elok
Početnik
- Poruka
- 23
Imam jedan mali problem vecito sam igrao CS po igraonicam i na NEtu ali trenutno nemam dobar net pa nemogu.... kako da ubacim botove ili vec upload-ujem imam verziju CS1.6 v42 - Protocol 48 Clean.... hvala svima unapred....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nedavno sam instalirao igru i solidno sljaka; problem je u tome sto mi ne radi voice komunikacija, tj kad se pritisne K, nista se ne desava (znaci cak ni onaj zvucnik sto treba da se pojavi na ekranu), kao da komanda ne postoji!
Ispravnost mikrofona sam proverio, konfiguracija tastera je dobra, "use voice communication" opcija je cekirana, ali nesto ne stima!
Jel moze neka pomoc?![]()

Jedno pitanje,jel je ADMIN na cs serveru privilegija koja se daje dobrim clanovima tj. onima koji konkurisu za to mesto,ili posao za koji admin prima platu.
Ako je ovo prvo jel se placa nesto tom serveru kako bi bio admin mesec dana i jel imas neke obaveze da budes u odradjeno vreme na serveru/odredjen br. dana,a ako je ovo drugo kolika ima je plata za taj posao?![]()
, ali se obicno placa(msm placa admin) serveru otprilike 400 dinara 
ja sam placao 600,a kasnije 400 dindzi admina.
odg...brzo 
imas da skines program koji se zove Hlds tagconwerter i tu imas upustva cackaj malo po netu ja sam tako namestio!!hm..necu da pametujem, ali meni je preko mrezne sbb modem..cepam sa drugarom u lokalu preko hamachija koj je na adsl isto na mreznoj... Ne znam mozda ja greshim, ne volim da se muvam sa hardverom vezanim za internet.

pozdrav svima jer ima neki program da se nick smanji,znaci da slova budu skroz mala kao ovo na primer ™ vidjao sam par likova koji si imali skroz smanjen nick

Jer zna neko da mi objasni kako da stavim siku za grafit ???

...prvo skines HALF LIFE TAG KONVERTOR
)))))
(((...ali mozes da pogledas na youtube..ima neko objasnjenje sigurno...mislim za sve ima objasnjnje tamo...
))))