Counter-Strike

E ljudi imam jedan cudan problem sa CS. Kad instaliram condition zero ili 1.6 kad udjem u igru sve je normalno, ali kad krenem da igram, krecem se 300 na sat. Sto puta sam instalirao i sa drugih CD-ova, ali ne vredi, uvek se krecem 300 na sat. Pomagajte

Skinesh Steam, kupish igru, skinesh igru, udjesh u igru, podjesh u find servers i izbaci ti par hiljada servera idesh na bilo koji pa na connect...
za pirateriju i kako se konektovati na krekovane servere potrazi na google jer mislim da je ovdje zabranjeno... z:)

odesh prvo ovde http://www.gametracker.com/search/cs/RS/ , vidish koji ti server odgovara i iskopirash njegov broj koji pishe ispod IP:Port tipa 82.117.194.227:27015
pokrenesh igru, udjesh u FIND SERVERs, odesh na favorites, pa na ADD SERVER
u taj prozor shto ti se pojavi iskopirash taj broj i stisnesh OK.
posle toga ti se pojavi taj server u listi servera, kliknesh na njega 2x i to ti je to.

moj problem je sledeci: imas awp i dgl... kada prebacujes na quick prebacivanje koje je na q ili ako ste menjali na neko drugo dugme, on ne vadi oruzje onako sporo, nego odmah izbaci jedno, pa kad o5 stisnes q, o5 se pojavi dgl brzo... ista je situacija i sa m4a1 kada se stavi prigusivac.... da napomenem nije hud_fast svich ili kako god da ide, jer mi to svi govore...

Ovako kupio sam server, preko e-trail-a.com. I sada bio je online. I hteo sam da dodam jos jednog admina. I ja sam ga dodao, i pisalo da se restartuje server. I nesto je trebalo da bude rcon_password ... pa onda rcon quit i sa tim quit sam ugasio server svoj koji sam ga platio. I sada me zanima kako da ga vratim preko komande neke.

Hvala u napred, a taj koji mi je podigao server. Nikad ga nema online!

Mislio sam da li imas remote access serverskoj masini, pogresno sam se izrazio, sto verovatno nemas, jer server sad jedino mozes da podignes preko HLDS, tako da moras da nahvatas tu tehnicku podrsku.

Ja nista ne razumem.Bio mi mali brat u poseti i insta. taj CS 1.6.Ja malo se zaigrao i nalozio se ko mali majmun.On otisao i sve to mi izbrisao i ja to sad ne mogu nikako da nadjem.A nisam bas vest u tome.Znam da je isao na neki KGB i da je tamo to skinuo ali ja to ne mogu da nadjem.A vas iskusne kad slusam muka mi je nista vas ne razumem.Znaci totalan sam pocetnik,ima li neko strpljenja da mi objasni kako da to uradim?Bas mi se igra imam malo slobodnih dana Ako moze neka brza varijanta i laka naravno samo malo da pripucam. ako moze nesto sam da igram da neometam vas profesionalce.z:)

Back