Counter-Strike

Za to ti treba Hl tagconwerter ja sam preko njega napravio i sve lep mi radi!!!!!!! :)

Kako namestiti spray u cs 1.6 ?

Korak po korak:Treba skinuti program HLTAG CONVERTER
1.Uci u program
2.Kliknuti na dugme "Open Image"
3.Pronaci zeljenu sliku
4.Kada ste izabrali sliku, kliknite na "Adjust Image"
5.Podesiti 'Width" i "Height"(ukucati, promeniti na zeljene dimenzije fotografije)
6.Kliknuti na dugme "Save Tag"
7.Izabrati(changirati) "Export to WAD file", a zatim kliknuti na "OK"
8.Izabrati gde ce se nalaziti fajl, a onda u polje "File name" ukucati sledece: "Temp Decal.wad"(spojeno sve)
9.Tada ce 'WAD" file biti premesten na mesto koje ste izabrali ranije.
10.Onda "idete" desni klik na tempdecal.wad, i izabrati opciju 'Copy", a zatim u folder gde vam je instaliran CS "nalepiti"(kliknuti na"paste")
11.Tada ce vas kompjuter pitati da li elite da razmenite fajl koji vec postoji(po imenu), kliknite na "YES"
12.Tada izadjite iz svih "prozora"(programa i foldera), i pokrenite vas CS.
13.Kada napravite LAN serevr, ali se prikacite(povezete, ili kako mi kazemo "odete: na server", pritisnete slovo "T".
14.Tada bi trebalo da se spray nacrta na podlozi.
15.SreCnOoO !

BY:brankos46

Sigurno je receno, ali ne mogu da procitam a da se slatko ne nasmejem. 1.8 - 2.0. 5.0 i ostale "verzije" kako ih vi nazivate..znaci smesno. Otvorite valve stranicu i procitajte nesto o igrici ako se vec toliko lozite na nju. 1.6 je poslednja oficijalna (i jedina trenutno aktuelna) verzija, tako da sa tim modovima,gui-ovima samo (doslovno) smarate. Skini lepo cistu instalaciju 1.6 i instaliraj patch v42, resen problem.

Da ne pravim novu temu evo ovako:

Igram na awp serveru,lik mi je poslao admina ili me aktivirao kako god to vec ide,e sad sta je meni potrebno da uradim da bi me serever prepoznao kao admina. Skinuo sam neki AMX Mod instalirao ,nisam siguran sta tu treba tacno da se radi,i da se jos podesava,a i komanda za prepoznavanje ide valjda setinfo _pw „vas password“ e sad ja nemam taj password il je mozda moj nik? Komande cu nauciti nije problem ali samo mi treba pomoc kako sve to odraditi da funkcionise?

Ako bi neko mogao da mi objasni kako to sve ide ili da me prosvetli nekim linkom bio bih mu zahvalan:klap:

Da ne pravim novu temu evo ovako:

Igram na awp serveru,lik mi je poslao admina ili me aktivirao kako god to vec ide,e sad sta je meni potrebno da uradim da bi me serever prepoznao kao admina. Skinuo sam neki AMX Mod instalirao ,nisam siguran sta tu treba tacno da se radi,i da se jos podesava,a i komanda za prepoznavanje ide valjda setinfo _pw „vas password“ e sad ja nemam taj password il je mozda moj nik? Komande cu nauciti nije problem ali samo mi treba pomoc kako sve to odraditi da funkcionise?

Ako bi neko mogao da mi objasni kako to sve ide ili da me prosvetli nekim linkom bio bih mu zahvalan:klap:

morao ti je dati password.Pitaj ga, da ce ti ako je ozbiljno mislio da ti da admina.to je to, kada ti da pass, samo u konzoli kusas set info _pw i onda tu stavis pass koji ti on da.i onda je sve spremno.u konzolu kucas amx komande, i sve bude ok

Back