те које се преносе на даљину, а могу и ја да осетим људе.nemas ni ti telepatiju, da imas bio bi milione
drago mi je za teb
не функционише то тако, лото намешта држава и то себи а не играчима и то се не добија.
али опасности осетим унапред, и нарав људи (и животиња)
итекако имам, то могу и да осете људи око мене јер емоције су заправо те које се преносе на даљину, а могу и ја да осетим људе.
што се тиче милиона, нисам га још узео али ускоро.
niko niko kao ja!I meni je drago za mene....
imaš ti neko dokaz ili trala baba la jer "jer niko kao ja"?Itekakako nemas... Emocije imamo svi, to sto si ti sebe ubedio da imas jace razvijene jer ne jedes meso.... zestoko si se zajebao.
ne vidim ja kad hoću i šta hoću već max pola sata unapred i to uglavnom kada mi treba neka skretnica u životuDzaba, diskreditovao si sebe izjavom da vidis buducnost. Da je vidis imao bi milijarde...
Pa sta onda?Jel neko primetio da na rts1-u u udarnim terminima prva reklama je za meso, a i najviše reklama je za meso??