- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam, pocelo da postaje cudnoČita li neko i zašto ne?
Hvataj knjiguNi ne znam šta se čita
Nemam živaca, propustićuAmerički bogovi
Hvataj knjigu
Sedi, jedanNemam živaca, propustiću
Zašto čudno?Citam, pocelo da postaje cudno![]()
Tako je to kad nećete da čitate moje predloge!Da li se namenski trudite da izaberete sto gluplju knjigu?
Lik sto je pisao, mnogo gadne stvari radio i lose tripove imao.
О којој књизи говориш?Da li se namenski trudite da izaberete sto gluplju knjigu?
Zbog toga sam preskocio ove 2 zadnjeDa li se namenski trudite da izaberete sto gluplju knjigu?
O ovoj koju trenutno citamoО којој књизи говориш?
I sama sam se nasamarilaАко мислиш на Америчке богове, књига није изгласана. Била је само она као предлог, па ју је Мика усвојила за читање, што изгледа нико неће. Испаде да си насамарена.
Progutala ga....??Zašto čudno?
Ne sećam se, čitao sam pre nekoliko godina.Progutala ga....??
E sta sam.ja propustioOvo on vidi:
U njoj je do svojih prsa, a dok u to zuri u nevjerici i čudu, ona položi oba svoja dlana na njegova ramena i nježno mu pritisne tijelo.
On uklizi još dublje u nju.
– Kako mi to radiš? – pita je, ili misli da je pita, ali možda mu je to samo u glavi. – Ti to radiš, dušo, šapće mu ona. On osjeća kako mu se usmine njezine vulve stežu oko vrha prsa i leđa, sputavaju ga i obuhvaćaju. Pita se kako bi ovo izgledalo nekome tko ih gleda. Pita se zašto ga nije strah. A zatim zna.
Ovo on vidi:
U njoj je do svojih prsa, a dok u to zuri u nevjerici i čudu, ona položi oba svoja dlana na njegova ramena i nježno mu pritisne tijelo.
On uklizi još dublje u nju.
– Kako mi to radiš? – pita je, ili misli da je pita, ali možda mu je to samo u glavi. – Ti to radiš, dušo, šapće mu ona. On osjeća kako mu se usmine njezine vulve stežu oko vrha prsa i leđa, sputavaju ga i obuhvaćaju. Pita se kako bi ovo izgledalo nekome tko ih gleda. Pita se zašto ga nije strah. A zatim zna.