Čoporativnost

Po pjesama mozete lako naslutiti tip muskarca

Sigma muskarac - Imate pjesmu od Depeche Mode Its no good, kad on sjedi u onom kafeu i ne progovara rijec luta u mislima, prava Sigma estetika,moze biti Francuska muzika senzualna Milene Farmer itd,One Man with Harmonica

Alfa muskarac vam je sve napadno u muzici ne mora uopste to biti Turbo Folk,moze biti neki Mars ili Tehno ili nesto tipa Ramstajn,Aca Lukas ovi Reperi nametljivi itd...

Beta muskarac to su vam pjesme da se nikom ne zamjerite Sasa Kovacevic,Rezak i slicni beta smorovi,Mokre Ulice pjesma,Maroon 5 itd

Mega muskarac - Pjesma tipa Ameno,neka duhovna a moze da bude i muzika Mocarta a moze i pjesme tipa Simply the Best,One and Only,Viva la Vida itd taj fazon mada opet Mega fazon varira

Poslednja izmena:
Ali najgora vrsta muškog čoporašenja je kad daju lajkove ili se smeju na boleštine svojih kolega prema ženskoj osobi.
Znači od toga nema gore.

Pri tome nemaju petlje jedan drugog da potkače u drugim prilikama, tačno vidiš koliko po drugim pitanjima imaju dijametralno suprotne stavove, nekad do prezira. Ali tu ćute.
Postoji i taj prećutni čopor, prećutni pakt o nenapadanju. :lol:

Poslednja izmena:
Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Zašto kod muškaraca dominira taj čoporativni pristup i ko je tu kome vuk?

Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?

Чопоративни приступ постоји једино код жена, где се договарају шта треба да мисле, и не желе да штрче из женског друштва. Код мушкараца је супротно, они су индивидуалисти, и увек кажу оно што стварно сами мисле.

Чопоративни приступ постоји једино код жена, где се договарају шта треба да мисле, и не желе да штрче из женског друштва. Код мушкараца је супротно, они су индивидуалисти, и увек кажу оно што стварно сами мисле.
Sure Jan GIF

Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Zašto kod muškaraca dominira taj čoporativni pristup i ko je tu kome vuk?

Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?
А шта ћемо кад се жене окоме на неког ко не мисли као оне?

Ja ne volim taj pakleni čopor. Gadi mi čopor, jer onda ljudi ne znaju šta stvarno misle. Nema hrabrosti ni ličnosti. Kukavice su hrabre samo kad su u čoporu. A ja? Ja sam kao orao — sam, ponosan, i mnogo slobodniji od vukova. Čujte me ili ne čujte — ali jedan orao ne prati stado. :)

Ja ne volim taj pakleni čopor. Gadi mi čopor, jer onda ljudi ne znaju šta stvarno misle. Nema hrabrosti ni ličnosti. Kukavice su hrabre samo kad su u čoporu. A ja? Ja sam kao orao — sam, ponosan, i mnogo slobodniji od vukova. Čujte me ili ne čujte — ali jedan orao ne prati stado. :)
I možda sam orao ali nisam kopao. Haha
Sok od zove orla. Haha

Back