Counter-Strike

i ja igram na piratskim serverima (srpskim) bez problema sa vrlo niskim pingom , a ako su ti chiteri problem nađi neki srpski server koji ima SxE Injected i uštedi tih 8 evra :)

PS te servere možeš lako naći preko game tracker sajta

i ja igram na piratskim serverima (srpskim) bez problema sa vrlo niskim pingom , a ako su ti chiteri problem nađi neki srpski server koji ima SxE Injected i uštedi tih 8 evra :)

sxe je sranje, prvo baguje server, dize ping na serveru, drugo ne mozes sa steamom igrati na sxe serv, tj nisi mogao, sad svejedno ne mozes na nonsteam. Nekad je bio cool taj sxe, ali je odavno to obrisano.

Jeste, ali dzabe sad i sxe, ne vredi, kad sam vido na nekom sajtu da moze da se skine Sxe injected + wh :D Sa piratom igras na Non Steam serverima, a sa originalom na Steam... Na steam retko kad mozes naici na citera, a i igraci su mnogo bolji (da ne kazem pro :D) Evo mog servera 212.200.163.179:27060 BiA Public, pa udjite da pikamo nekad.

Samo ti treba vreme da ga uvezbas, ja igram kanter od svoje 7 god. i jos mi fali da postanem pro, al` docu ja do njega. Trenutno igram na vojvodini 91.143.223.50:27016 al` kad dobijem admina na vojvodini onda cu poceti d apostajem junior pro... pozZz

Instaliram cs 1.6 na Visti i pech... Kad hocu da pokrenem igru kaze mi nemam dovoljno memorije kao samo 15mb a imam 160gb free.. Do cega je to? a instaliram na XP istu instalaciju i isti pech i sve radi ok... Sta nije ok sa vistooommmmm :((((((

Back