Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Будеш ли се препирао, љутио и противуречио, можда ћеш понекад и извојевати победу. Међутим, биће то шупља победа, јер њоме нећеш задобити наклоност противника. - Бенџамин Френклин

Snaga ne dolazi iz fizičkih kapaciteta. Ona dolazi iz nesalomljive volje.

Ako želiš da vidiš promjenu u svijetu, ti moraš postati ta promjena.

Čovek često postaje ono što o sebi misli. Ako budem stalno ponavljao kako neke stvari ne mogu učiniti, verojatno je da i neću moći. Suprotno tome, ako verujem da mogu, sigurno ću steći sposobnost da to učinim.

Mahatma Gandi

Snaga ne dolazi iz fizičkih kapaciteta. Ona dolazi iz nesalomljive volje.

Ako želiš da vidiš promjenu u svijetu, ti moraš postati ta promjena.

Čovek često postaje ono što o sebi misli. Ako budem stalno ponavljao kako neke stvari ne mogu učiniti, verojatno je da i neću moći. Suprotno tome, ako verujem da mogu, sigurno ću steći sposobnost da to učinim.

Mahatma Gandi

Суштина свега. Један од мени омиљених цитата. :ok:

Онај ко те разуме ближи ти је по роду од властитог брата. Пријатељство с незналицом једнако је глупо као и расправљање с пијанцем. – Халил Џурбан

Суштина свега. Један од мени омиљених цитата. :ok:

Jeste sustina.Parnice koje vodis sam sa sobom da bi upoznao sebe i snaznom voljom menjao prvo sebe,svoje mane korigovao,vrline poboljsao.Stati oci u oci sa samim sobom,reci,e to sam ja a sad na posao.Krecem u promene,mogu,hocu,uspecu.Prvo poci od sebe,pocistiti svoje dvoriste,a onda dati svoj doprinos u menjenju sveta.
Znam da je to moguce,uverila sam se!

398012_239457902793975_133404160066017_586230_782220046_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back