- Poruka
- 50.208
Od probirača nema čitačaČitate li knjigu, sudeći po tome što se ne javljate verovatno vas je smorila kao mene.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od probirača nema čitačaČitate li knjigu, sudeći po tome što se ne javljate verovatno vas je smorila kao mene.![]()
TakoeOd probirača nema čitača![]()
kad Senna i Moca pročitaju knjigu i ja ću.Procitao prvu stranu i uspavala me. Nista nisam upamtio![]()
Pisac (glavni lik) se mnogo pravi važanNiko se ne javlja da li je pročitao knjigu, izgleda da se nikome nije dopala?
Što se mene tiče, pročitao sam, ali jedva, nije loša kao što je to Žena na stepenicama, ali bez obzira na to mislim da mi je teže bilo da ovu pročitam, bila mi je dosadna.
Pomalo harizmatican, na trenutke smesan.....najcesce drzak i nametljivPisac (glavni lik) se mnogo pravi važan
Tebi knjige sluze samo za motanje duvanakako vrhunski gubite vreme![]()
Popušio ŽerminalTebi knjige sluze samo za motanje duvana
Jel bas od tog, ZolePopušio Žerminal
Šta znam...17 godinica, a svaka mu se daje, svakom zna da odbrusi, nema komplekse, nema nesigurnosti...Kao da piše kakav bi voleo da je bio. Ako već čitam opake pisce i njihova odrastanja, onda mi je draže da vidim kakve su komplekse imali, kroz kakve su muke prolazili.Pomalo harizmatican, na trenutke smesan.....najcesce drzak i nametljiv
Слажем се скроз. Ваљда адолесценција и за то служиŠta znam...17 godinica, a svaka mu se daje, svakom zna da odbrusi, nema komplekse, nema nesigurnosti...Kao da piše kakav bi voleo da je bio. Ako već čitam opake pisce i njihova odrastanja, onda mi je draže da vidim kakve su komplekse imali, kroz kakve su muke prolazili.![]()
Vidis da uzas knjige biramoСлажем се скроз. Ваљда адолесценција и за то служи
Ја бих волео да се придружим наредном колу књига
Sledeca ce biti boljaVidis da uzas knjige biramo
Biće bolja ako konačno izglasate moj predlog
A na predloge Elle i Eveline veto da se uloži!![]()
A i ovima što čitaju a dobacujuAjde da izaberemo baš dobru knjigu i zapušimo tastaturu ovima što ne čitaju a dobacuju.![]()
Vidis da uzas knjige biramo
Људи је л има те књиге које предложите у ПДФ, или у лошије снабдевеним књижарама?Sledeca ce biti bolja
Библиотекама?Људи је л има те књиге које предложите у ПДФ, или у лошије снабдевеним књижарама?