Counter-Strike

Za cs 1.6 ti ne treba nikakv CD key kao prvo. Ovi misle na steam a to ti treba samo ako ces igrati an steam serverima a postoje no-steam serveri na kojima i ja igram i radi jedino sto ti treba je patch v21 i to je to ako oces dacu ti IP adrese tih servera.

eo
http://rapidshare.com/files/295502836/CS1.6_v42_Patch_by_KGB_-_Protocol_48.rar
uskoro za koj mesec ce svi morati da imaju kbg cs 1.6 v42 nzm zasto ali je tako,
inace necete moci da udjete na nijedan server a na ovom v42 patchy protokol je 48
necete moci da upalite cit :))) to bi bilo to , pomozite mi oko onog wow posta kad ga moderatori odobre :))

kad smo kod pomoci oko kantera...moram i ja nesto da vas upitam jer sam nov u igranju..kod ukucavanja IP za server...sta je sve neophodno uraditi da bi sve bilo uredu...jer svi od drugova koje sam pitao daju neke polovicne odgovore...i njihove metode bas ne pale:)?????

Kopiras IP servera,udjes u cs/servers/favorites/desni klik/add server/kopiras ip i to mu dodje to... Nadam se da sam bio od pomoci. :)

Net mi nije bio ukljucen zadnja 4 meseca,i sad kad sam ga prikljucio ponovo i uso u cs,otkrio sam da su skoro svi dobri serveri na kojima sam igrao ili propali ili izbrisani.... Jedino ostao KGB gaming beta,ili tako nesto,al on je skoro uvek pun....

Tako da ga ne tupim vise,dajte neke dobre servere. :)

Kopiras IP servera,udjes u cs/servers/favorites/desni klik/add server/kopiras ip i to mu dodje to... Nadam se da sam bio od pomoci. :)

Net mi nije bio ukljucen zadnja 4 meseca,i sad kad sam ga prikljucio ponovo i uso u cs,otkrio sam da su skoro svi dobri serveri na kojima sam igrao ili propali ili izbrisani.... Jedino ostao KGB gaming beta,ili tako nesto,al on je skoro uvek pun....

Tako da ga ne tupim vise,dajte neke dobre servere. :)

tebra imas na gametracker.com i gametracker.rs sve moguce servere :)))

pozz narode.....hteo sam samo da reklamiram svoj server danas otvoren......ewo vam adresa 88.198.62.172:27015 ..gargamel-public...server je nov i svi ste dobrodosli....sve vam je dozvoljeno,naravno u granicama....z:) z:) z:)

Zna li ko kako da sredim ping na counteru.... Posto sam bio preseljavao moro sam i net da prenosim i sada kada sam krenuo da igram counter ping mi oko 400.... brzina neta mi je 100 mbps -ova .... U cemu je problem

Back