Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja recimo ne jedem meso vec 10 godina, ali soja me brinez:hm:

I treba da te brine..
tacno je da je zabranjen uzgoj GM soje ( za sada)..ali niko nije zabranio uvoz preradjevina u koju se trpa ista!
Npr..poznato mi je da je pronadjena u konzervama komadica tunjevine!
Za tunjevinu sam bar mislila da je "cista"..:evil:
Drugi pouzdan podatak koji imam je da se npr jabuka, prska 22 puta raznim sredstvima dok ne stigne do potrosaca:eek:
I niko nista ne kontrolise
I ne smem ni da razmisljam jer moram da jedem
a "zdrave hrane" nema:rtfm:

Autori Codex Alimentarius-a su prilikom sastavljanja odredbi planirali smrt tri milijarde ljudi, jednu milijardu od neposredne primene odredbi Codex Alimentarius-a, a dve milijarde od posledica pothranjenosti i nemogućnosti lečenja, a sve u cilju smanjenja ljudske populacije na za njih prihvatljivu jednu milijardu.

То је укупно 4 милијарде, а где су још две милијарде?

Мада по свему што се дешава задњих деценија на земљи, ко помно прати и логички повезује ствари, ова прича има итекакво утемељење.

Evo press pise o tome, oglasio se Matijevic ai neka veterinarka,
procitajte sta kazu marionete profiterske...

Direktor Industrije mesa „Matijević" Milan Jozanov rekao je za naš list da njihovi proizvodi nisu štetni, a sve glasine da se kod njih prodaju štetni proizvodi po kodeksu „alimentarijus" pripisao je zavisti pojedinaca.

- Poslednjih nekoliko dana pod pritiskom smo raznih neosnovanih optužbi koje dovode u pitanje zdravstvenu ispravnost hrane našeg preduzeća. Sve je izneto u cirkularnim pismima koja kruže Srbijom. Zavist pojedinaca i iznete laži plaćenika uvoznog lobija ne možemo zaustaviti, ali zbog potrošača moramo da kažemo da su ova pisanja zlonamerna i da su ovi tekstovi očito usmereni na pokušaj eliminisanja svega što je domaće i napredno. Mi smo izabrali put koji vodi intenzivnom razvoju i profitu, ali ne na štetu sopstvenog naroda nego u njegovu korist, a sve pod budnim okom nadležnih organa. Kažu da je na našim viršlama bila oznaka kodeksa „alimentarijus", ali to je u stvari bila oznaka standarda HASAP, koju smo držali do 2009. godine - rekao nam je Jozanov.

Zavist pojedinaca i lazi placenika :dash: :dash::dash:

evo linka

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...Otrov u mesnim preraevinama!.html?message=ok

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back