ban'ellY
Primećen član
- Poruka
- 666
e, ljudi, please, jel moze neko detaljno da mi opise/objasni/pokaze kako da izvedem bunny hop?!
Ako mi pokaze +naucim bio bih mu zahvalan
Ako mi pokaze +naucim bio bih mu zahvalan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo stavis da cucnes na kuglicu od misa,i samo okreces imanja je mogucnost da te ubiju...E, ljudi ewo mene ponovo sa vamaVideo sam, neki irgaci, poskakuju u hodu/trku.....
Zapravo, cemu to sluzi ? Da li je to iz zezanja, ili je neshto potrebno ?I kako se to radi ?
samo stavis da cucnes na kuglicu od misa,i samo okreces imanja je mogucnost da te ubiju...
tnxali ja kad tako poskakujem, izgleda tosta drugacije
i josh me vise puta ubiju nego kada to neradim
![]()
Moja preporuka ti je da igras bez skripti. Cemu to? Dodje lik i prizna da ima skriptu za snajper, sto ga dovodi u prednost da ne mora da nisani i gubi vreme na zumiranje.
Pa za bonihop. Tesko je pogoditi nekog tako.
igrajte bez skripti. Bez cita. Zanimljivije je. A i moralnije![]()
pozzzz ljudi....imam jedno pitanje.....zna li iko kako se cenzura moze skinuti sa cs-a..meni je opalili i sad nista nmg((((((((((8..please pomagajte
Eh, ljudi owako...imam kuci dva kompa..Medjutim, ocu da ih povezem-lan, da mogu da igram cs kad mi dodju ortaci.Da li je to moguce uraditi sa obicnim lan kablom ili mora neshto drugo ? Ja sam citao po dorumima, cuo sam za neki crossover calbe, shta je to ? Kako funcionise ? Jel tu mora ruter ili switch, ili moze owako sa owim kablokm koji vec imam ? Sva podesavanja imam, samo mi treba owo
![]()
Evo ovako Top Weapons Serbia...
217.26.212.47:27051
Ko hoce nek izvoli, za citere ban, prvo upozoravanje kick drugo ban...
Server je moj i od mog druga...
Nama nije namera u takmicenju vec da vi zavolite server i cs 1.6 kao sto vam je sudjeno. Tako da ako neko ne zeli ili nije zainteresovan, molimo ga da server prosledi prijateljima. Hwala..
Ah, znam...meni se slicno desavalo, nisam mogao da promenim nick, a u opcijama se promeni.Tako da probaj da samo nick promenis, ako ne reinstal cs.Msm, ja neznam nista pametnije, niti znam to za console. SRECNO
Reinstaliraj windows, ne CS....