Coton de Tulear

• Začetnik teme Začetnik teme Žozi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj da se ljutis, prica je stvarno u globalu, ne kazemo da si ti ista kao ostali, bas naprotiv. Joooj, sto si slatka, kako se primas! Izvini, samo si naletela na matore budale, nismo mi zlonamerne niukom slucaju, samo smo malo vise "zelenih" shvatanja.

Tebi hvala sto si me svrstala u matore:shock:

Zozi izvini ako sam bila bezobrazna,ali psi su moj zivot i ja mnogo vodim racuna o njima.;)

Samo da dodam: parenje sa dobrim muzijakom,jos i iz inostranstva, moze puno da te kosta.
Od 500 evra pa navise,zavisi koliko je dobar muzijak i s obzirom da je to retka rasa,verovatno samo jos vise dize cenu gore

Tebi hvala sto si me svrstala u matore:shock:

Zozi izvini ako sam bila bezobrazna,ali psi su moj zivot i ja mnogo vodim racuna o njima.;)

Pa sta 'oces, i sebe sam svrstala! Nisam ja to po godinama, sta se vredjas i osecas prozvanom (kad nisi ;)), nego po tome ko kako postuje. Hajde, neka bude kao neka prelomna granica 20 godina, ipak smo zreliji od tinejdzera. Znaci, mi imamo vise od 20, a koliko, nema veze.

Joj, kad sam cula da je i Dusan Paunovic spustio svoje korumpirane kandze na kotone, zivot mi se smucio. Dobra strana je u pocetku bila ta sto je stence nabavio od Gordane i st on, cini mi se, bar koliko-toliko pazi sta i kako pari. Ali sigurno vec ima incesta i kod njega.

Joj, kad sam cula da je i Dusan Paunovic spustio svoje korumpirane kandze na kotone, zivot mi se smucio. Dobra strana je u pocetku bila ta sto je stence nabavio od Gordane i st on, cini mi se, bar koliko-toliko pazi sta i kako pari. Ali sigurno vec ima incesta i kod njega.

Nema on nista sa kotonima. On drzi samo i iskljucivo civave. Provereno 100 %

I da dodam jos nesto,mimi`s po prvi put u zivotu se ne slazem sa tobom i stajem u odbranu Dusana Paunovica,jer ga licno znam i znam da nije korumpiran i da se trudi da ozivi malo nasu kinologiju. A sve ostalo sto ljudi pricaju ide po principu rekla-kazala

Pa dobro, priznajem da je bilo rekla-kazala ali iz mnogo, mnogo izvora. I znam da drzi civave, samo sam u nekom Zovu ili tako negde naletela na njegovo ime kao vlasnika kotona koji je pobedio makar u rasi, ako ne i sire na nekoj izlozbi i priznajem da mi je bilo cudno a posle svih kritika na njegov racun mi je bilo i malo... otuzno. Mislim, videla sam ga jednom u zivotu, onda kad sam videla gospodju Vuk sa svojih 4 ili 5 pasa na CACIBu na Sajmu, nije joj se vadio iz d... cak je isao i da joj kupi klopu. Tek posle, kad je dosla i Marija Radovanovic da malo "procaska" s njom i da joj predoci da je njen jorki vec star i da planira da promeni rasu, postalo mi je jasno da ta zena stvarno znaci nesto i to VELIKO NESTO u kinoloskom svetu.

Ma nema veze,svako ima svoje misljenje,ja do sad nikad nisam cula da je neko nesto ruzno rekao o njemu,cak naprotiv svi ga postuju. I on stalno sudi po stranim izlozbama,tamo je vrlo cenjen,da je los sudija,ne verujem da bi tako bilo.
Ajde necemo vise o njemu,glupo je da se raspravljamo,kad vidim da nijedna ni druga necemo promeniti misljenje.:)

Iskreno, vise o njemu i nemam misljenje. Nikakvo, ni dobro ni lose. Ranije, dok me interesovala izlozbena kinologija, na osnovu onoga sto sam cula o njemu od velike vecine ljudi, stekla sam lose misljenje, mada ga je Nemanja Jovanovic, sigurno si cula za njega, hvalio. (Inace, Nemanja i ja smo iste godine upisali veterinu i te godine smo bili i komsije u Bul. JNA 63/A, tek toliko da se zna koliko sam ja "matora".) Sad, i kad nabavim novog psa, cak i ako ga budem izlagala, sigurno ga nece on ocenjivati, sigurno ce biti neka dugodlaka varijanta iz II FCI-nikakve veze s njim, pa i ne razmisljam, samo sam imala flashback-ove.

:lol:Od tebe sam starija, ako se ne varam, 6 godina a da si pazljivije citala prethodne postove (sram te bilo, ne pazis na casu ;)), videla bi kako sam dosla do zakljucka ko je "mator" a ko nije i videla bi da si i ti tu. To je onaj post kad je Vilus htela da me bije pa sam morala da se pravdam. Eto, sad smo i ovu temu zagusile, postaje ozbiljno, i Mili i Smeh ce da nas ubiju.

BTW, stavila sam ovo "matora" pod navodnike svaki put, cisto da bih izbegla zabunu.

Helou,
Ma ne ljutim se ja mimi's mom...ako je tako delovalo. Ja imam 28 godina (tačno i nije me blam :) )..al mi je već dosta :) Kažu da sam mladolika, a ovde eto malo i "glupolika".. No da se vratimo na kuce i mace...
Ove slike što je postavio nemaviseslobodnihlozinka (ju strava nik) je upravo to o čemu sam pričala...
Možda se plašim i tripujem previše, al mislim da je lažne papire jako lako napraviti i uvaliti nekome.
I ja sam provervala i čak sam našla jedno štene u CG i vlasnik mi je rekao da je zadovoljan.
Ali šta znaš....

Znam da je parenje skupo...tako da ukoliko budem imala nameru da je parim, mogu već početi da štedim za to jer će me jako mnogo koštati.. No dok ona bude smela da se pari možda se i doseli neki frajer tu kod nas....

Evo napokon i ja da pošaljem koju sličicu....
Na prvoj slici ima 2,5 meseca, tek sam je donela bila...pa se malo umusila.
A na drugo ima 3,5-4 tu je već pravi mali harambaš....

PS: Ako su slike velike ispale ja se izvinjavam. Ne znam kako da ih smanjim. Prvi put šaljem...

Slazem se, fenomenalna je. Pa sta ako ima obrnut makazast zagriz? To je kod njih sasvim prihvatljiva varijanta. Pufnica jedna! Pusti vise psa da odrasta, prestani da je ogovaras, vredi ona mnogo vise od tih 700 koliko si je platila, ona ti je prijatelj a to nema cenu. Fenomenalna je.

Jao preslatka je!!!

I dalje ne prestajem da razmisljam o stencima. Pocela sam da skupjam pare, ali me i dalje ostaje taj problem gde naci stene koje je sigurno cista rasa i bez nekih genetskih mana. Pomisljala sam da zamolim nekog ko se malo bolje razume, ili je imao kotona, ili je veterinar da ide sa mnom kad budem gledala stence, ipak su dve glave pametnije od jedne.

A tu je i dalje onaj problem da nemam terasu a zivim u stanu :(

Jao preslatka je!!!

I dalje ne prestajem da razmisljam o stencima. Pocela sam da skupjam pare, ali me i dalje ostaje taj problem gde naci stene koje je sigurno cista rasa i bez nekih genetskih mana. Pomisljala sam da zamolim nekog ko se malo bolje razume, ili je imao kotona, ili je veterinar da ide sa mnom kad budem gledala stence, ipak su dve glave pametnije od jedne.

A tu je i dalje onaj problem da nemam terasu a zivim u stanu :(

A sta ce ti terasa?

Ja u stanu imam 3 bigla a ni jednu terasu

Back