- Poruka
- 13.394
Ај ми пошаљи поруку маил закључала си имам за тебе текст прстиће д аполижеш од читаееOpasna , opasna ...al ti nisi ugrožen.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај ми пошаљи поруку маил закључала си имам за тебе текст прстиће д аполижеш од читаееOpasna , opasna ...al ti nisi ugrožen.![]()

Nemam mejl....ja sam KLON !Ај ми пошаљи поруку маил закључала си имам за тебе текст прстиће д аполижеш од читаее![]()
Nema veze, svejedno ti ne bi poslaoNemam mejl....ja sam KLON !
![]()
Eli se dele nagrade od to citanje?Ideja je da odaberemo jednu knjigu, imamo rok od mesec dana za čitanje, a posle raspravljamo o pročitanoj knjizi
Pogledajte prilog 1308892
Od danas do sutra uvece svako ko želi da se pridruži daje predlog jednu knjigu.
U ponedeljak otvaramo anketu, i glasamo 2-3 dana, videćemo kako ce ići, pa imamo mesec dana da pročitamo i na kraju diskusija.
Ovako za početak, da vidimo kako če da ide, a kasnije ako budu bile potrebne promene, promenićemo.

Ako želiš da doniras, sto da ne, podelicemoEli se dele nagrade od to citanje?![]()
Dogovoricemo seAko želiš da doniras, sto da ne, podelicemo

Ja sam za to da se čita.Šta se ovde događa, hoće se čitati neka knjiga?
Ostali se ne javljaju.Ja sam za to da se čita.
Meni je svejedno, svako može da čita šta mu se čita trenutno ali koja je poenta kluba onda ako se to radi potpuno bez reda
Nit se odredio rok niti se piše o knjizi, bez toga onda ni ne moramo zajedno da čitamo jer nema smisla. Ispade glasanje najinteresantniji deo![]()
Ako ste procitali ovu (ja na žalost nisam, nisam uspela da je nadjem), možemo sledecu.Ja sam za klub, ali ako ne možemo nekako preciznije da se dogovorimo, onda ne mora da se insistira na njemu
Na primer: Mika objavi koja su dva dana za predloge (sa datumima), koja su dva dana za glasanje i koji je rok za čitanje, takođe sa datumima (npr. tri nedelje, nemaju svi vremena ni da nabave knjigu odmah, ni da čitaju krupnim koracima)

ni ti se ne javljaš da li si pročitaoOstali se ne javljaju.

Nisam još, trenutno ovo:ni ti se ne javljaš da li si pročitao![]()
Valjda mogu i ja neki put da zabušavam?!Tu nas propituje šta smo čitali i jesmo li ...pa kako te @Baudrillard nije stid da ja pročitam , a ti ne ?
Sram te biloValjda mogu i ja neki put da zabušavam?!

Pošto sam ja ovde glavna , ja kažem da možeš .Mogu li da se pridružim klubu, ali da ne učestvujem u diskusiji? Ja bih samo čitala pošto volim čitalačka iskustva, ali malo sam povučena sa mišljenjima. Sad kad razmišljam o tome, ne znam ni zašto sam došla na forum, ali dobro. Uvek se ulovi nešto novo.
![]()
Naravno da možeš, svako je dobrodošaoMogu li da se pridružim klubu, ali da ne učestvujem u diskusiji? Ja bih samo čitala pošto volim čitalačka iskustva, ali malo sam povučena sa mišljenjima. Sad kad razmišljam o tome, ne znam ni zašto sam došla na forum, ali dobro. Uvek se ulovi nešto novo.
![]()

najglavnijaPošto sam ja ovde glavna