Copy-paste mob na laptop

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
20.688
Imam problem da prebacim puno slika po folderima sa moba na u lap top. All select nema šanse. Delimično da selektujem neće. Pukne odmah ili na početku prenosa uz neku poruku nesto tipa koliko sam zapamtio timeout expired. Posle toga piše not responding. I dešava se da mi slika pozadine bude crna posle refresh. Onda mora da izaberem novu sliku. Lap top je prazan, tri puta ukljucen, nov, W 11 home. Hteo sam te slike da ubacim, ali nece.

Angry Fed Up GIF

Nema softver. Samo klasika kabla u mob pa u lap top.

Samo ne znam kako mi pokazuje neke prazne foldere koje sam odavno obrisao u DCIM kao da ih ima u mobu.

Ako si brisao na telefonu, onda on to najčešće ne briše nego stavlja u "trash". Moraš da odeš u trash i da ga isprazniš da bi zaista bilo obrisano.
I to mene nervira jer svaki put kad nešto brišem, moram da radim dve operacije.
I to ne može da se isključi na Samsung telefonima. Autori polaze od pretpostavke da sam ja retardiran i da ću obrisati nešto što ne želim pa su mi nametnuli dupli posao.

U vezi povezovanja kablom, to ne znam kako radi, mislim da dve decenije nisam tako povezao telefon na računar.
Nego kad sam kući i kad se telefon nakači na wifi, onda na telefonu vidim računar i mogu da kopiram fajlove.
Za to može da ti posluži bilo koji file manager, ja koristim Total Commander jer sam navikao, njega koristim i na kompu.

Probaj promeni USB kabl,nece veza fona sa kompom sa svakim kablom.
Da, može da bude do kabla... Postoji varijanta kabl koji je samo za punjenje i data kabl. Kako ćeš znati? Kad povežeš data kabl, dobijaš opciju "charge only" "transfer files", ako nije data kabl, samo se puni kad ga povežeš sa kompom. Treba da izabereš "transfer files" da bi prebacivao iz telefona u komp ili obrnuto.
Preporuka (ako ti sve proradi): prvo KOPIRAJ iz telefona u komp, proveri da li je sve u redu, pa tek onda obriši iz telefona, da se ne bi z* da ih "prebaci", obriše iz telefona, a onda utvrdiš da nije baš sve ispalo kako treba.

Da, može da bude do kabla... Postoji varijanta kabl koji je samo za punjenje i data kabl. Kako ćeš znati? Kad povežeš data kabl, dobijaš opciju "charge only" "transfer files", ako nije data kabl, samo se puni kad ga povežeš sa kompom. Treba da izabereš "transfer files" da bi prebacivao iz telefona u komp ili obrnuto.
Preporuka (ako ti sve proradi): prvo KOPIRAJ iz telefona u komp, proveri da li je sve u redu, pa tek onda obriši iz telefona, da se ne bi z* da ih "prebaci", obriše iz telefona, a onda utvrdiš da nije baš sve ispalo kako treba.
Kada je dobar kabl onda mi prikaze prikljucak novog hardvera,a kad nije nema nista.Ni u ikoni MY Computer nema znaka da je telefon prikacen..Kad ga prijavi pojavi se prozor sa folderom na telefonu i tacan znak telefona.Onda podesis na telefonu da prebacujes podatke.posto ima vise opcija.Opcija punjenja,prebacivanja podataka i jos par komandi.bitno je da stiklira prebacivanje podataka.

Kada je dobar kabl onda mi prikaze prikljucak novog hardvera,a kad nije nema nista.Ni u ikoni MY Computer nema znaka da je telefon prikacen..Kad ga prijavi pojavi se prozor sa folderom na telefonu i tacan znak telefona.Onda podesis na telefonu da prebacujes podatke.posto ima vise opcija.Opcija punjenja,prebacivanja podataka i jos par komandi.bitno je da stiklira prebacivanje podataka.
Nije to "dobar" ili "loš" kabl... USB ima 4 pina. Dva spoljna su napajanje, + i -, u sredini su data + i -. Kabl koji je samo za napajanje ima povezane samo spoljne pinove (napajanje + i -), data kabl ima povezana sva četiri pina.
9a2d8185bb138c716dc5b6c3d60c6e76.webp

Jeste.Imao sam problema sa vise kablova kada sam hteo bilo sta da prebacim.najvise slike sa telefona.Imam jedan kabl koji otvara skoro sve telefone.Zao mi je sto je onaj uzi prikljucak,a danas prave sve vise telefona sa onim sirim,valda se zove "S" prikljucak.Zato moram nabaviti i taj kabal da mogu prebacivati sve sta zatreba.

Back