[COLOR=Sienna]STA SVE DEVOJKA TREBA DA POSEDUJE DA BI JOJ TIP BIO POTPUNO VERAN?[/COL

geminiboy:
Jelena mislim da si dovoljno zrela devojka, pa si me zaintrigirala da ti odgovorim. Ljuba 82 ti je vec dosta toga rekao, a ja cu da dodam ono sto stvarno mislim o tvom pitanju. Kao prvo, svaki muskarac ima zelju da kresne dobru zensku (osim homica), a ako ima zelju da bude sa njom duze, onda da bi ga zadrzala treba da posedujes od svega pomalo sto si i vec sama odgovorila. Znaci kao prvo razumevanje i tolerancija (niko ne voli devojku koja stalno zvoca i zahtevna je/osim nekog mazohiste).Takodje treba i da je na svoj nacin privlacna (bar njemu) i obraca paznju na svoj ukupni izgled. Muskarci vole i pametne devojke, jer ko zeli da bude duze vreme sa nekom onda sigurno ne zeli da pored sebe ima neku glupacu /osim ako i sam nije beznadezno glup).Naravno treba da se slazete u sexu, ali (moj primer) to sve dodje na mesto ako su se slozile sve one prethodne kockice. Ja sam shvatanja da se suprotnosti ne privlace, vec da je veza bolja ako partneri imaju sto slicnija interesovanja. Sta ce ti momak, ako ti odes na svoju stranu, a on na svoju (i tako konstantno). Onda ni dobar sex ne moze da pomogne na duze staze. Jos jedna vazna stvar, koju niko nije spomenuo, devojka treba da bude uredna (ne mislim na neku cistunicu, koja non stop brise prasinu), znaci da vodi racuna o svojoj kosi, kozi, noktima, odeci, obuci. Ko voli "zarozane" devojke, taj ni sam nije ni za sta.
Ako vec imas momka, onda obrati paznju na sve ono sto sam ti pobrojao, videces da ces imati uspeha, a ako ga trenutno nemas, onda se preporucujem. Nisam klinac, a mislim i da ti nisi klinka. Pozdrav od Geminiboya :razz: :razz:
Nemas pojma,neko voli takve devojke,svaka krpa nadje zakrpu.

Na primer ja ponekad ne obrisem prasinu,nokte ne sredjujem jer mi izgledaju vestacki kad su nalakirani i kad je udaren french,kosu ne farbam i ne sisam redovno,kozu ne mazem mlekom za telo a inace izgledam fantasticno,slikam se za novine i radim modne revije....I smatram sebe veoma urednom.Upoznala dosta devojaka koje pricaju o tome o cemu ti pricas a rade sledece stvari: ne skidaju sminku uvece,ne umivaju lice ujutru kad ustanu,spavaju u odelu,peru na ruke donji ves sto je jako nehigijenski,koriste isti peskir za brisanje lica i brisanje mrva sa stola,a veruj mi to su one koje imaju veoma uredne nokte,estradne umetnixce i studentkinje.

Jako me to sve nervira kao sto mozete da vidite.Svi forsiraju tu neku pricu o toj nekoj sterilnosti i o higijeni do bola a ovamo dlake u tanjiru,prasina do za vrat,ali vazno je koliko vidim da se to isprica jer se niko tebi nece zavlaciti pod krevet ali ako ti treba svima jasno da stavis do znanja da si ti uredna.Bljak.Jeste li primetili da je sve to bez veze.

geminiboy:
...Ako vec imas momka, onda obrati paznju na sve ono sto sam ti pobrojao, videces da ces imati uspeha, a ako ga trenutno nemas, onda se preporucujem. Nisam klinac, a mislim i da ti nisi klinka. Pozdrav od Geminiboya :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol:
:twisted:
Nisi mozda klinac, al' ovaj, hm, nazovi start, zvuci tako klinacki i povrsno :twisted:

@luckasta
Aj' ti nama okaci neku sliku u profil, da argumentujes tvrdnje ;)

losa_mala:
e pa bas si me dobro podsetio moje rasprave sa drugaricom od pre par meseci....
ja inace udata,to se jel te ne krije,krenem na sudar sa jednim tipom kad ona pocela meni da drzi predavanje
"ja mog muza nikada necu da prevarim,a nece ni on mene"
na moj pogled "ih ta nemoj te kasti" dobila sam jos ludji odgovor
"ja cu njemu da pruzim sve tako da on od druge nece imati sta da trazi"!!!!!
a joj bas sam se slatko nasmejala!!!U sustini ako hoces da varas ili ako hoce da te vara tu pomoci nema
gde volja tu i nacin ja verujem da svi bar po malo varaju,mislim generalno i na muskarce i na zene

Nije mi jasno zasto si sa nekim ako imas potrebu da ga varas?

jelena38:
STA MISLITE?DA LI JE TO RAZUMEVANJE,DOBRA KOMUNIKACIJA,SLAGANJE U KREVETU,IZGLED,INTELIGENCIJA....????????PISITE,BAS ME ZANIMA :twisted:

Nista posebno.
Ja sam izrod muskog roda. Mama me ispustila kad sam bio mali i sada sam neizlecivo monogaman.
Sve to je sto si navela je neophodno da udjem u vezu, ali kada sam vec u vezi, moja bolest dolazi do izrazaja.

Back