dragi11
Primećen član
- Poruka
- 725
Zaista nije skupo u odnosu na druge igre,a vredi svaku paru.pa za cs se isplati kupiti nov zato sto je dobra igra,nemoze da se igra na svim serverima a na ovim sto moze je puno citera a i nije 1.6 mnogo skup
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista nije skupo u odnosu na druge igre,a vredi svaku paru.pa za cs se isplati kupiti nov zato sto je dobra igra,nemoze da se igra na svim serverima a na ovim sto moze je puno citera a i nije 1.6 mnogo skup
Hvala na savetu.i ja igram na piratskim serverima (srpskim) bez problema sa vrlo niskim pingom , a ako su ti chiteri problem nađi neki srpski server koji ima SxE Injected i uštedi tih 8 evra
PS te servere možeš lako naći preko game tracker sajta
i ja igram na piratskim serverima (srpskim) bez problema sa vrlo niskim pingom , a ako su ti chiteri problem nađi neki srpski server koji ima SxE Injected i uštedi tih 8 evra
i ja igram na piratskim serverima (srpskim) bez problema sa vrlo niskim pingom , a ako su ti chiteri problem nađi neki srpski server koji ima SxE Injected i uštedi tih 8 evra
Ja stwarno ne razumem ko moze da igra Source... Zatupljeno...zar se jos igra 1.6? ja sam odavno presao na Source
Ja stwarno ne razumem ko moze da igra Source... Zatupljeno...1.6
4ever![]()
Nje ovo moja tema...![]()
Aj kazi neku temu pa da idemo zajedno na nju?