Club Religion

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kolko godina ima on?

11 napunio prošli mesec.

pa jeste mu teže.. prosečni su se uklopljeni rodili.. :lol:

ajd to, nego što me slagao i što dobije 4 ili 5 na znanje i 1 na ometanje, isti dan, isti predmet/i. :dash:
kad to nije pomoglo, smanjena ocena.
ja sam sigurna da ni to neće pomoći, zato će dupence svaki dan da dobije preventivno porciju.

Ja sam jedno vreme sprovodila anketu među ljudima koje poznajem (tad nažalost
nisu postojali forumi.. :lol:) o tome koga su roditelji tukli a koga ne. I nije baš neko
univerzalno pravilo, al sam primetila da je više problematičnih među onima koje
su tukli. Tako sam postala prosvetljena mama. :mrgreen: A onda pravoslavca jedva
prosvetlih, pošto su njega tukli ko vola, pa je ubeđen da je baš zato taki pametan. :lol:

11 napunio prošli mesec.

ajd to, nego što me slagao i što dobije 4 ili 5 na znanje i 1 na ometanje, isti dan, isti predmet/i. :dash:
kad to nije pomoglo, smanjena ocena.
ja sam sigurna da ni to neće pomoći, zato će dupence svaki dan da dobije preventivno porciju.

Skreni njima paznju da ponasanje ucenika ,ma kakvo je , ne moze i ne sme da utice na OCENU ZNANJA, ako si dobila takvu konstataciju, trazi razgovor sa Pedagogom skole ,koji mora da reaguje na ne pedagoskoi rad nastavnog osoblja,

Ovo ti kazem jer u bivsoj zemlji , mom gradu radih na takvoj i takvim , situacijama. takodje, kazes da je 11 njak, i kod dece u tom uzrastu pocinje i da se dokazuju u razredu, normalno i u onom negativnom....Hmmm sta li je to negativno.

Posle razrednog , ima se razredno vece koje mogu ali i ne moraju da promene Ocenu iz vladanja. Kao roditelj imas pravo da u direktnom razgovoru sa Osobom koja je donela tu ocenu ,kao i sa PPS sluzbom radite da se pronadju koji su uzroci Asocijalnog [ponasanja, Dal je to njegovo ponasanje prouzrokovano sa situacijom ,da je moralo da reaguje ili......

nisu postojali forumi.. :lol:) o tome koga su roditelji tukli a koga ne. I nije baš neko
su tukli. Tako sam postala prosvetljena mama. :mrgreen: A onda pravoslavca jedva
prosvetlih, pošto su njega tukli ko vola, pa je ubeđen da je baš zato taki pametan. :lol:

to moz da bude samo kod onih koje su tukli bez razloga da bi iskalili svoj lichni bes...sto je kasichna podmetachina ,,modrnizovanih,, koje uopste i zabole qurac za decu.....

мора да је јадник пристао на све само да утулиш:hahaha:

Logično donekle. Jer jednog dana nećeš moći da ga tučeš, biće jači ili brži :D...a kad postane toga svestan, biće slobodan da čini ono što nije smeo samo zbog straha.
A na to treba dodati i raznorazne posledice na psihu ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back