Citanje osobe na prvom dejtu

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Svima nam se desilo da izadjemo na sastanak sa osobom koju smo tek upoznali....
Obicno svi pricaju lepe stvari o sebi..a one losije ces tek da otkrivas- na tenane

Da li imate svoje neuobicajene "cake" kojim mozete da procitate osobu?

Ja cu reci moj: Ako mi se ne svidja njegov parfem, bezim od njega k'o djavo od krsta.

Obrazlozicu kasnije kada cujem i vas.... pOZDRAV!

Obicno svi pricaju lepe stvari o sebi..a one losije ces tek da otkrivas- na tenane

Ja cu reci moj: Ako mi se ne svidja njegov parfem, bezim od njega k'o djavo od krsta.

hajd da se ne uvatim za parfem al ima i u tome nesto, sigurno ces nam objasniti.

ima i caka sigurno, al ako sam upotrebio neku caku, onda sam vec procitao pre toga a caku koristim da bi se i uverio u to.

inace za sebe mogu da kazem d aimam tu neku dar i procitam osobu tacno kakova je za veoma kratko vreme, da ne preteram i kazem 5 minuta al posle pola sata znam mnogo.

Pa ako uopste ne poznajem tu osobu i odmah cujem kako konstantno sebe predstavlja u najboljem svetlu , sve mi je jasno, platim kafu i to je to.

Sto se tice parfema, dok ne obrazlozis razlog, jedina logicna stvar je da sreces likove ciji je parfem jedini adut, nema druge.

Neam nikakve cake, radim to po osecaju i intuiciji, ne mogu to da usemim jer svi su ljudi razliciti.
Retko kad ili nikad mi se nije desilo da je osoba totalni off, kad vec izadjem sa nekim mora da me dosta privuce pre toga...
Po parfemu ne procenjujem, nikako, ali neke sitnice mogu da me "upozore", ali na osnovu jednog vidjenja je jako tesko osobu skroz proceniti, pogotovo ako se u istu na prvu zatelebamo... :)

Ima caka sa kafom i ledom, narucis kafu a nepijes je vec vodu sa ledom.

Onda ona pita sto ne pijes kavu ti kazes da te boli stomak....

Ako pita opet nesto vezano za tvoju kavu onda znaci da je zanimaa i da je stalo do tebe. Ako ne pita nista onda te ne primecuje znci odma pali od nje,, to je neka zenkska koja nije mnogo ukupna.

Ima caka sa kafom i ledom, narucis kafu a nepijes je vec vodu sa ledom.

Onda ona pita sto ne pijes kavu ti kazes da te boli stomak....

Ako pita opet nesto vezano za tvoju kavu onda znaci da je zanimaa i da je stalo do tebe. Ako ne pita nista onda te ne primecuje znci odma pali od nje,, to je neka zenkska koja nije mnogo ukupna.

Možda je žarko zanima zašto ali ima obzira pa se čudi u sebi pokušavajući da pronkne u tu misteriju i zagonetku u pogledu tvoje kafe,
ako reši tu nedoumicu bićeš joj i ti jasniji. : ))))

Mora da si mu pokazala. Zatvorio je se u sobu, iskljucio svetlo i dobro porazmislio o svom parfemu.
nisam, nema sta da mu pokazujem, ali ne mogu da sedim sa nekim ciji mi miris smeta

Ona meša parfem sa feromonima koje oseća ispod svog toga parfema, čini mi se.
Oseća da nije kompaktibilna sa njim pa to pripisuje lošem ukusu za parfeme sa njene tačke gledišta.
nisam pomesala
feromoni uticu na to kako ce neki parfem da mirise
pa je na nekim osobama privlacan, a na drugim odbojan
ja generalno parfeme ne volim
a tek ne volim one pogresne za moj njuh

nisam, nema sta da mu pokazujem, ali ne mogu da sedim sa nekim ciji mi miris smeta

nisam pomesala
feromoni uticu na to kako ce neki parfem da mirise
pa je na nekim osobama privlacan, a na drugim odbojan
ja generalno parfeme ne volim
a tek ne volim one pogresne za moj njuh

Mislio sam na postavljačicu teme.

U svakom slučaju radi se o tome šta sam upravo rekao: feromoni joj ne prijaju na odredjenom muškarcu.

Poslednja izmena:
Pa ok treba imati meru u kozmetici, naravno. E sada onaj stav tipa, ne svidja mi se taj i taj parfem sto si stavio, necud a se udam za tebe zbog toga...Otkud znam...hehe. sta god. Nemoj molim te da se udas za mene.

- - - - - - - - - -

Mislim da mnogo nas polaze nadu u taj prvi susret i prve utiske. Igraju oni ulogu, ali isto znam da me retko koja devojka zaista upozna na prvom sastanku niti ja nju. Treba vremena. Samo da se ne zabrlja neki zaista ispadima ili da se njuskamo na detaljima a da zapostavimo lep dan, kaficu i super prostor da se lepo upoznamo, zezamo i ispricamo...hebi ga...da treba ici dalje.

- - - - - - - - - -

Sta me briga da li se slazemo po filmovima, ukusu u hrani, ukusu u mirisima, hej ne svidja ti se parfme, pa eto ako budemo zajedno promenicu ga, jer kapiram da si i ti spremna na promene u tom smislu. To je samo glupi parfem. Pa cak i muzika, tresti krmetinu briga me akos e ja dobro smejem sa tobom. U krajnjem slucaju svako svoju mjuzu. Mnogo toga je bas bas trivijalno.

- - - - - - - - - -

Najgori trip i uvredu koju sam jednom dobio je devojka sa kojom sam trebao da izadjem po preporuci njene drugarice koja je molila da je pozovem napolje, i kaze: Hej ako ne smeta ja cu povesti kuce , moj pas je super u proceni karaktera. Samo sam lepo rekao da imam mnogo posla da je iskrslo i da sumljam da ce biti nesto od toga. Izvedi lepo psa pa sa njim setaj pored reke i umisljaj ideal zivota.

Back