luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas pojma,neko voli takve devojke,svaka krpa nadje zakrpu.geminiboy:Jelena mislim da si dovoljno zrela devojka, pa si me zaintrigirala da ti odgovorim. Ljuba 82 ti je vec dosta toga rekao, a ja cu da dodam ono sto stvarno mislim o tvom pitanju. Kao prvo, svaki muskarac ima zelju da kresne dobru zensku (osim homica), a ako ima zelju da bude sa njom duze, onda da bi ga zadrzala treba da posedujes od svega pomalo sto si i vec sama odgovorila. Znaci kao prvo razumevanje i tolerancija (niko ne voli devojku koja stalno zvoca i zahtevna je/osim nekog mazohiste).Takodje treba i da je na svoj nacin privlacna (bar njemu) i obraca paznju na svoj ukupni izgled. Muskarci vole i pametne devojke, jer ko zeli da bude duze vreme sa nekom onda sigurno ne zeli da pored sebe ima neku glupacu /osim ako i sam nije beznadezno glup).Naravno treba da se slazete u sexu, ali (moj primer) to sve dodje na mesto ako su se slozile sve one prethodne kockice. Ja sam shvatanja da se suprotnosti ne privlace, vec da je veza bolja ako partneri imaju sto slicnija interesovanja. Sta ce ti momak, ako ti odes na svoju stranu, a on na svoju (i tako konstantno). Onda ni dobar sex ne moze da pomogne na duze staze. Jos jedna vazna stvar, koju niko nije spomenuo, devojka treba da bude uredna (ne mislim na neku cistunicu, koja non stop brise prasinu), znaci da vodi racuna o svojoj kosi, kozi, noktima, odeci, obuci. Ko voli "zarozane" devojke, taj ni sam nije ni za sta.
Ako vec imas momka, onda obrati paznju na sve ono sto sam ti pobrojao, videces da ces imati uspeha, a ako ga trenutno nemas, onda se preporucujem. Nisam klinac, a mislim i da ti nisi klinka. Pozdrav od Geminiboya :razz: :razz:
geminiboy:...Ako vec imas momka, onda obrati paznju na sve ono sto sam ti pobrojao, videces da ces imati uspeha, a ako ga trenutno nemas, onda se preporucujem. Nisam klinac, a mislim i da ti nisi klinka. Pozdrav od Geminiboya :razz: :razz:
losa_mala:e pa bas si me dobro podsetio moje rasprave sa drugaricom od pre par meseci....
ja inace udata,to se jel te ne krije,krenem na sudar sa jednim tipom kad ona pocela meni da drzi predavanje
"ja mog muza nikada necu da prevarim,a nece ni on mene"
na moj pogled "ih ta nemoj te kasti" dobila sam jos ludji odgovor
"ja cu njemu da pruzim sve tako da on od druge nece imati sta da trazi"!!!!!
a joj bas sam se slatko nasmejala!!!U sustini ako hoces da varas ili ako hoce da te vara tu pomoci nema
gde volja tu i nacin ja verujem da svi bar po malo varaju,mislim generalno i na muskarce i na zene
jelena38:STA MISLITE?DA LI JE TO RAZUMEVANJE,DOBRA KOMUNIKACIJA,SLAGANJE U KREVETU,IZGLED,INTELIGENCIJA....????????PISITE,BAS ME ZANIMA![]()
Ima ali u proporciji sa brojem stanovnika te kuce.Ne mogu ja za svijuh njih da vodim racuna osim kad je raspust.McMillan:Licna higijena i urednost u kuci nemaju veze jedno sa drugim.