G
Goscica
Gost
Glb, kakav horor 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bgfrajer79:Ali problem je sto to nikada ne mozes da znas. Imam ortakinju koja je spavala sa samo dva ok tipa. i taj drugi bio je neki fini kulturan grk, koga je upoznala na ekskuziji. i nakon 6 meseci taj tip joj salje parfem i poruku da ide da se testira jer joj je namerno preneo hiv, tuzno ali istinito.
![]()
bgfrajer79:izdepilirana:BRAVO...divan nastup; samo mogao bi da ga vadis i ako je sa kondomom...znas...desava se da pukne
![]()
Pa pre svega ako znas kako da stavis kondom i ne kupujes po nekim trafikama nego udjes u apoteku i lepo kupis tesko da moze da ti pukne, meni do sada u karijeri se to nije desilo, jer i ako mi deluje da kondom nije ok bacim ga i uzmem drugi, jednostavno necu da rizikujem.
A ti izgleda ne znas da sa tabletama ne mozes da sprecis polno prenosive bolesti,sidu..itd..raznorazna sranja...mada posto se u kanadi rokaju ko blesavi nit pitaju ko si ni sta si onda mi je razumljiv tvoj nacin razmisljanja..Dollar:bgfrajer79:izdepilirana:BRAVO...divan nastup; samo mogao bi da ga vadis i ako je sa kondomom...znas...desava se da pukne
![]()
Pa pre svega ako znas kako da stavis kondom i ne kupujes po nekim trafikama nego udjes u apoteku i lepo kupis tesko da moze da ti pukne, meni do sada u karijeri se to nije desilo, jer i ako mi deluje da kondom nije ok bacim ga i uzmem drugi, jednostavno necu da rizikujem.
Vas dvoje nikad niste culi za tablete.
U ****** bog!!! Ja bih ga ubio!bgfrajer79:Ali problem je sto to nikada ne mozes da znas. Imam ortakinju koja je spavala sa samo dva ok tipa. i taj drugi bio je neki fini kulturan grk, koga je upoznala na ekskuziji. i nakon 6 meseci taj tip joj salje parfem i poruku da ide da se testira jer joj je namerno preneo hiv, tuzno ali istinito.
![]()
NIKAKO SA 2 KONDOMA!!!Goscica:Neki su stavljali i po 2 (za svaki slucaj ) :shock: