Counter-Strike

Imam jedan mali problem vecito sam igrao CS po igraonicam i na NEtu ali trenutno nemam dobar net pa nemogu.... kako da ubacim botove ili vec upload-ujem imam verziju CS1.6 v42 - Protocol 48 Clean.... hvala svima unapred....:worth::worth::worth::confused::confused:

Nedavno sam instalirao igru i solidno sljaka; problem je u tome sto mi ne radi voice komunikacija, tj kad se pritisne K, nista se ne desava (znaci cak ni onaj zvucnik sto treba da se pojavi na ekranu), kao da komanda ne postoji!
Ispravnost mikrofona sam proverio, konfiguracija tastera je dobra, "use voice communication" opcija je cekirana, ali nesto ne stima!
Jel moze neka pomoc?:mazi:

Nedavno sam instalirao igru i solidno sljaka; problem je u tome sto mi ne radi voice komunikacija, tj kad se pritisne K, nista se ne desava (znaci cak ni onaj zvucnik sto treba da se pojavi na ekranu), kao da komanda ne postoji!
Ispravnost mikrofona sam proverio, konfiguracija tastera je dobra, "use voice communication" opcija je cekirana, ali nesto ne stima!
Jel moze neka pomoc?:mazi:

i kod mene je isto kupi noviju verziju mozda je to problem

Jedno pitanje,jel je ADMIN na cs serveru privilegija koja se daje dobrim clanovima tj. onima koji konkurisu za to mesto,ili posao za koji admin prima platu.

Ako je ovo prvo jel se placa nesto tom serveru kako bi bio admin mesec dana i jel imas neke obaveze da budes u odradjeno vreme na serveru/odredjen br. dana,a ako je ovo drugo kolika ima je plata za taj posao? :dontunderstand:

Jedno pitanje,jel je ADMIN na cs serveru privilegija koja se daje dobrim clanovima tj. onima koji konkurisu za to mesto,ili posao za koji admin prima platu.

Ako je ovo prvo jel se placa nesto tom serveru kako bi bio admin mesec dana i jel imas neke obaveze da budes u odradjeno vreme na serveru/odredjen br. dana,a ako je ovo drugo kolika ima je plata za taj posao? :dontunderstand:

Na nekim serverima, admin se daje prvom na ranku:) , ali se obicno placa(msm placa admin) serveru otprilike 400 dinara :ok:

Ako oćeš da budeš admin na CS serveru moraš da plaćaš. E sad koliko to zavisi od toga koliko server ima slotova i koliko ima admina. A drugi način je već spomenut.
Neki serveri imaju tu mogućnost. Znači ako si prvi na serveru Head Admin ti da admina na možda mesec dana. Pa srećno!

ja se pitam zasto nemogu uci drugi na moj server ubacio sam plugins-e admina sve sve namestio da kad udjem pise dobro dosli ali kad dam drugima ip oni kazu da ga nenadju ,kad odem na myip adresu i taj kad im dam kazu da im kanter nenadje taj server jel zna neko zasto??????

hm..necu da pametujem, ali meni je preko mrezne sbb modem..cepam sa drugarom u lokalu preko hamachija koj je na adsl isto na mreznoj... Ne znam mozda ja greshim, ne volim da se muvam sa hardverom vezanim za internet.
imas da skines program koji se zove Hlds tagconwerter i tu imas upustva cackaj malo po netu ja sam tako namestio!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back