Club Religion

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skreni njima paznju da ponasanje ucenika ,ma kakvo je , ne moze i ne sme da utice na OCENU ZNANJA, ako si dobila takvu konstataciju, trazi razgovor sa Pedagogom skole ,koji mora da reaguje na ne pedagoskoi rad nastavnog osoblja,

Ovo ti kazem jer u bivsoj zemlji , mom gradu radih na takvoj i takvim , situacijama. takodje, kazes da je 11 njak, i kod dece u tom uzrastu pocinje i da se dokazuju u razredu, normalno i u onom negativnom....Hmmm sta li je to negativno.

Posle razrednog , ima se razredno vece koje mogu ali i ne moraju da promene Ocenu iz vladanja. Kao roditelj imas pravo da u direktnom razgovoru sa Osobom koja je donela tu ocenu ,kao i sa PPS sluzbom radite da se pronadju koji su uzroci Asocijalnog [ponasanja, Dal je to njegovo ponasanje prouzrokovano sa situacijom ,da je moralo da reaguje ili......

to je prvo što sam pitala.
ovakvu decu izvedu na tablu i postave pitanje za jedan, recimo lekciju koju su taj dan učili, preformulišu pitanje, i sl... a ovaj moj ne zna ni na kom času sedi a kamoli o čemu se priča na času, škola mu služi za zayebanciju... 15 min može da sedi miran, takav je i kući.
a da izbacuju takvu decu sa časa, nije dozvoljeno.
da je jedna osoba, ne bi bio problem... zaslužio ja, neću da mu olakšavam, neka počne da preuzima odgovornost za svoje postupke.

Logično donekle. Jer jednog dana nećeš moći da ga tučeš, biće jači ili brži :D...a kad postane toga svestan, biće slobodan da čini ono što nije smeo samo zbog straha.
A na to treba dodati i raznorazne posledice na psihu ...
ne nego ce da shvati da ljubav boli......i da onaj ko te voli i koji ti zeli dobro nekad mora i da ti nanese bol da bi ti nek stvari bile jasne..shamar je pedagoski udarac koji vredi vise nego iljadu rechi ako je udaren sa valjanim razlogom....sve ce ti bude jasno ko da sam ti stavio sliku .....:lol:

Logično donekle. Jer jednog dana nećeš moći da ga tučeš, biće jači ili brži :D...a kad postane toga svestan, biće slobodan da čini ono što nije smeo samo zbog straha.

Upravo to...

- - - - - - - - - -

Ne mogu. Ali se veoma dobro sećam da nikada nisam onako pedagoški fizički kaznio sina...A on danas ima svoju decu...

:heart:

- - - - - - - - - -

Ja sam se provlačila bez batina. Jedan jedini šamar dobila sam od..ma neću da vam kažem...:mrgreen:

ou.. to nikad na forumu nemoj da kažeš..:lol:

protivnik sam batina kao 'vaspitnih' metoda.... to uglavnom primenjuju ljudi koji malo vremena poslećuju deci pričom.

ali psihičke posledice ne izazivaju batine, izaziva zapostavljanje, omalovažavanje, nedostatak roditeljske ljubavi i pažnje...

ne nego ce da shvati da ljubav boli......i da onaj ko te voli i koji ti zeli dobro nekad mora i da ti nanese bol da bi ti nek stvari bile jasne..shamar je pedagoski udarac koji vredi vise nego iljadu rechi ako je udaren sa valjanim razlogom....sve ce ti bude jasno ko da sam ti stavio sliku .....:lol:
pa zavisi ko upućuje reči..

Recimo, roditelji škorpije samo jednom rečju mogu srce da ti slome... :lol: njih treba moliti
da te biju, samo da ućute....

kake skorpije?horoskopi?kome da slamas srce malome neformiranoim duhu?ne zna ono sta je to....sto se formira do nekih sedam osam godina toj ce ti bude za ceo zivot.....

i sedam je puno, rađaju se zayebani.
samo treba znati kako ih pravilno usmeriti.

- - - - - - - - - -

e tako..bolje dope da mu strada nego da posle plaća psihijatre... :lol:

+ ne pričamo, može da mi se obrati samo zvanično. i ja njemu.

иако си ставио смајлија управу си 100 посто
када сам имао 20 година, посвађао сам се са маторим и пуко песницом од беса у врата тако да сам их поломио, затим је стигла шамарчина да ми звонило три дана у ушима.
рече ми сине када будеш ти купио неку ствар слободно је ломи.
ем сам морао да зарадим за врата која и дан данас стоје и јако се бринем о њима:hahaha: схватио сам тада да сам беснео без разлога и још много тога.... да не набрајам

aje ovako tvoje dete recimo ukrade nesto nekome svome drugaru drugarici zatpo sto mu se to jednostavno svidja i zeli da ima ?naposimi kako mu ti objasnjavas ili njoj svejedno da je to lose?

moj je klinac jednom ukrao novine iz kioska, imao oko 5 godina... nateram ga da ode da vrati, kaže šta je uradio i da se izvini.
policijom i lekarima ih nikada nisam plašila... izblamirao se i nikad više to nije uradio.

иако си ставио смајлија управу си 100 посто
када сам имао 20 година, посвађао сам се са маторим и пуко песницом од беса у врата тако да сам их поломио, затим је стигла шамарчина да ми звонило три дана у ушима.
рече ми сине када будеш ти купио неку ствар слободно је ломи.
ем сам морао да зарадим за врата која и дан данас стоје и јако се бринем о њима:hahaha: схватио сам тада да сам беснео без разлога и још много тога.... да не набрајам

pa to ti je to slichno sam i ja imo.....muska ljubav je bolna ali je prava.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back