Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
''Ja ne upoznajem svet, već ga samo prepoznajem. Ne idem da ga otkrivam, nego da ga se prisetim, kao nekakve svoje daleke uspomene. Jer mnogo puta sam bio gde nisam jos koračao. I mnogo puta sam živeo u onom što još ne poznajem. I mnogo puta sam grlio to što će tek biti oblici. Zato izgledam izgubljen i neprestano se osvrćem. ...'' ~ Miroslav Antic
"Све се ради док си млад. Организујеш се овако или онако. И кад самоћу одабереш као квалитет, не као негацију, и око тога се организујеш, онда нема кајања. Понављам, самоћа није за лење људе, већ за маштовите. Само у самоћи човек може да ангажује целокупно своје биће, неподељено са околином."
Ljudi sa flekama u biografiji i mrljama na savesti najviše odgovaraju nedodirljivima, jer su im oni garancija sigurnosti da će takvi i ostati. - (m.m.)
Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada… I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se ukrste sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj… i samo postoji taj trenutak…
Svako narodno nezadovoljstvo i reakcija na postojeće stanje na ovim našim prostorima samo je odskočna daska i nova šansa za politikantske mešetare, fukare i obmanjivače napaćenog naroda. - (m.m.)