Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Uglavnom gledamo da ima pdf, za jednu smo se zeznuleЉуди је л има те књиге које предложите у ПДФ, или у лошије снабдевеним књижарама?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom gledamo da ima pdf, za jednu smo se zeznuleЉуди је л има те књиге које предложите у ПДФ, или у лошије снабдевеним књижарама?
Ja sam ZaAjde da izaberemo baš dobru knjigu i zapušimo tastaturu ovima što ne čitaju a dobacuju.![]()
Većina ima u elektronskom izdanju.Људи је л има те књиге које предложите у ПДФ, или у лошије снабдевеним књижарама?
Једва чекам !! Иначе не читам романе али сте ме потакли са темомVećina ima u elektronskom izdanju.
nemate poymaBiće bolja ako konačno izglasate moj predlog
A na predloge Elle i Eveline veto da se uloži!![]()
Cepam vec 4 stranu...nemate poyma
(zezam se, čitala sam je pre 16-17 godina i tad mi je bila ok, sad sam htela opet da se testiram na nju)
Али, Ружди ју је оценио као добру и занимљиву књигу. Тако пише на корицама.Niko se ne javlja da li je pročitao knjigu, izgleda da se nikome nije dopala?
Što se mene tiče, pročitao sam, ali jedva, nije loša kao što je to Žena na stepenicama, ali bez obzira na to mislim da mi je teže bilo da ovu pročitam, bila mi je dosadna.
Možda je njemu zanimljiva, meni nije.Али, Ружди ју је оценио као добру и занимљиву књигу. Тако пише на корицама.
Nemoj više da se testiraš ko boga te molim!nemate poyma
(zezam se, čitala sam je pre 16-17 godina i tad mi je bila ok, sad sam htela opet da se testiram na nju)
Ja sam htelaNiste teli moju da čitate. Neka , neka...
Xexe
Znam dušo. Ja nisam.Ja sam htela
Niko se ne javlja da li je pročitao knjigu, izgleda da se nikome nije dopala?
Što se mene tiče, pročitao sam, ali jedva, nije loša kao što je to Žena na stepenicama, ali bez obzira na to mislim da mi je teže bilo da ovu pročitam, bila mi je dosadna.
Sto posto!(sad mi lepo recite da sam ja citala neku drugu Zenu na stepenicama)
Читао сам и ја ту књигу.hajde i ja da iskuckam rec-dve, mada me nekako sramota da ovde spamujem ozbiljnoscu, kad vidim da se svi zezaju
ova knjiga Buda iz predgradja nije me povukla, ne znam zasto, nesto nije moglo da mi zadrzi paznju, pa sam je pocela i ostavila, za razliku od Intimnosti, koja me je odusevila
ali, zato, Zena na stepenicama mi se bas svidela - volim ja takve psiholoske novele, gde se tacno vidi to klimanje licnosti, njen psiholoski rast i razvoj
Slink je odlicno ispratio tu klackalicu zrelosti glavnog junaka (sad mi lepo recite da sam ja citala neku drugu Zenu na stepenicama)