peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Nemojte zaključavati temu, biće bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacekaces seTema se ne zakljucava. Cekam da se saberete.
Pišite predloge do petak. Posle cemo da glasamo
malopre sam kafu i tvoju rakiju : DNacekaces se![]()
Ziv si? Kako auto?malopre sam kafu i tvoju rakiju : D
dobro smoZiv si? Kako auto?
pročitala sam, nije remek delo, da se ne lažemo, ali ima priču koja drži pažnju i milon sitnica koje su mi bile novost vezane za to vremePredlog
Estoril, Dejan Tiago Stanković
Dajte neki prijedlog da.mkgu da kupim i citam dok sam na odmoru. Šta god stavite meni je nedostupno.
Upravo pročitala!
Dopala ti se?Upravo pročitala!
Uzmi Miodrag Majić - Ostrvo pelikana, ako nisi ćitala, guta se za dva dana. Neka to bude i moj predlog ovde.Dajte neki prijedlog da.mkgu da kupim i citam dok sam na odmoru. Šta god stavite meni je nedostupno.
Divno! Svidja mi se tvoj nik i avatarJeste. Toliko je detaljna, opisi su joj divni, od pejzaža preko kamena do paukove mreže. Ali opisi ukusa i mirisa – utopiš se, kako u okolinu tako i u smokvu i minestrone supu.
Posle čitanja knjige sam malo čitala o njoj i nabasam na film koji je snimljen na osnovu knjige i zapanjila sam se jer sam film gledala i nisam ga uopšte povezala sa knjigom jer su toliko toga izmenili da je neprepoznatljiv.
Svrati u Buregdžinicu kod brbljive Kćerke, baš vodimo konstruktivnu diskusiju o brzoj hraniMislila sam na pisca, čitala sam o njoj.
Isto važi i za moj izbor.Huan Rulfo - Pedro Paramo
Glasajte za moj predlog da ne dosađujem više.![]()
da ne dosađujem više.![]()
Glasa se za tri predloga, uključujući i tvoj, ako želišGlasam za 2. predlog, Huan Rulfo - Pedro Paramo