gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
Skreni njima paznju da ponasanje ucenika ,ma kakvo je , ne moze i ne sme da utice na OCENU ZNANJA, ako si dobila takvu konstataciju, trazi razgovor sa Pedagogom skole ,koji mora da reaguje na ne pedagoskoi rad nastavnog osoblja,
Ovo ti kazem jer u bivsoj zemlji , mom gradu radih na takvoj i takvim , situacijama. takodje, kazes da je 11 njak, i kod dece u tom uzrastu pocinje i da se dokazuju u razredu, normalno i u onom negativnom....Hmmm sta li je to negativno.
Posle razrednog , ima se razredno vece koje mogu ali i ne moraju da promene Ocenu iz vladanja. Kao roditelj imas pravo da u direktnom razgovoru sa Osobom koja je donela tu ocenu ,kao i sa PPS sluzbom radite da se pronadju koji su uzroci Asocijalnog [ponasanja, Dal je to njegovo ponasanje prouzrokovano sa situacijom ,da je moralo da reaguje ili......
to je prvo što sam pitala.
ovakvu decu izvedu na tablu i postave pitanje za jedan, recimo lekciju koju su taj dan učili, preformulišu pitanje, i sl... a ovaj moj ne zna ni na kom času sedi a kamoli o čemu se priča na času, škola mu služi za zayebanciju... 15 min može da sedi miran, takav je i kući.
a da izbacuju takvu decu sa časa, nije dozvoljeno.
da je jedna osoba, ne bi bio problem... zaslužio ja, neću da mu olakšavam, neka počne da preuzima odgovornost za svoje postupke.
al sada je zadovoljan onim što smo postigli..