Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Буди чедам, поштен, трезан, марљив и пажљив према другима, па ти је успех у животу загарантован. – Марк Твен

Принципи немају никакву моћ, ако је човеку трбух пун. – Марк Твен
У људској је природи да увек жели још једну од ствари које му нису потребне. – Марк Твен

Избегавајте оне који омooлажавају ваше амбиције. То раде само мали људи, док истински велики људи у вама побуђују осећај да и ви можете постати велики. – Марк Твен

Niko ne sudi oštrije od neobrazovanog čoveka. On ne poznaje ni razloge ni protiv razloge i misli da uvek ima pravo." - Ludvig Fojerbah

Ne mislim tako. Ima na stotinu primera da obicni ljudi iz naroda,koji nemaju neke velike skole,pametnije i razboritije razmisljaju i delaju,i njihov sud bude ispravniji nego recimo nekog akademika.
Mnogi obrazovani ljudi,pa i akademici umisljaju da je njihova rec ,njihov sud ili delo vrednije,a nazalost bili smo i svedoci da te titule koje imaju,nemaju tu tezinu,vec suprotno.Dosta takvih je povuklo ljude,narode u propast.
Cast izuzecima!

Poslednja izmena:
Буди чедам, поштен, трезан, марљив и пажљив према другима, па ти је успех у животу загарантован. – Марк Твен

U danasnjem svetu nije garancija da ces takvim osobinama uspeti,ali ako si uporan,vest da plivas medju ajkulama,i drzis se svojih principa, verujes da mozes, imas velike sanse da uspes i kad tad ces uspeti!
ps.odlican izbor citata
ps.morala sam da dopunim ovaj post jer sam sinoc bila mnogo umorna:)

Poslednja izmena:
Глупан који је постао свестан да је глупан није више глупан. – Достојевски
Ћутање је увек лепо. Онај ко ћути увек је лепши од онога који говори. – Достојевски

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back