Elle
Elita
- Poruka
- 16.053
Priključujem se i ja 
Hajde kao ranije, predlozi pa da glasamo

Hajde kao ranije, predlozi pa da glasamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidimo, sigurno nešto piše u stručnoj literaturi.To mi je izgovor za posle , a za pre???
Da li predlažete neku knjigu za zajedničko čitanje? Da li može neka knjiga Perl Bak?
Na primer "Dobra zemlja"?
Samo vas molim bez naučne i epske fantastike.
Šalim se, naravno, ja sam za.It is the first book in her House of Earth trilogy, continued in Sons (1932) and A House Divided (1935).
Doduše trenutno nešto čitam, ali eto, posle toga, počinjem.
Ja moram sve, tako funkcionišemJavljam kad počnem da čitam "Dobru zemlju". Čitamo samo prvi deo trilogije ili celu trilogiju?
Ja moram sve, tako funkcionišem![]()
Čitala sam. Odlična je.
Nastavak Sinovi mi nije tako dobra.
Onu treću, kako se zove, nisam čitala jer sam očekivala dalji pad
Ne morate da se silite da čitate trilogiju, nije toliko povezano, ne predstavlja neku neraskidivu celinu
A ti si i ovde moderatorInače, knjige komentarišemo posle čitanja, ne pre.![]()
E sad baš hoću.Ne morate da se silite da čitate trilogiju
Imam još 30 -40 str.E sad baš hoću.
Ja svakako kasnim , pričam o knjizi koju čitam.мислим да би било добро да се нпр месечно изгласа једна књига и онда се следећи месец о њој дискутује
@peti ligament
Čitam ja knjigu...prvo je ubijao krabe , posle je cvrčku uklonio noge - meni se smučilo !
мислим да би било добро да се нпр месечно изгласа једна књига и онда се следећи месец о њој дискутује
Dajte neki srpski sajtovi gde mozda se citaju knjige na srpskom besplatno.
Nije. Pročitala sam knjigu i sad pravim pauzuTo nije ova trilogija "Dobra zemlja" Perl Bak?
Predlog je dobar. Samo ostaje pitanje, da li svi imamo tu knjigu, da li može da se kupi u knjižarama i da se nađe u biblioteci.
Meni je matična biblioteka sada baš daleko. Treba da vratim knjige, čekam dan bez kiše.
Tek danas je uzeh iz bibliotekePročitala sam trilogiju " Dobra zemlja" Perl Bak. @peti ligament Javi da li si pročitao.
@Elle da li si čitala ovu trilogiju?
@Lule da li želiš da se uključiš u diskusiju?
Zaboravila sam detalje, nisam baš skoro čitala.Pročitala sam trilogiju " Dobra zemlja" Perl Bak. @peti ligament Javi da li si pročitao.
@Elle da li si čitala ovu trilogiju?
@Lule da li želiš da se uključiš u diskusiju?
Tek danas je uzeh iz biblioteke![]()
Dok se ne uvališ u taj poduhvat cele trilogije, predlažem ti (i drugima ako su zainteresovani) onu knjižicu. Ima i onlajn, odmah iskoči kad se ukuca 'dobrovoljno ropstvo...'Tek danas je uzeh iz biblioteke![]()
U planu mi je jedan kratak esej francuskog filozofa i sociologa Etjena da La Boesija, Rasprava o dobrovoljnim ropstvu, iz 16. veka.
Preslikava se i na naše vreme, posebno na ovu situaciju.
Interesantno je da je to delo napisao kao 17-godišnjak!
Dok se ne uvališ u taj poduhvat cele trilogije, predlažem ti (i drugima ako su zainteresovani) onu knjižicu. Ima i onlajn, odmah iskoči kad se ukuca 'dobrovoljno ropstvo...'