Counter-Strike

Sta ce ti ta muka? :) ja sam bio admin duze vreme. Dok svi igraju, ja vecinu vremena provodim gledajuci citere i snimajuci .dem-oe i posle sve to moram da uploadujem na forum tog servera, pa se svadjaj s ljudima zasto su banovani, kikovani, gagovani...najbolje je da imas slot :)

i admin se ne dobija, nego zasluzuje.

Genius Gaming Public Server

OPCENITO

Genius Gaming Public server je server baziran na Amx-Mod X skripti, ima nekoliko pluginova i zanimljivih stvarcica.

MAPE

Server ima oko 30-ak mapa sto je dovoljno za dobro igranje, neke od mapa su: de_dust2, de_inferno, de_aztec, de_rats, awp_map...

PLUGINOVI

Server ima oko 5 pluginova namjenjenim za manje citera, a vise igraca.
Ima plugin za votanje, znaci pred kraj svake mape igraci votaju(glasaju) za mapu koju zele.
Plugin za anti-campiranje(stekanje) - naime neka mjesta na mapi su pogodna za dobro campiranje, pa smo slozili da se nemoze na tim mjestima campirat.
Plugin za Shoot-Health - server ima jedan jako dobar plugin koji vam pokazuje kad pogodite igraca, pokazuje vam kolko ste mu energije uzeli.
Super - Admin Menu Plugin - Plugin koji omogucava brzo i lako kickanje, bananje, slapanje, slayanje... igraca koji krse pravila.

ADMINI

Trenutni Head Administratori su: LuKsA, H3da, SmO.o7h. Obicnih Administratora jos nema, ali ce bit dodijeljeni najaktivnijim igracima, ili pak ce se moci kupiti admin na 1 mjesec - 5 eura.

URL Foruma: www.genius-gaming.tk

LuKsA

ljudi...ovako
admina sam otkinuo pa je poceo da se zaebava...pa sam ga isprozivao pa se iznervirao pa mi lupio BANanu...:) boodalaaaa
e sad..resetovao sam ADSL i promenio ime...al nece opet da udje...e sad drugar mi je jos pre godinu dana rekao kako ja taj neki najtezi ban da skinem al sam zabravio a on se odselio negde kod Nisa a nemam njegov broj...nebitno sad da vas ne smaram...kako da da skinem taj ban?
e sad onaj ko kaze NIKAKO nek ne kaze nista :)
pozdrav!
p.s. znam da moze kad se resetuje cs al me mrzi...pozz

kad smo kod pomoci oko kantera...moram i ja nesto da vas upitam jer sam nov u igranju..kod ukucavanja IP za server...sta je sve neophodno uraditi da bi sve bilo uredu...jer svi od drugova koje sam pitao daju neke polovicne odgovore...i njihove metode bas ne pale:)?????

imam svoj klan i dobro igramo dobro msm uvezbani smo i to .....ali nam treba server tj admin kako ne bismo morali vise da prosimo nekog da bismo igrali cw.....a sto se tice kupovine cw servera jos uvek ne smemo da se usudimo u te poslove pa ako neko moze bidi ljubazan da mi da admina ili server :D neka mi se javi na markotomic11@hotmail.com Hvala ;)

ljudi...ovako
admina sam otkinuo pa je poceo da se zaebava...pa sam ga isprozivao pa se iznervirao pa mi lupio BANanu...:) boodalaaaa
e sad..resetovao sam ADSL i promenio ime...al nece opet da udje...e sad drugar mi je jos pre godinu dana rekao kako ja taj neki najtezi ban da skinem al sam zabravio a on se odselio negde kod Nisa a nemam njegov broj...nebitno sad da vas ne smaram...kako da da skinem taj ban?
e sad onaj ko kaze NIKAKO nek ne kaze nista :)
pozdrav!
p.s. znam da moze kad se resetuje cs al me mrzi...pozz

Da li imas legalni css?Ovako:Sto se tice banova ,postoje razliciti banovi i to permanent,5min,1 day,1 week....i to, ip ban, i steam id ban,sto bi znacilo da ako ne mozes da udjes na server dobio si steam id ban ako imas legalan css. I zasto zaebavas admine, jesi pomislio nekad da oni placaju server?

Back