Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čovjek stari i djetinje lice dobija bradu i bore,

a čakšire stiču rupe; za tili čas postaneš ružan i nemio gost,

a umjesto mladosti i nevinosti samo ti još glad viri iz očiju.

Tada je vrijeme da očvrsneš i da nešto naučiš o svijetu,

inače ćeš se naći na bunjištu i psi će pišati po tebi.

N.A

1377970_725826070776324_400052543_n.jpg

Možda je nekad neistina zaista neophodna, ali to ne znači da je uredu uvijek biti neiskren, čak ni prema 'jeftinim' ljudima. To više ovisi od situacije, nego od osobe, bar ja tako mislim. Naša saopstvena neiskrenost je odlika nas samih, bez obzira prema kome nismo iskreni. I kako da očekujemo od nekog koga smo tek upoznali da 'vrijedi' ako mi sami u datom trenutku ne vrijedimo, jer smo neiskreni?! Tada možda i oni za nas misle da ne vrijedimo jer smo neiskreni, pa se tako ponašaju :roll:
Meni je polazna tačka uvijek to da osoba koju upoznajem vrijedi, i tako sve dok se ne dokaže suprotno

N.A

Други човек је затворена кутија, и ништа из њега неће изаћи ако то он не жели. Ми можемо да стојимо пред тајном данима, ништа нам се неће открити. Не откривамо се чак ни када мислимо да смо нашли своју тражену допуну. Непотпуни смо, а затворени.

"Bože, je li dobro ovo što činim? Ako nije dobro, pokolebaj moju čvrstinu, oslabi moju volju, učini me nesigurnim. Daj mi neki znak, zaljuljaj grane topola, samo daškom vjetra, nikakvo čudo ne bi bilo u ovo jesensko doba. I odustat ću, ma kolika bila želja da ovo učinim."

Meša Selimović

"Kad ti neka žena kaže ne, to obično znači da, ali plašim se."
"Dobro, nastavite."
"Kad ti kaže možda, to obično znači ne."
"A kada kaže da?"
"Kada kaže da, to znači da, možda."
"A kada ona kaže jednostavno da?"
"Jednostavno da ne postoji u jeziku žena."

"Kako bih bez tebe" Gijom Muso.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back