Club Religion

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok a el si ih nechim plasila?mislim ovo da se izblamirao sa 5 godina?pa ne zna on bre sta je blam.....

jok ne zna, vrištao je kao da ga deru, molio mene da vratim... čim znaju da razlikuju šta je dobro, a šta loše, treba da znaju i šta je odgovornost.
retko, da ću ga kazniti... sad zavisi koji je u pitanju, jedan voli jedno, drugi nešto sasvim drugo. uglavnom reagujem na keca, bez pretnji.... sem za ocene, tu ih stalno treba 'podsećati'. :lol:

jok ne zna, vrištao je kao da ga deru, molio mene da vratim... čim znaju da razlikuju šta je dobro, a šta loše, treba da znaju i šta je odgovornost.
retko, da ću ga kazniti... sad zavisi koji je u pitanju, jedan voli jedno, drugi nešto sasvim drugo. uglavnom reagujem na keca, bez pretnji.... sem za ocene, tu ih stalno treba 'podsećati'. :lol:

cekaj sad aj malo logike ako je znao sta je dobro sta je lose..zasto je uzeo ?ne zna bre on on samo oce i nece..i stoli ga kure malo.......:hahaha: deca i glume bre znas i sam si bila dete da se izvuku......ebem ti sunce vratih se u detinjstvo......:hahaha1:

Ne sećam se voje druge godine, ali se sećam svoje dece iz tog perioda.
Tad počnu da govore ''ne smej se, nije smešno''. Zavisi od deteta naravno..
da li će to biti baš sa dve i po ili sa tri i po..

pa ono bre radi po sistemu svidja mi se ne svidja mi se...lepo mi nije i lepo....kaki crni blamovi.......vidi mamica je slaba na mene sa cu ja ovo..tatica mi ispunjava zelje tatice pa mu se uchmari mamica se raznezi....aj kazi mi posteno el si folirala roditelje kad si bila mala i zloupotrebljavala njihovu ljubav?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back