Counter-Strike

Pre svega pozz svima :)
Ukoliko i vi volite da blejite nocima pred ekranom igrajuci legendarnu igricu,dodjite i igrate se sa nama.
Pored publica tu su i mnogi drugi fun modovi,u glavnom,za svakoga po nesto :)))

Serveri :
--------------------------------------------------------
BUG 5thQart Public 212.200.163.180:27038
BUG 5thQart DeathMatch 212.200.163.180:27040
BUG 5thQart Surf 91.150.72.227:27021
BUG 5thQart Zmurka 212.200.163.180:27022
BUG 5thQart GunGame 212.200.163.180:27023
BUG 5thQart CW 212.200.163.180:27039
BUG Awp 91.150.72.229:27029
--------------------------------------------------------

.:: Kupovina admina ::.
.:: Download Counter-Strike 1.6::.
Vidimo se preko nisana :) Za stalne igrace sloto & admin status...

Moze li neko molim vas da mi pomogne?Napravio sam css server na komupu i u lanu radi odlicno,ali kada promenim lan u internet i startujem server nije moguce pristupiti.Steam validation rejected!
Koristio sam HldsUpdateTool.Ista istalacija igre je koristena na racunarima u lanu i na racunarima mojih prijatelja sa kojima hocu da igram preko neta.Prekopirao sam im i igru i peceve (16,17,18).
Sta treba da uradim da bih mogao igrati preko neta na serveru koji dignem na mom kompu?
Hvala.

Server je na mom kompu,koristio sam HldsUpdateTool,radi u lanu,ista instalacija igre i pecevi (kopirano sve) na racunarima koji pokusavaju preko neta da pristupe (moji prijatelji kojima sam dao ip) ali nece,promenio sam lan u interent pre startovanja.
Steam validation rejected.
Sta treba da radim?pls help me :)Odlepio sam kad sam video da nece,jedva smo se okupili i na kraju nista.:(

Moze li neko molim vas da mi pomogne?Napravio sam css server na komupu i u lanu radi odlicno,ali kada promenim lan u internet i startujem server nije moguce pristupiti.Steam validation rejected!
Koristio sam HldsUpdateTool.Ista istalacija igre je koristena na racunarima u lanu i na racunarima mojih prijatelja sa kojima hocu da igram preko neta.Prekopirao sam im i igru i peceve (16,17,18).
Sta treba da uradim da bih mogao igrati preko neta na serveru koji dignem na mom kompu?
Hvala.

Evo,pogledaj ovaj snimak...i nadam se da ces nam se javiti i podjeliti svoje iskustvo vezano za rjesenje ovog problema ;).

Hvala Borise,ali to nije resenje mog problema.Uradio sam od prilike sve kao na snimku jos kada sam igrao u lanu.U lanu radi odlicno,ali preko neta nece.Problem ima veze sa steam validacijom a ne sa pogresnim setovanjem servera.Ima nekih resenja,ali to su trajna resenja za server koji se postavlja da bude stalno online i povezivanje tj. preusmeravanje ide preko drugog servera (setti ili tako nesto).Ali meni to nije potrebno jer ja server pokrecem jednom u nedelju dana na par sati samo dok igram sa prijateljima.
Ako slucajno ovo ima veze sa krekovanjem servera ili nesto slicno,pls ipak mi posaljite na pvt link gde mogu naci detaljnije.
Za sad znam da je moguce,da su ljudi uspevali,da neki nisu imali nikakvih problema isto radilo u lanu i preko neta...ali kako pojma nemam.

Hvala ali nemoj se truditi.Na netu mogu i ja sam traziti,kao sto sam vec trazio.Nije fora da trazis umesto mene,nego da se pojavi neko ko je ovo radio i moze pomoci kroz jedan post,tipa skini ovde,tu sam ja skinuo i radi sve,ili skini ovo i ubaci to ce resiti zastitu itd...zato sto je server dobro podesen i radi u lanu perfektno ista podesavanja koristi,razlika je samo jedan parametar sv_lan.
Siguran sam da je mnogo counter igraca ovo radilo i da je to za njih macji kasalj.

Hvala ali nemoj se truditi.Na netu mogu i ja sam traziti,kao sto sam vec trazio.Nije fora da trazis umesto mene,nego da se pojavi neko ko je ovo radio i moze pomoci kroz jedan post,tipa skini ovde,tu sam ja skinuo i radi sve,ili skini ovo i ubaci to ce resiti zastitu itd...zato sto je server dobro podesen i radi u lanu perfektno ista podesavanja koristi,razlika je samo jedan parametar sv_lan.
Siguran sam da je mnogo counter igraca ovo radilo i da je to za njih macji kasalj.

Javi kako se razvija situacija pa da to rjesimo zajedno.

Znam za to, druge igre sam igrao preko hamacija. Palo mi je na pamet kao resenje jer u lanu vec radi, medjutim nije prakticno zbog par prijatelja koji nisu vesti sa racunarima i nisu mi u blizini da im ja namestim.
Druga stvar, mislili smo da nas par, koji vise vremena provodimo za racunarom, drzimo server stalno on-line pa kasnije zakupimo jedan dedicated. Necemo jos... verovanto posle nove godine, ali ako bude bilo preko hamacia uopste nece biti prakticno.
Hvala u svakom slucaju.

Ako neko zna kako naterati server da radi preko neta a da nema onog "steam validation rejected" bio bih mu zahvalan na pomoci.

Poslednja izmena:
Znam za to, druge igre sam igrao preko hamacija. Palo mi je na pamet kao resenje jer u lanu vec radi, medjutim nije prakticno zbog par prijatelja koji nisu vesti sa racunarima i nisu mi u blizini da im ja namestim.
Druga stvar, mislili smo da nas par, koji vise vremena provodimo za racunarom, drzimo server stalno on-line pa kasnije zakupimo jedan dedicated. Necemo jos... verovanto posle nove godine, ali ako bude bilo preko hamacia uopste nece biti prakticno.
Hvala u svakom slucaju.

Ako neko zna kako naterati server da radi preko neta a da nema onog "steam validation rejected" bio bih mu zahvalan na pomoci.

Izvolite : OVDE

To je za cs 1.6, meni treba za source. Video sam na tom forumu tut i za source ali nije mi pomogao. Kazem ti guglao sam ko lud, tek kad sam odlepio skroz i skoro odustao pitao sam ovde. Racunam mnogo je gejmera, valjda neko zna... ali izgeda nista.

Cekaj to je onaj setti vrag sto sam pomenuo u prvom/drugom postu. Gledao sam ovaj video, ali koliko kapiram iz onog sto sam procitao na setti sajtu treba da se ip prijavi kod njih i oni vrse spajanje igraca sa serverom.
Jesam li dobro razumeo? Ako jesam opet to nije to... :(

Pa cekaj, nije tako. Hocu samo da mi radi preko neta kao sto radi u lanu. Sigurno nisam prvi koji hoce da igra sa prijateljima na svom serveru koji digne sa svom kompu.
Pre startovaja se bira lan ili net. Kada je lan radi ok, kada je net trazi proveru. Necu da poverava i da igrac do mene dolazi preko steam servera nego odma da se nakaci na moj server jer ima IP. Kao sto se racunar iz mreze sa ip 192.168.0.108 kaci na 192.168.0.1 koji je glavni i na njemu je server. Znaci razlika je samo druga ip, princip isti.
Hamachi je ok resenje ali svi ga moraju imati sto nije prakticno za moje prijatelje koji nece znati kako da ga koriste. Setti je ok kada je server stalno online ali moj ce biti online jednom-dva puta nedeljno (u pocetku). Znaci ni to nije resenje jer nije stalno online.

Idem sad offline da ga raskupusam i vidim taj vdf sta i kako tacno radi. Mora da se to moze zaobici.

Poslednja izmena:
Resenje je Revolution Emulator. Server radi i za steam i za no-steam usere isto kao u lanu sto je radio. Necu ostavljati link, mozda se kosi sa pravilnikom. Lako moze naci i uputstvo preko gugla sada kada se zna sta treba traziti.

Borise hvala na dobroj volji da pomognes. :)

Ostali, nemate vi pojma! Samo spamujete i glumite neku pamet.

Borise, nemoj da mi edutujes post. Dve reci: sloboda misljenja. Imam puno pravo da kazem sta mislim o bilo kome (i Tadicu cu da kazem sta mislim o njemu kada budem bio u prilici). Nisam nikog nazvao glupim tj. uvredio samo kazem da bele veze nemaju ovi takozvani "gejmeri" - doktori spama i ismejavanja.

Poslednja izmena:
JEl ima neko neki server tek napravljn koji deli admine.Ja zelim da suradjujem
PA me zanima da li moize neko da me postavi za admina ???

napravicu mu sajt ili forum i dovodicu igrace iz klana !~!!!

da je server tek napravljin i da treba da se dovode igraci
ili duzi

SAMO MI TREBA ADMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plz ako ima neko

Back