Citroen C3 1.2 puretech mali servis

Nije tacno uzmi negde Toyotu Aygo ili VW UP pa vozi malo..potrošnja je oko 5-5,5l .. Na otvorenom oko 4l ..Kod tebe ni bilo sigurno oko 3l ;)
Nemac uvek laže duplo. Za trocilindraše se to podrazumeva. Nebi smelo da se prodaju bez ugrađenog plina i ekspanzione posude za motorno ulje.

Trocilindraši su ekološka katastrofa! Em gutaju gorivo i ulje em se raspadnu na 100 tkm!
 
Znas kako kad se kreces u tim krugovima onda imas dosta povratnih informacija o tome sta valja a sta ne valja ,,,Medutim to ti opet ne garantuje jer uvek moze biti lose i kod najboljih ,,Ne cesto ali zna se desiti ,,,Ti se ne kreces u tim krugovima i ne sarafas auta tako da ti nemas te informacije kao ti ljudi ,, Vidi se i po tome sta kupujes jer da znas nesto o tome rekao bi im taj motor nije dobar i postoji veliki rizik da se ubode sranje ,,To sam ja rekao zeninoj sestri pa je kupila Aygo 1,0 i evo vec 200k i 8g vozi bez problema a zena ne zna ni sijalicu zameniti ,,Tako ti je i sa Tsi .. Totalno upotrebljiv motor za ono za sta je namenjen ..Taj tvoj ne valja a ne valja ni u Picantu a ni u i10
 
Mora da se menja na 50 tkm i ne sme pogrešno motorno ulje da se sipa. Može da se proverava u kakvom je stanju kroz rupu za dosipanje ulja.

IMG_20231010_212733.jpg
 

Back
Top