- Poruka
- 131.190
Tu sam, mada manje sam na forumu već neko vreme, a kad sam tu uglavnom samo pišem u kafani kod Moljaca.hoj bardijo pa đe si jebemlimu papriku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam, mada manje sam na forumu već neko vreme, a kad sam tu uglavnom samo pišem u kafani kod Moljaca.hoj bardijo pa đe si jebemlimu papriku
eh da sam i ja tako pamjetanmada manje sam na forumu već neko vreme
Daj aparateA ova tema umrla. Živela tema.
Ako si je otvorioLjudi, hoćemo li da biramo novu knjigu za čitanje ili da zatvaramo temu?
Ma ja to da podstaknem ljude da se jave i da oživimo temu.Ako si je otvorio
Da vidimo hoćemo li izabrati ovaj put neku dobru knjigu.Nemoj da zatvaraš.
Ajde da biramo ali ozbiljno.
I da se prestane da trolovanjem i privatizacijom.
Bez veze skroz.
Predlažem od Džona Fantea - Čekaj do proleća Bandini.
Evo vec sam uzeo knjiguMa ja to da podstaknem ljude da se jave i da oživimo temu.
Koju, bro?Evo vec sam uzeo knjigu
Ljudi ćute i ja počela Fantea.Da vidimo hoćemo li izabrati ovaj put neku dobru knjigu.
Ostajem pri svom predlogu od pre, Huan Rulfo - Pedro Paramo
Nisam je citaoСад се свако плаши да би његова књига могла да победи па да после трпи грдње што је предложио лошу књигу!
Пошто видим да од читања нема ништа, предлажем од Мартина Валзера Последња Гетеова љубав.
Јеси ли мислио да предложиш неку књигу?Pridružujem se klubu
Ne mogu da pohvatam baš ali da li je neka određena knjiga predložena, na redu ili kako već...?
У том случају модератор Мика би те обавестила, па би могао да предложиш други наслов.Nisam, htela sam ideju ali što da ne.
Mada se bojim da ne dupliram predlog.
Bila su 3 predloga, ali se nije glasalo. Ja sam svoj pročitala.Ima dva predloga samo, nešto ljudi nisu zainteresovani više.