Citanje osobe na prvom dejtu

Свака дјевојка воли секс. Као и мушкарац.

Степен самоконтроле спрам секса је одлика карактера. Она која лако гризе мамац, карактерно је слаба и недостојна суживота са мном. Једино дивље крес шеме, а такве, као обожаватељке секса, на та правила игре релативно лако пристају.

Ali cekaj, a sta ako ona izlazi sa tobom samo radi seksa? Cemu samokontrola ako oboje hocete isto? Nema sta da se grize mamac: ona hoce isto sto i ti, fino se provedete i to je to. Nego meni malo smeta sto muskarci to gledaju kao neku ne znam kakvu pobedu ili manipulaciju, kao da je to neka nagrada. Ne znam, zensko sam i mozda imam drugacije stavove, ali ne da mi ne bi bilo seksi da znam da je neko spavao sa mnom zato sto sam ga izmanipulisala... bas bljak. Valjda je bolje da znas da te je htela, takvog kakav si, bez nekih sema i manipulacije?

Pa zar mora da se pridrzava stolica i dele glupi komplimenti da bi se do toga doslo? Zar to stvarno pali kod riba? Ne znam, ja sam malo matora, ali u moje vreme, ako je momak tako preterano galantan i pun komplimenata samo mi je davalo do znanja da hoce jedino seks, a da cak ni ne ume da se potrudi da me zavede kako treba. Mislim, za mene se iz aviona vidi da nisam neko kome pogoduje takav tip nastupa, tako da me je to samo odbijalo. Uvek su mi se vise svidjali momci koji su hteli da pricaju sa mnoim o normalnim stvarima i koji su me tretirali kao drugara. Ono, normalan neki odnos, pa ako bude nesto vise, bude, ako ne bude, bar smo se lepo ispricali.
pa imas one fore da riba cacka sto vise mecku da vidi dokle moze fraera iznervirati ne bi li pokazao pravo ili najgore lice,da zna na cemu je u toj krajnosti,i mene su tako par njih ocigledno do samara testirale koji im nisam priustio,kad bih ozbiljno s devojkom ono kad mi bas treba normalna pomeram granice ka ljubaznoscu,a kad mi nije stalo napusavanjem,i uvek oba prodju

Pa zar to na prvom sastanku? :eek:

Ne znam, moj je neki utisak da neki muskarci generalno pojma nemaju (niti imaju interesa da vide) sta devojka koja je pred njima zaista zeli. Nego misle da postoje 3-4 "cake" koje pale kod svake, a komplimenti i izgravanje dzentlmena izgleda spadaju u to (iako pouzdano znam mnoge zene koje ovo nervira). To se cesto pokaze kontraproduktivno. Ne znam. Ima nekih zena koje stvarno vole ovaj pristup, ali mislim da su one u manjini. Normalan tretman, ono, tretiras devojku kao da je ljudsko bice koje je jednako sa tobom, mislim da to mnogo bolje pali. Nego taj tip muskaraca ne moze ni da se pretvara da misli da su zene jednake sa njim, pa se to reflektuje kroz ponasanje.

ma sve je to tako u teoriji ali kad se dvoje svidjaju jedno drugom sve ide smotano i svako se saplice da ucini drugom,da bude pazljiv i ljubazniji,mene to nervira sta zeli pruziti,to ne treba tako,nego ti pruzas sta ti zelis,pa ako se njoj/njemu to svidi onda se nastavlja,dakle tu nema greske u losoj proceni sta ko zeli a mi to ne umemo provaliti i priustiti,nego das ono sto ces usput lagano biti uvek bez foliranja,a ne na prvom dejtu pridrzavas vrata a posle teras u pm:lol:

Poslednja izmena:
Ali cekaj, a sta ako ona izlazi sa tobom samo radi seksa? Cemu samokontrola ako oboje hocete isto? Nema sta da se grize mamac: ona hoce isto sto i ti, fino se provedete i to je to. Nego meni malo smeta sto muskarci to gledaju kao neku ne znam kakvu pobedu ili manipulaciju, kao da je to neka nagrada. Ne znam, zensko sam i mozda imam drugacije stavove, ali ne da mi ne bi bilo seksi da znam da je neko spavao sa mnom zato sto sam ga izmanipulisala... bas bljak. Valjda je bolje da znas da te je htela, takvog kakav si, bez nekih sema i manipulacije?

Па ако излази само ради секса онда је и третирам као сексуални објекат, полигон за испуњавање мојих сексуалних порива анималног типа. Али такву не женим ни под разно. У томе је ствар прилико процјене, ако процјеним да је таква, онда је тако и третирам.

Ако процијеним да је цура карактерно добра, да се заљубљује па би стога урадила и оно што не би зарад те љубави, али не и ја у њу, онда је чувам од себе самог.

Pa zar to na prvom sastanku? :eek:

Ne znam, moj je neki utisak da neki muskarci generalno pojma nemaju (niti imaju interesa da vide) sta devojka koja je pred njima zaista zeli. Nego misle da postoje 3-4 "cake" koje pale kod svake, a komplimenti i izgravanje dzentlmena izgleda spadaju u to (iako pouzdano znam mnoge zene koje ovo nervira). To se cesto pokaze kontraproduktivno. Ne znam. Ima nekih zena koje stvarno vole ovaj pristup, ali mislim da su one u manjini. Normalan tretman, ono, tretiras devojku kao da je ljudsko bice koje je jednako sa tobom, mislim da to mnogo bolje pali. Nego taj tip muskaraca ne moze ni da se pretvara da misli da su zene jednake sa njim, pa se to reflektuje kroz ponasanje.

Превелико давање комплимената је одраз мушкарчеве слабости. Баш и куповина пића. То показује да мушкарац има потребу да се дјевојци шлихта да би мога оумочити. Такви мушкарци нису достојни да се зову мушкарци.

Мушкарац мора бити јак, снажан, предузимљив, имати иницијативу, усмјеравати женско тако да се она осјећа сасвим сигурно поред њега, безбрижно као дијете које зна да је на сигурном и да ће је праћење мушкарца доводити у стање осјећаја среће и пријатних или непријатних, али сасвим сигурно узбудљивих изненађења...

Слаб идентитет рађа мушкарца шлихтару.

Svima nam se desilo da izadjemo na sastanak sa osobom koju smo tek upoznali....
Obicno svi pricaju lepe stvari o sebi..a one losije ces tek da otkrivas- na tenane

Da li imate svoje neuobicajene "cake" kojim mozete da procitate osobu?

Ja cu reci moj: Ako mi se ne svidja njegov parfem, bezim od njega k'o djavo od krsta.

Obrazlozicu kasnije kada cujem i vas.... pOZDRAV!

ja tako izasla sa tipom, na jutarnju kafu, posle lue noci
i on mi kaze "ti si ustvari mirna i tiha. da mi je neko rekao da je to devojka od sinoc ja mu ne bih poverovao "
i tako...

OMG!!! Sorry, nisam videla ranije koliko je odgovorana temu!!!!

Dakle,to je recenica moje profknjizevnosti iz srednje- "Ako vam se ne svidja njegov parfem-bezite od njega istog trena"
Tada sam mislila da je to - lajicki, pretenciozno i humoristicno.....
Ali....

Ne secam se da mi je smetao parfem mojih bivsih decki-ju, i sa svim sam kasnije ostala u lepim odnosima itd...

Sada sa poslednjim, bila je,kao , vezana daljinu..i ja kao:Ajde posaljimi tvoj parfem da ga mirisem, kada mi nedostajes ...i te munje Hahahaha

Kada sam dobila parfem- To je taaaaako smrdelo-barem meni. Uzas! On je rekao da mi ga je kupio jer mu se bas svideo taj miris...
Ok,to sam iskulirala....
A ja sam tako nesto pomesala konce sa tim likom... Mi uopste nismo bili jedno za drugo, ja sam bila za to vreme toliko smorena i ispijena dok sam se cula sa njim svakodnevno....
Znaci,ok,zelela sam tu vezu...a uopste nisam izgledala zaljubljeno...
Da skratim, razisli smo se,mislim da nisam reagovala dobro na njega... i nemam i ne zelim nikakav kontakt s njim!

Moja sestra koja je to posmatrala sa strane i znalakakva sam ja bila u prethodnim vezama...je isto poverovala u tu pricu o parfemu!
I nije rec da je jedan parfem bolji od drugog-rec je o ukusu... Postoji razlog zasto mi biramo odredjen miris- odgovara nam jer se poklapa sa nasom ...dusom i licnoscu... Bas ono sto je potrebno da se poklopi da bi dvoje bili jedno za drugo.

Dakle, uvek prvo pitam da mi pokaze svoj parfem! :)

Ja mislim da je on tu ispao srecnik, kad ti ljude ocenjujes po parfemu... E di ide ovi svet

zasto je to bilo pogresno
i ja imam obicaj da iscackam taj deo kakav je sa ``neprijateljima`` i koje su mu mane
i uvek znam da ce takav da bude i sa mnom jednog dana kad stvari ne budu kako treba
i ako mi ne smetaju njegove mane, lako cemo da se izborimo sa vrlinama

Mnogo razmisljas Dive, ne mozes ti na prvom sastanku da cackas mane, onda si ti nesigurna u sebe....Mozda je lik na prvom sastanku malo pod tremom, pa to ne treba uzimati zdravo za gotovo. ZA MANE ti treba vreme provedeno sa osobom x :)

jesmo, bili smo neko vreme zajedno
rastali se pred zoru, pa se kasnije ujutru nasli na kafi u kaficu,sta je tu cudno?

Па кад сте спавали, гдје сте спавали, јесте ли се уопште наспавали? Ако си тако ненаспавана дошла није ни чудо што си била мртва ни налик дјевојци од претходно вече :)

Па кад сте спавали, гдје сте спавали, јесте ли се уопште наспавали? Ако си тако ненаспавана дошла није ни чудо што си била мртва ни налик дјевојци од претходно вече :)

jao zivote
mi smo se upoznali u klubu, proveli u klubu vece zezajuci se, druzeci se i rastali. svako svojoj kuci
onda me je on ujutru pozvao, radio je i bio kod mene u kraju, ja sam se spremila i nasla sa njim u tom kaficu
onda mi je rekao to sto mi je rekao i nastavili smo posle toga

jao zivote
mi smo se upoznali u klubu, proveli u klubu vece zezajuci se, druzeci se i rastali. svako svojoj kuci
onda me je on ujutru pozvao, radio je i bio kod mene u kraju, ja sam se spremila i nasla sa njim u tom kaficu
onda mi je rekao to sto mi je rekao i nastavili smo posle toga

Па јесте ли имало спавали :)

Вратила се у пет ујутру, а истог јутра се видјела с њим, мора да си била сва успорена :)

Back