Citati i misli poznatih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3-1024x1024.png

U ljubavi iskustvo ništa ne znači. U stvari, kad skupimo toliko iskustva da bismo mogli da budemo savršeni ljubavnici, tada smo već previše stari da bismo se mogli njime koristiti.

Ja sam filantrop: pružam ljudima ono što oni žele. Ljudi vole osetiti užas i strah.

Flertovi su nalik na filmove: razvijaju se samo u mraku.

(Alfred Hičkok)

Ne razumem žene koje kažu da ih muška želja ponižava. Mislim da one, jednostavno, nisu u skladu sa sobom.

Ženstvenost – to je harmonija, prirodnost i senzualnost.

Šta ću raditi kada ostarim, i kad me moja slika u ogledalu više neće radovati? Isto, što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu – gledaću u svoju decu.

(Monika Beluči)

Ako ste rođeni lepi, srećni ste i češće možete da kažete - ne. Ali, trebalo bi da znate šta da uradite sa tim darom. Lepota proizvodi radoznalost. Ali ako iza lepote nema ničega, onda ona nikoga ne interesuje. Čemu lepota, ako ste prazni u sebi?

(Monika Beluči)

Uvek sam mislila da je „titula gospođa“ i „dama“ - kao ekstra bora - Hvala na komplimentu, ali osećam se 10 godina starije.

Italijani imaju u glavi samo dve misli. Druga su špageti.

Veoma je teško biti nečiji san.

Reklama za parfem mi je donela mnogo više slave nego bilo koji film u kojem sam glumila.

(Katrin Denev)

Za dvadeset godina od sada biti ćeš još više razočaran sa stvarima koje nisi uspio napraviti nego sa stvarima koje si učinio.

Zato baci konopac s pramca. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati pravi vjetar u jedra. Istraživaj. Sanjaj. Otkrivaj.

Mark Twain

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back