mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni ovaj "humus" deluje baš, baš... onako... što bi neki rekli "da oližeš monitor".i još jedan humus
![]()

Hvala
evo još jedan sa istim sastojcima
![]()

da te ne znam pa da poverujem
prvo kao ne znamo a kad se pozvani izjasni onda salva kritika u stilu to se ne pravi tako neg ovakooooo
gugluj gospodjo ili pitaj espanjola![]()

. (One koje zanima imaju PP da tračaraju
)
Divno, hvala ti puno, naravno da cu ih skuvati, odnosno sve uraditi po tvom recepticu, i hocu da mi bude istiiiiiiiiiii kao tvojmogu da budu iz konzerve, te su kuvane, ali mislim da ne mogu te pečene ili sušene, što su za grickanje... ne znam kako bi bilo da njih skuvaš, jer bitno je da upiju vodu![]()
ja bih sigurno probala![]()

Evo opet ja, sa verovatno glupim pitanjem, ali uvek me muci kako ovi mali detalji od pilecih prsa ili stisnjene sunke, mogu da stoje tako dugo na stolu a da ne izgube boju, sto bi rekle zene da ne pocrne? Molim te reci mi koliko ranije napravis ovakve delikatese?i još jedne korpice
![]()
sa nekom salatom, mislim da je Verin recept, sa svežim krastavcem

Šta ti (ili smo prešli na "vi"? opredelite seiz mene govori iskustvo sa vama na kulinarskom forumu sa koga su mnogi ovde prisutni pobegli ......
bili ste perjanica i drzali ste vecito stranu bivsem modu espanjolu koji je svojim postovima i stalnim kritikama rasterao sve zivo sa tog foruma.....
nadam se da su ta vremena ostala za vama...

To je to .humus je namaz od leblebija. ja ga nikad nisam probala u 'originalu', pa nikad nisam sigurna da li sam potrefila ukus... mi kod kod kuće ne volimo, a drugi su se oduševili. dobro je što je posno, i drugačije
Leblebije se skuvaju, izblendiraju, doda se belog luka, tahinija (pasta od susama), limuna, belog luka i to je valjda sve... izmeša se i gotovo, dok se blendira razređuje se sa vodom u kojoj su kuvane leblenije,
lepo se slaže sa bake rolls sa belim lukom![]()
Tako sam ja video da ga i napolju prave , može se dodati, po ukusu naravno ,malo ljute tucane paprike od gore i obično se preliva blago EV maslivovim uljem.da dobije tu kremastiju strukturu kada se jede, a i ukus je odličan .