Protiv jednog forumaša na M, imaju običaj da se udruže. 
Ali njega boli uvo, tera svoje

Ali njega boli uvo, tera svoje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Potrebno je da bude usmereno protiv tebe, a ne protiv tvog stava.
Bio je recimo primera na filozoifiji.Не разумем разлику између та два.
Може неки пример?
Primetila sam da ovde neki lajkuju i poruke za koje je utvrđeno da nije samo njihovo mišljenje samo iz razloga animoziteta prema drugom članu koga napadaju.Ima razlike između čoporskog pisanja i imanja zajedničkog mišljenja.
Kad u poruci neko napada "protivnika", svađa se s njim, raspravlja (što može da bude i skroz legitimno jer i ovaj se možda svađa, provocira), kvalifikuje ga... i neko to lajkuje ili se nadovezuje na tu poruku i nadodaje svoje onda je to čoporsko delovanje.
Ako se lajkuju poruke koje sadrže zajednički stav o nekoj temi, ali nisu usmerene protiv drugog diskutanta iako takvih istomišljenika može da ima daleko više od tog diskutanta suprotnog stava, onda to nije čoporsko udruživanje nego većinsko mišljenje. Iako tom usamljeniku može da deluje da su svi protiv njega.
Kad mi straks da C, uvek je tu dežurna ekipa lajkačaPrimetila sam da ovde neki lajkuju i poruke za koje je utvrđeno da nije samo njihovo mišljenje samo iz razloga animoziteta prema drugom članu koga napadaju.
Upravo to. Neki se raduju tuđem kažnjavanju ne zato što je ispravno već zato što sami nisu imali **** da kažu u lice šta misle.Kad mi straks da C, uvek ne tu dežurna ekipa lajkača![]()
upravo si postalaJa nisam deo tvog čopora!!1![]()
a s obzirom da si tako divlja već vidim da ću imati posla da te ukrotim 
Da, i rado to činim.Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Zašto kod muškaraca dominira taj čoporativni pristup i ko je tu kome vuk?
Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?
Uvijek I zato Sam van corpora odkad znam za sebeNedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?
Pa na politici to su botovi i kvazinacionalisti a na ljis oni maco tripoviEvo čak ni na ovoj temi ne smeju da kažu da li imaju hrabrosti da se suprotstave dominantnom muškom stavu
Da, i moj je utisak da ti zbilja jesi solo igračUvijek I zato Sam van corpora odkad znam za sebe
Po tome sam poznat, samo me retko baš u čoporu saleću i nabeđuju da sam реder, ustaša, autošovinista i antisrbin zbog mojih stavova i mišljenja. A meni nekako oko srca toplo kad god se to desi.Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Nikad ne potcenjuj snagu budale u većoj grupiNedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Veliku cenu platio I ne marimDa, i moj je utisak da ti zbilja jesi solo igrač
Takvo drustvo I pravi usamljene I otudjene jedinkeS druge strane...ako je ta usamljena jedinka destruktivna po društvo, poželjno ju je srediti pa makar i čoporski jer će u suprotnom ona sigurno napraviti svoj čopor s kojim će uništavati.
Podrške čemu?Opet isti razlog koji sam iznad napisala.
Umesto da ovo mesto bude mesto podrske postalo je mesto namestaljki i zavisti.
Mač sa dve oštrice. Društvo individualaca koje se ujedinjuje tak kad neprijatelj svima dođe na vrata. Dotle politički korektno ignorantski neće da se mešaju.Takvo drustvo I pravi usamljene I otudjene jedinke
Ili je to možda izbor negativne jedinke?Takvo drustvo I pravi usamljene I otudjene jedinke
Koji neprijatelj? O tome se I radi. Zauzimanje taboraMač sa dve oštrice. Društvo individualaca koje se ujedinjuje tak kad neprijatelj svima dođe na vrata. Dotle politički korektno ignorantski neće da se mešaju.
Slučajevi toksičnih pojedinaca u kolektivima, strankama gde ljudi ćute na njihove smicalice i prave se ludi. Umesto da razmene informacije i preventivno deluju protiv antisocijalne jedinke.Koji neprijatelj? O tome se I radi. Zauzimanje tabora
Mislila sam na podrsku u smislu da budemo ljudi, nevezano za politiku, ljubavne odnose i dr.Podrške čemu?
Zbog para se skupili zbog para se rastali
Ne znam o cemu se radi i sta je bio kamen spoticanja, ali nije neobicno da drustvo (verbalno, a ponekad i fizicki) grupno regulise „nepodobno ponasanje“.Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Pa to sto nam se desava jeste copor hijenaSlučajevi toksičnih pojedinaca u kolektivima, strankama gde ljudi ćute na njihove smicalice i prave se ludi. Umesto da razmene informacije i preventivno deluju protiv antisocijalne jedinke.
Ekstreman slučaj je ovo što nam se dešava