Neslavno sam prošla. Pa eto, da čujem kad se bude proglašavalo da je predlog broj 1 pobedio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konačno, posle toliko dosađivanja.@Baudrillard pobedila tvoja knjiga, mos da promenis plocu
Konačno, posle toliko dosađivanja.![]()
Ne, pobedila Huan Rulfo - Pedro ParamoDžon Fante - Čekaj do proleća Bandini?
I, da li postoje neka pravila, rok... kao lektira u školi?
Tesko, nekako uvek izaberemo neku koja se nikome ne dopadaJa ću da mu čestitam tek po čitanju knjige, da prvo vidim da li mi se dopada
Na knjigu mislim![]()
Aha.Džon Fante - Čekaj do proleća Bandini?
I, da li postoje neka pravila, rok... kao lektira u školi?
Meni se dopalaTesko, nekako uvek izaberemo neku koja se nikome ne dopada
Jedino mislim da je Irvin Jalom- Lezanje na kaucu bila dobra, bar tako su rekli oni koji su procitali, neki je nismo uspeli nabaviti
Toga sam se i bojala... Mislim da ću pobeći sa tog časa... Gušter mi pojeo svesku...Aha.
Posle ide analiza dela, a onda pišeš sastav na temu i to se ocenjuje.![]()
Nisi mogao da predlozis neku kad udjem u knjižaru da kažu da je imaju? Bila sam juce u 5 knjižara niko nema. Sa tobom mora biti komplikovanoKonačno, posle toliko dosađivanja.![]()
To je staro izdanje, ima u elektronskom obliku.Nisi mogao da predlozis neku kad udjem u knjižaru da kažu da je imaju? Bila sam juce u 5 knjižara niko nema. Sa tobom mora biti komplikovano![]()
Ne volim da čitam na strujuTo je staro izdanje, ima u elektronskom obliku.
https://www.datoteke.online/index.php/s/fVuAzXxAAmTyGAN
Nije obiman roman, ako ne nađeš može i ovo da posluži.Ne volim da čitam na strujuTražim i dalje.
Сад треба теби посебно да угађамо, још ћеш да тражиш да буде искључиво на латиници. Упиши се у библиотеку.Nisi mogao da predlozis neku kad udjem u knjižaru da kažu da je imaju? Bila sam juce u 5 knjižara niko nema. Sa tobom mora biti komplikovano![]()
Šta tebe remeti ako bi meni @Baudrillard ugadjao?Сад треба теби посебно да uугађамо, још ћеш да тражиш да буде искључиво на латиници. Упиши се у библиотеку.
Magični realizam, Rulfo je uticao na ostale latinoameričke pisce magičnog realizma, na Markesa pre svega.Juče sam počela da čitam,
čudan knjižurak.