Coldplay

ne bih rekao da su brit-pop...nisu iz tog filma...jako ih volim i cesto slusam...imam sva 3 albuma i uzivam ih slusati...jedino mi u vezi njih zao sljedece: kupio sam njihov dvd misleci da je to njihov koncert, kad ono dokumentarac o istorijatu grupe, clanovi grupe i jos neke osobi pricaju o njima, a ni prevoda...anyway, jako ih volim, volim sto su prirodni, a i muzika im je sjajna...

Odlični su. Podsećaju me na Oasis u nekim segmentima, nekako mi je sličan stil muzike. Poslednji album je pomalo netipičan za njih, po mom mišljenju, ali ne mislim to u negativnom smislu, već nekako zvuče ozbiljnije, zrelije, više definisani. Omiljene pesme...Trouble...The Scientist...Clocks (naravno)...Fix You, trenutno i Violet Hill.

"Clocks" i "Fix you" su im dobre, narocito Gabriel & Dresden verzija "Clocks" numere.

"The Hardest Part" ima zanimljiv spot.

Nisam preslusao novi album, a novi singl sam cuo ali mi nije ostao u pamcenju.

Uh!
Yellow, Speed of sound, See you soon, In the sun, The hardest part, Till kingdom come, Green eyes, The scientist, One I love, Easy to please, Don't panic, A RUSH OR BLOOD TO THE HEAD, X & Y, What if........sve sve sve :klap:

Back