Counter-Strike

Evo ovako Top Weapons Serbia...
217.26.212.47:27051
Ko hoce nek izvoli, za citere ban, prvo upozoravanje kick drugo ban...
Server je moj i od mog druga...
Nama nije namera u takmicenju vec da vi zavolite server i cs 1.6 kao sto vam je sudjeno. Tako da ako neko ne zeli ili nije zainteresovan, molimo ga da server prosledi prijateljima. Hwala..

Moja preporuka ti je da igras bez skripti. Cemu to? Dodje lik i prizna da ima skriptu za snajper, sto ga dovodi u prednost da ne mora da nisani i gubi vreme na zumiranje.

Pa za bonihop. Tesko je pogoditi nekog tako.

igrajte bez skripti. Bez cita. Zanimljivije je. A i moralnije :mrgreen:

Moja preporuka ti je da igras bez skripti. Cemu to? Dodje lik i prizna da ima skriptu za snajper, sto ga dovodi u prednost da ne mora da nisani i gubi vreme na zumiranje.

Pa za bonihop. Tesko je pogoditi nekog tako.

igrajte bez skripti. Bez cita. Zanimljivije je. A i moralnije :mrgreen:

Nekazem da nije, nisam citer.Igram bez citer.I trazim korisnu skriptu-ne one citerske :)
E strava je owaj top weapons srbija.. :) ja sam igrao moj nick je mr@|RoOoNeY^^
ako neko zeli da igra, neka kaze pa da se dogovorimo oko vremena :)
Ja inace imam wireless pa mi nece min biti uvek nizak-tj, necu moci bash svaki dan, ali tu sam.. :

Poslednja izmena:
Eh, ljudi owako...imam kuci dva kompa.. :) Medjutim, ocu da ih povezem-lan, da mogu da igram cs kad mi dodju ortaci.Da li je to moguce uraditi sa obicnim lan kablom ili mora neshto drugo ? Ja sam citao po dorumima, cuo sam za neki crossover calbe, shta je to ? Kako funcionise ? Jel tu mora ruter ili switch, ili moze owako sa owim kablokm koji vec imam ? Sva podesavanja imam, samo mi treba owo :)

da li i ma ovde nekog ko chituje?
odma da vam kazem bolje prestanite.....jedan moj ortak iz razreda,igrao je counter znachi ono razvaljivao je,e al mu to nije bilo dovoljno pa je skino par citova VH aim speed i ti fazoni.....i sada....lik nema pojma,znachi cheat ga je unistio,al potpuno....pa ako ne biste da se ovo i vama desi,bolje prestanite da chitujete.....:bye:

Eh, ljudi owako...imam kuci dva kompa.. :) Medjutim, ocu da ih povezem-lan, da mogu da igram cs kad mi dodju ortaci.Da li je to moguce uraditi sa obicnim lan kablom ili mora neshto drugo ? Ja sam citao po dorumima, cuo sam za neki crossover calbe, shta je to ? Kako funcionise ? Jel tu mora ruter ili switch, ili moze owako sa owim kablokm koji vec imam ? Sva podesavanja imam, samo mi treba owo :)

AJDEEEEEEEEE

Ljudi muci me jedan problem.Kupio sam mish ( GIGABYTE GM-M6800) i imam problem sto mi se sens povecava sam :| . Naprimer, stavim sens na 1.5, igram tako par dana i onda mi se sam poveca na bar sens 5, i ja odem u opcije a ono jos uvek stoji da je 1.5 sens.Pa sam cuo da ima jos nekih stvari da se podesava za ovaj moj mish valjda u konzoli pa ako neko zna neka mi pomogne.Hvala unapred.

Ah, znam...meni se slicno desavalo, nisam mogao da promenim nick, a u opcijama se promeni.Tako da probaj da samo nick promenis, ako ne reinstal cs.Msm, ja neznam nista pametnije, niti znam to za console. SRECNO

Evo ovako Top Weapons Serbia...
217.26.212.47:27051
Ko hoce nek izvoli, za citere ban, prvo upozoravanje kick drugo ban...
Server je moj i od mog druga...
Nama nije namera u takmicenju vec da vi zavolite server i cs 1.6 kao sto vam je sudjeno. Tako da ako neko ne zeli ili nije zainteresovan, molimo ga da server prosledi prijateljima. Hwala..

evo ocu ja mogu??

Ah, znam...meni se slicno desavalo, nisam mogao da promenim nick, a u opcijama se promeni.Tako da probaj da samo nick promenis, ako ne reinstal cs.Msm, ja neznam nista pametnije, niti znam to za console. SRECNO

Brate reinstalirao sam, i radilo je opet 2-3 dana, i sinoc dok sam igrao, o5 mi se desi ono od pre, skoci mi sensitive a stoji i dalje da je 1.3 koji mi je bio namesten . J e b em ti cs, i sve u pm !:evil::evil::evil::evil::evil::

Back